RunGood Poker Serisi (RGPS) Resmi Ödül Uygulamasını Başlattı

RunGood Poker Serisi 2024’te her zamankinden daha büyük ve Resmi RunGood Rewards Uygulamasının kullanıma sunulmasıyla orta ana serinin devasa büyümesini destekliyor.

Bu hafta beta sürümünde başlatılan uygulama, zamanla programlara, etkinlik fotoğraflarına ve oyunculara RunGood duraklarını ziyaret etmeleri ve etkinliklerde oynamaları karşılığında ödül puanları biriktirme fırsatına ev sahipliği yapacak.

RGPS Canlı Raporlama Merkezine göz atın!

RunGood Poker Serisi CEO’su Tana Karn PokerNews ile yaptığı sohbette, bunun PokerGO promosyonlarımızla başladığını ve sonunda Yılın Oyuncusu için Küresel Poker Endeksi yarışıyla ortaklığımızla başladığını söyledi. Bu bir sonraki adımdır.

Beta lansmanı, oyuncuların yaklaşan duraklara ve programlara göz atmasına olanak tanıyor, ancak bu, uygulamayı ülke çapındaki RGPS oyuncuları için oluşturmaya yönelik çok aşamalı bir planın yalnızca ilk kısmı.

Sonunda uygulama, etkinlik fotoğrafları, yapıları, programları ve RGPS’nin yaklaşan bir durak için hazırlanmak için ihtiyaç duyabileceği her şey için tek adresli bir mağaza olacak. Ayrıca turda oynayan oyuncuları ücretsiz RunGood kıyafetleri ve daha fazlasını alma şansıyla teşvik edecek bir ödül programı da yer alıyor.

Yarışmalar, dijital koleksiyonlar, avatarlar ve RGPS başarılarını gösteren rozetler gibi diğer özellikler de üzerinde çalışılıyor. Şimdilik plan, önümüzdeki yıl boyunca uygulamanın kullanıcı tabanını büyütmek ve özelliklerini geliştirmek.

Resmi RunGood Rewards Uygulamasını indirmek için aşağıdaki bağlantılardan birine göz atın:

iPhone’a indirmek için buraya tıklayınAndroid’e indirmek için buraya tıklayın

Etiketler

İlgili Turnuvalar

FAQ

101 okey plus pcde oynanır mı?

Oyun Okey Plus PC’de Oynayın. Okey Plus, Zynga tarafından geliştirilmiş bir masa oyunudur. BlueStacks Oyun Platformu, bu Android oyununu PC veya MAC’inizde sürükleyici bir oyun deneyimiyle oynamak için en ideal platformdur.23 déc. 2021

WPT global iPhone'da oynanabilir mi?

WPT global iPhone’da oynanabilir mi? iOS 11.0 veya üzeri gereklidir. iPadOS 11.0 veya üzeri gereklidir.

Okey 101 ücretli mi?

101 Yüzbir Okey 12+ Gerçek oyuncularla online oyun, üstelik REKLAMSIZ ve ÜCRETSİZ.

How do I add friends on 101 Okey Plus?

Tap the name of the desired player in the results list to open their profile. Now select “Add friend.” 2. If you are looking for a player you have already been playing against, open the menu item “Games.” Tap the name of the desired player in the game history to open their profile.Jun 23, 2022

WPT Global'ı Amerika Birleşik Devletleri'nde oynayabilir misiniz?

WPT Global’ı Amerika Birleşik Devletleri’nde oynayabilir misiniz? WPT Global’da oynayamayan ülkeler hangileridir? Avustralya, Bulgaristan, Kolombiya, Curaçao, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Fransa, Almanya, Yunanistan, İtalya, Meksika, Filipinler, Polonya, Portekiz, Rusya, İspanya, İsveç, İsviçre, Hollanda, Ukrayna, Birleşik Krallık, Amerika Birleşik Devletleri.

🔥 🎺 101 Okey Oyna 🎊
🎁 Son Makaleler 🎨 🎠 faqs 🎪
🎪 blog 🎳