Poker Oyunundaki Hata, Eski NBA Yıldızı Paul Pierce'in ESPN'deki İşine Nasıl Maliyet Oldu?

Emekli Boston Celtics efsanesi Paul Pierce, All the Smoke podcast’inde ESPN’in kendisini 2021’de NBA analisti görevinden neden kovduğunu anlattı ve bunun nedeninin, evindeki bir poker maçındaki davranışından kaynaklandığı ortaya çıktı.

Nisan 2021’de poker tutkunu ve Basketball Hall of Famer, kaçınılmaz olarak kendisine yüksek profilli bir spor medyası işine mal olacak bir poker oyununa ev sahipliği yaptı ve kısa bir X videosunda bunu itiraf etti. Söz konusu poker oyunu striptizcileri ve esrarı içeriyordu ve bu da ünlülerin ev oyunları arasında sıra dışı bir şey değil. Ancak NBA şampiyonu kutlamaları Instagram Live’da yayınlama hatasını yaptı ve olay viral oldu.

Basketbol Yıldızı Poker Oyununda Hata Yapıyor

15 yıllık NBA kariyeri boyunca 100 milyon doların üzerinde maaş alan Pierce, üç yıl önce ESPN’den tartışmalı bir şekilde ayrılmıştı. Hoops efsanesinin evde poker oyunu sırasında ot içtiğini gösteren viral müstehcen bir videonun sosyal medyada ortaya çıkmasının ardından hızla kovuldu.

O sırada ESPN’in Pierce’ı video nedeniyle dışladığı açıktı. Ancak şimdi nihayet kovulmayı kamuoyuna açıkladı ve Instagram izleyicilerinin bir kullanıcı canlı yayına girdiğinde video kaydedebileceğini bile bilmediğini itiraf etti.

“Kovulduğum gün her şey kötüye gidiyordu, bugün oğlumun doğum günüydü. Poker maçı. Orada birkaç kız var ve ben kendimi iyi hissediyorum, biliyorsun. Emekliliğin tadını çıkarıyorum, poker gecesi, oğlumun doğum günü.” Haydi şimdi," dedi Pierce.

Pierce poker oynayarak, masada masaj yaptırarak, biraz para kazanarak ve arkadaşının doğum gününü kutlayarak iyi vakit geçiriyordu. Ne yanlış gidebilir ki? Poker oyununun düzenlendiği evin içinden Instagram’da canlı yayın yapmaya karar verdi ve maliyetli bir hata yaptı.

“Sonra telefonumu çıkarmaya karar verdim. Boom! Güzel bir görselim olduğunu düşündüm. Kızlar biraz eğleniyorlardı. Dans ediyorlardı, ben masaj yaptırıyordum. Bakın, eğer oynarsanız anlamazsınız.” pokerde ve tüm parayı kazanıyorsun, kendini iyi hissediyorsun. O anı görmek istedim. O ana yakalandım" diye devam etti.

Belki de o ana biraz kapılıp o anı sosyal medya takipçileriyle paylaşmaya karar verdi. Onun için tek sorun bazı izleyicilerin bunu kaydedip sosyal medya hesaplarında yayınlamasıydı. Çalışanlarına yönelik katı davranış kuralları uygulayan ESPN, videoyu gördü ve basketbol yıldızını kovdu.

Canlı videoyu kestikten sonra Pierce, videoyu sosyal medya platformlarında yayınlamamak gibi akıllıca bir seçim yaptı. Ancak yayını canlı izleyenlerin bunu kaydedip gönderebileceklerinden habersiz olduğunu iddia ediyor.

“Gece bitti, eve gidiyorum, iyi vakit geçirdim, parayı kazandım. Kızlar, iyi vakit geçirdiler falan. Eve gidiyorum, uykuya dalıyorum. O gece iyi uyudum, çünkü sen kaybettiğinde, sen iyi uyuma.”

Pierce, ertesi sabah uyandığında “telefonunun devre dışı olduğunu” ve patlamak üzere olduğunu keşfettiğini açıkladı. Daha sonra, o uyurken neden bu kadar çok insanın onunla iletişim kurduğunu araştırmak için telefonundaki bazı mesajları inceledi.

“Sonra yukarı bakıyorum, video görünüyor, ‘ah, kahretsin’ diyorum.”

2022’de bir poker borcunu ödemeyi reddettiği iddia edilen Pierce, PokerGO’daki önceki bazı programlar da dahil olmak üzere televizyonda yayınlanan birkaç poker oyununda oynadı. Ayrıca birkaç Dünya Poker Serisi (WSOP) etkinliğinde de yarıştı ancak parası yok.

2008 NBA şampiyonu, Boston’da geçirdiği dört sezon dışında 15 yıllık kariyerinde maç başına 19.7 sayı ve 5.6 ribaund ortalamaları yakaladı. 2016-2017 sezonunun ardından NBA’den emekli oldu ve 2021’de Basketbol Onur Listesi’ne alındı.

Etiketler

İlgili Oyuncular

FAQ

WPT Global'ı VPN ile oynayabilir misiniz?

WPT Global’ı VPN ile oynayabilir misiniz? Genel kural olarak, geleneksel VPN’ler platforma erişim için kullanılamaz çünkü hesaplarınızı uyarabilir veya engelleyebilirler. Erişim sağlamak için bir konut VPN IP hizmetine ihtiyacınız olacak. Ayrıca, wptglobal’ın mevcut olmadığı ülkeler de vardır.

Michigan'da WPT Global'de oynayabilir miyim?

Michigan’da WPT Global’de oynayabilir miyim? Şu anda, Michigan veya diğer ABD eyaletlerinde WPT Global’de oynayamazsınız. Bu kısıtlamalar değişebilir ve WPT Global, ABD oyuncularına sunulabilir. Michigan ve diğer ABD eyaletlerindeki platformun erişilebilirliği ile ilgili güncellemeleri takip edin.

101 okey plus pcde oynanır mı?

Oyun Okey Plus PC’de Oynayın. Okey Plus, Zynga tarafından geliştirilmiş bir masa oyunudur. BlueStacks Oyun Platformu, bu Android oyununu PC veya MAC’inizde sürükleyici bir oyun deneyimiyle oynamak için en ideal platformdur.Dec 23, 2021

WPT'yi bir VPN ile oynayabilir misiniz?

WPT’yi bir VPN ile oynayabilir misiniz? Genel olarak, WPT global’in çevrimiçi poker için harika bir platform olduğunu söyleyebilirim, ancak özellikle kumarın yasak olduğu bir ülkede iseniz veya IP adresiniz engellendiyse, erişim sağlamak için bir yerleşik VPN IP hizmetine ihtiyacınız olacak.

101 okey plus nasıl indirilir?

Play Store’a erişmek için Google girişi yapın ya da daha sonraya bırakın. Sağ üst köşeye 101 Yuzbir Okey Plus yazarak arayın. 101 Yuzbir Okey Plus uygulamasını arama sonuçlarından indirmek için tıklayın.17 mai 2018

🔥 🎢 101 Okey Oyna 🎊
🎷 Son Makaleler 🎀 🎬 faqs 🎊
😘 blog 🎨