James Galloway WPO Etkinliği #4'ü Kazandı: 38.128 Dolara 400 Dolarlık Gizemli Ödül!

Çılgın ve kaotik bir Houston poker gününün ardından, toplam 1.276 kişilik sahadan geri dönen 146 oyuncu, ayakta kalan tek kişiye kaldı. Ortalık yatıştığında, Champions Club Winter Poker Açık 400 Dolarlık Gizemli Ödül’de zaferi ilan eden kişi James Galloway oldu.

Galloway gecesini ikinci Jonathan Park’a karşı teke tek galibiyetle tamamladı ve başarısız çifti Park’ın floş beraberliği ve iki üst kart karşısında ayakta kaldı. Galibiyet için Galloway 38.128 dolar ve şampiyonlar kupasını alırken, Park ikinci sırayı alarak 24.378 dolar kazandı.

Etkinlik #4: 400 Dolarlık Gizemli Ödül Final Tablosu Sonuçları

Yer Oyuncu Ödeme
1 James Galloway 38,128$
2 Jonathan Parkı 24,378$
3 Mustafa Tokko 18.804$
4 Ahluwalia’yı teslim edin 12.600$
5 Derek Normand 9.900$
6 Tai Vo 7.800$
7 Jason Gooch 6.200$
8 Sanad Dahbur 5.100$
9 Ben Thomas 4.200$

Galloway final masalarına ya da kupalara yabancı değil çünkü Waco yerlisi oldukça kaçış halindeydi. Geçen Mart ayında The Lodge’da 300$‘lık Limitsiz etkinliği 25.581$ karşılığında kazandı ve ardından aynı yerde 10.000$ Limitsiz Hold’em - Six-Max’te 176.720$ karşılığında birinci oldu.

Galloway, akşam geç saatlerde Jeffrey Nowling’i final masası balonunda elediğinde, as vuruşu Nowling’in nehirde ası vurduğunda vezir valesini gölgede bıraktığında gerçekten ivme yakaladı. Bu el sayesinde final masasına fiş sıralamasında üçüncü sırada geldi ve manevra yaparak bitiş çizgisine ulaşmayı başardı.

Günün Aksiyonu

Tüm gözler 25.000 $‘lık büyük ödüle çevrilmiş halde, oyuncular ödülleri almak için atışlarını yaparken salon gün boyunca heyecanla doluydu. Günün yarısında, sonunda büyük resmi çeken Ben Thomas oldu, bu da odayı hayal kırıklığına uğrattı. Ayrıca 10.000 dolar değerinde iki tane vardı ve ilki Ahmad Mohassel tarafından çekildi, ikincisi ise teke tek oyundan önce Park ile Galloway arasında kaldı. Bir başka sıcak el, etkileyici bir yığınla koşan ve bir değil, iki 5.000 dolarlık ödülün yanı sıra 17. sırada bitirmesi için 2.300 dolarlık ödülü çekmeyi başaran Carson Wieland’a aitti.

Desteyi yükselten bir diğer oyuncu da, Park ve Xiao Probst’un as-kraliçesi ve as-vezirine karşı cep sekizlileriyle hareket ettiğinde keçeleşene kadar günün büyük bölümünde fiş liderliği yapan Will Leffingwell’di, ancak Queen onu 16’ncı sırada göndermek için flopta kaldı. Aynı zamanda 5.000 dolarlık ödülü alan oyunculardan biriydi, yani bu güzel bir teselli ödülüydü.

Final Masası

Yukarıda bahsedildiği gibi, Nowling Galloway tarafından demiryoluna gönderildiğinde saha son dokuza kalmıştı ve Derek Normand liderliğindeydi ve onu yakından takip eden Park’tı. Turnuvanın geri kalanında olduğu gibi, yayının ilk seviyesinde birçok oyuncu elendiğinden, aksiyon sıcak ve yoğun kaldı. Thomas (dokuzuncu) ve Sanad Dahbour (sekizinci), Thomas’ın krallarına ve Dahbour’un as kralına karşı asları elinde bulunduran Surrinder Ahluwalia’ya yenilen ilk oyuncular oldu.

Sırada, yedili hamlelerle ilerleyen ancak sekizli asla çağırdığında Galloway’in sinir bozucu asını etkisiz hale getiremeyen Jason Gooch vardı. Altıncı sırada ise papaz-on ile kazanan ancak as-yüksek ile potu kazanan Park’ın ace-queen’i karşısında ilerleme kaydedemeyen Tai Vo vardı.

Houston pokerinin en konuşkan oyuncularından biri olan Normand, dört-beş-yedi tahtasında şah-altı ile açık uçlu bir düz berabere başarısız olup cep çifti ile gören Galloway’e karşı hamle yaptığında beşinci sırada sonuna ulaştı. sekizli. Galloway’e Normand’ın aradığı düzlüğü vermek için dönüşte altılı geldi ve onu gelemeyen bir darbeye sürükledi.

Aksiyon sonunda yavaşlamaya başladı, ancak maaş artışları yürürlüğe girdiğinde sadece kıl payı oldu ve Ahluwalia’nın kapıyı bulması ve bir çift vezir atıp içeri girmesi yaklaşık 40 dakika sürdü, ancak ikinci sıradaydı. As atmış olan Galloway’e.

Mustapha Moe Tokko, Galloway’e ait olan as-kriko takımına karşı kral-kraliçe kıyafeti ile taşındığında üçüncü sırada elendi. Flopta hem as hem de papaz belirdi ancak Tokko sıralamada ilerleme kaydedemedi ve üçüncü sırada elendi.

Park ve Galloway arasındaki teke tek oyun sadece 20 dakika sürdü ve Galloway 3:2’lik fiş farkını hızla neredeyse 3:1’e çıkardı. Daha sonra tüm fişler, Park’ın karo valesi ile as valesini elinde tuttuğu, Galloway’in ise sadece bir çift beşli olduğu, tamamen elmaslardan oluşan bir flopta ortaya çıktı. Dönüşte veya nehirde elmas, as veya vale gelmedi ve Galloway beşli çiftiyle potu kaptı ve Park’ı ikinci olarak eledi ve onu şampiyon ilan etti.

Sırada: Ana Etkinlik!

Bu galibiyetle birlikte, Houston, Texas’taki Champions Club’da başka bir turnuva kayıtlara geçti ancak 1.500-1 Milyon Dolarlık GTD Ana Etkinliği bugün 1a. Gün ile başladı ve 19’una kadar devam edecek olduğundan, hâlâ çok daha fazlası bekleniyor. Her zaman olduğu gibi PokerNews‘i takip etmeye devam edin çünkü Champions Club Winter Poker Open’daki tüm aksiyonun izlenebileceği tek yer biz olacağız!

Etiketler

İlgili Oyuncular

FAQ

WPT poker uygulaması var mı?

WPT poker uygulaması var mı? Kurulumu hızlı ve kolaydır ve şu anda Android, iOS, Mac ve Windows için mevcuttur.

What is 101 okey?

Okey 101 is a four-player Turkish game played with rummy tiles. It is a rummy game, closely related to ordinary Okey (Düz Okey), the main differences being that players begin with hands of 21 tiles instead of 15, that that tiles can be melded during the game and laid off on other players’ melds.Feb 22, 2013

101 okey plus pcde oynanır mı?

Oyun Okey Plus PC’de Oynayın. Okey Plus, Zynga tarafından geliştirilmiş bir masa oyunudur. BlueStacks Oyun Platformu, bu Android oyununu PC veya MAC’inizde sürükleyici bir oyun deneyimiyle oynamak için en ideal platformdur.Dec 23, 2021

101 Okey Online mı?

101 Okey Plus, Zynga oyun şirketinin sunduğu, milyonlarca kullanıcıya sahip bir online okey oyunudur.

WPT Global'da nakit oyunlar oynayabilir misiniz?

WPT Global’da nakit oyunlar oynayabilir misiniz? Tek seferde üç No-Limit Hold’em, Pot-Limit Omaha, 5-Card Pot-Limit Omaha veya Short Deck masası oynayabilirsiniz. Ayrıca, uygulamada üç turnuvaya kadar veya nakit oyunlar ve MTT’lerin kombinasyonunu oynayabilirsiniz.

🔥 🎡 101 Okey Oyna 👄
😉 Son Makaleler 📺 🎬 faqs 🌟
🎮 blog 🎈