Oyuncular WPT Teke Tek Düellodan Sonra Görünmez Dizi Bağlantısını Keşfediyor

Oyuncular WPT Teke Tek Düellodan Sonra Görünmez Dizi Bağlantısını Keşfediyor

Büyük bir poker turnuvasının ardından kutlamalara hoş bir atmosfer hakim olur. Bir haftanın büyük bölümünde birbirlerinin boğazını sıkan düşmanlar, hızla arkadaş olurlar ve büyük para kararları yağmuruyla karşı karşıya kalmanın getirdiği rahatlamanın ortasında, ganimetlerini arkadaşlarıyla ve aileleriyle paylaşırlar.

Istvan Briski ve Rayan Chamas tam olarak bunu yaptı WPT Seminole Rock N Roll Poker Açık'ta sırasıyla birinci ve ikinci bitirdikten sonra -season-2023/?use-theme=wpttrans#eventTab2) Kasım ayında Hollywood, Florida'da. İlk iki ödülü böldüler; Briski 647.300 $ (WPT Dünya Şampiyonası koltuğu dahil) aldı ve hatta Chamas 600.000 $ yatırdı.

Her birinin yanında bir grup arkadaşıyla birlikte birkaç içki içmek için yola çıktılar. Gecenin ilerleyen saatlerine doğru ilerledikçe Briski ve Chamas sohbetlerini daha da derinleştirmeye, hayatlarını ve işlerin nasıl gittiğini tartışmaya başladılar.

Chamas, sabahın üçü gibi oldukça geç bir saatte içki içtiğimizi hatırladı. Ve biz de sadece geçmişimizin bir kısmını, pokere nasıl başladığımızı paylaşıyorduk. Istvan, birkaç şeyle mücadele ettiğini, kariyerinin başlarında gerçekten mücadele ettiği bir dönem olduğunu ve bir arkadaşının ona yardım ettiğini dile getirdi.

Chamas, o isimden bahsetti ve benim bildiğim isim olduğunu söyledi. Çok iyi tanıdığım bir kişi, bana poker oynama konusunda da ilham verdi. Bu, çevrimiçi olarak uropan olarak da bilinen Samuel Vousden.

Vousden son birkaç yılda, bir WSOP bileziği, 2022'deki WSOP Çevrimiçi Ana Etkinliğinde 1,1 milyon dolarlık nakit para ve üretken özgeçmişinin ortasında 620.000 doların üzerinde iki çevrimiçi ana dal kazandığı tek bir Pazar günü dahil olmak üzere bazı üretken sonuçlar elde etti.

Bu ismin Chama'nın ilgisini çekmesinin nedeni, Vousden'in kendi poker kariyeri üzerinde de önemli bir etkiye sahip olmasıdır.

Ben de 'Ah, bu adamı nereden tanıyorsun? Chamas, "Ah, beni 12 yıl önce bir strateji grubuna koydu" dedi. Bir anda şöyle dedim: Mümkün değil! Ben o strateji grubundaydım. Yedi kişiydik. Ve hepimiz iki yıl boyunca düzenli olarak konuştuk. Hepimiz Sit & Go oynamaktan turnuvalara geçtik ve Istvan da bu oyunculardan biriydi.

Hem Briski hem de Chamas bu açıklama karşısında hayrete düştüler ve böyle bir durumda, büyük bir poker sahnesinde karşılaşmalarının olası olmamasına güldüler. Özellikle Chamas'ta, ikisinin de daha önce aynı Skype grubunda olduklarına dair bağlantı kurmadıkları ve o yıllar boyunca çok sayıda konuşma yaptıkları konusunda bazı meraklar vardı.

Chamas, "O gruptaki adı Steve'di, bu yüzden hiçbir zaman bağlantı kurmadım" dedi. Bir noktada ikimiz de birbirimize baktık ve birbirimizin takma adlarını söyledik çünkü her şeyin farkına vardık, Ah kahretsin! Görünen o ki, iki yıl boyunca haftalık olarak konuştuk, birçok strateji paylaştık ve bunu skor bitene kadar fark etmemiş olmamız çok çılgınca. Diğer adamların hepsiyle tanıştım. Hiç tanışmadığım tek kişi o, bu da durumu daha da çılgın hale getiriyor.

Briski, "Aslında 12 yıl önce birlikte 2$'lık oyunları nasıl yeneceğimizi araştırmıştık" dedi.

Görünüşe göre o gruptaki tartışma ve eğitim, özellikle Chamas'ın elde ettiği başarılar göz önüne alındığında, sıralamalarda yükseldikçe bu oyuncuların her birinin hayatında çok büyük bir etki yarattı. haberler/rayan-chamas-wpt-srnrpo-final-masasında-aklında-kurtuluş var/), Briski ve Vousden.

Briski, 12 yıl geçti ve herkes hâlâ oynuyor dedi. Bazı insanlar FKÖ parasıyla oynuyor ama herkes hâlâ o gruptan poker oynuyor.

Vahiyden bu yana Briski ve Chamas iletişim halinde kaldı. Büyük skorun ardından Briski, talihini alıp paylaşmak için yola çıktı.

Briski, galibiyetten 50.000 dolar ve kazancımın %25'ini gelecek yılın sonuna kadar bağışlamaya karar verdim, dedi. Ayrıca, bu, içmediğim günde 50 dolar, her içtiğimde ise günde 1000 dolar artacak.

Briski, paranın yarısını ihtiyaç sahibi çocuklara yardım çabalarına odaklanan bir Macar hayır kurumuna, yüzde 50'sini ise çocukluk ruh sağlığı hizmetlerine dağıtacak. Chamas sosyal medyadaki mesajı güçlendirdi. Her iki adam da 2023 WPT Dünya Şampiyonasının 2. Gününü kazandı; dolayısıyla Briski, Wynn Las Vegas'ta bir kez daha büyük bir koşu yaparsa bu önemli bir bağış olabilir.

Bu turnuva ve önümüzdeki 12 ay nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın, Briski ve Chamas'ın on yılı aşkın süredir kariyerlerini birbirine bağlayan görünmez ipe rastlaması, her bakımdan yürek ısıtan bir hikaye. Her ikisi de birlikte çalışmaya geri dönmeye yönelik acil planlardan bahsetmese de, aralarındaki bağlantı geçen ay bazı eski sohbet mesajlarının yeniden alevlenmesine yardımcı oldu.

Grubu canlandıramasak da yeniden bağladık ve bazı arkadaşlarla yeniden konuşmaya başladım, dedi Chamas. Bu gerçekten eğlenceliydi.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.