GGPoker'den Ayrıldıktan Sonra Jason Koon Poker Royalty ile Anlaştı

GGPoker ile ayrıldıktan sadece birkaç gün sonra, yüksek bahisli kırıcı ve 10 kez Triton şampiyonu olan Jason Koon, Poker Royalty ile bir temsilcilik anlaşması imzaladı.

Koon, kendisini halihazırda Daniel Negreanu, Phil Hellmuth, Antonio Esfandiari ve 2023 WSOP Ana Etkinlik şampiyonu Daniel Weinman’ın da dahil olduğu poker pazarlama ajansının etkileyici yıldız listesine ekleyecek.

Poker Royalty Kurucusu ve CEO’su Brian Balsbaugh, “Şüphesiz günümüzün en büyük poker oyuncularından biri olan Jason’la çalışmaktan heyecan duyuyoruz” dedi. “Jason’ın muazzam poker yeteneği, kusursuz itibarı ve topluluğa olan bağlılığı onu muhteşem bir poker elçisi yapıyor.”

Jason Koon, Fedor Holz’un Dürüstlük Elçisi Rolüne Adım Atmasıyla GGPoker’den Ayrıldı

Koon’un Sonraki Hamlesi

Koon, 2021’deki 25.000$ Teke Tek Şampiyonası’ndan aldığı bir WSOP altın bileziğiyle ömür boyu kazandığı 55 milyon doların biraz üzerinde kazancıyla tüm zamanların para listesinde üçüncü sırada yer alıyor. Üniversite günlerinden beri poker oynuyor ve ilk WSOP parasını 2009’dan önce aldı. Koon, 2016 yılında SHRPO Şampiyonasını 1.000.000 $ karşılığında kazandığında büyük bir başarı yakaladı. Kısa bir süre sonra PokerStars Şampiyonası Super High Roller’ı 1,6 milyon dolara kazandı.

Koon ayrıca yakın zamanda GGPoker’in realite TV şovu Game of Gold‘da da yer aldı ve topluluğun en saygın oyuncularından biri olarak ün kazandı.

Jason Koon, “Poker Royalty saflarına katılmaktan ve oyundaki en iyilerden bazılarıyla birlikte çalışmaktan heyecan duyuyorum” dedi. “Onların itibarı, bağlantıları ve sektör bilgileri, profesyonel kariyerime devam ederken onları benim için en uygun aday haline getiriyor.”

Poker Royalty’e geçiş, Koons’un kendisinin ve GGPoker’in kendi yollarına gittiklerini ve Fedor Holz’un Dürüstlük Elçisi rolüne adım attığını duyurmasının hemen ardından gerçekleşti. Koon, çevrimiçi siteye 2021 yılında Dürüstlük Elçisi olarak katıldı ve Holz ile birlikte 2022’de Poker Dürüstlük Konseyi’nin (PIC) yeniden başlatılması çabasına liderlik etti. Koon, GGPoker’den ayrılmasına ilişkin bir neden belirtmedi.

2023 WSOP Ana Etkinliği Şampiyonu Daniel Weinman Poker Royalty ile İmza Attı

Jason Koon, Poker Royalty ile bir temsilcilik anlaşması imzaladı.

Etiketler

İlgili Oyuncular

FAQ

WPT poker uygulaması var mı?

Michigan'da WPT Global'de oynayabilir miyim?

WPT poker uygulaması var mı? Kurulumu hızlı ve kolaydır ve şu anda Android, iOS, Mac ve Windows için mevcuttur.

Okey 101 oyunu nasıl oynanır?

Michigan’da WPT Global’de oynayabilir miyim? Şu anda, Michigan veya diğer ABD eyaletlerinde WPT Global’de oynayamazsınız. Bu kısıtlamalar değişebilir ve WPT Global, ABD oyuncularına sunulabilir. Michigan ve diğer ABD eyaletlerindeki platformun erişilebilirliği ile ilgili güncellemeleri takip edin.

101 Okey Plus pcde oynanır mı?

Okey 101 dört oyuncu ile birden fazla turda oynanır. Bu oyunda amaç mümkün olduğu kadar az puanla oyunu bitirmektir. Tüm turlar sonunda en az puana sahip olan oyuncu oyunun galibidir. Puanlar elde kalan taşların üzerindeki sayılar ile belirlenir (örnek: bir kırmızı 3 = üç puan, bir siyah 11 = 11 puan).

What is 101 okey?

500M + oyuncunun güvendiği Android Oyun Platformu, BlueStacks ile PC’de oynayın.2018/05/17

🔥 🎻 101 Okey Oyna 😉
🎬 Son Makaleler 🎹 🎗️ faqs 🥁
🥁 blog 🎲