Hermann Schweiger, Hendon Mob Kış Şampiyonası Ana Etkinliğinde İnanılmaz Geri Dönüş Yapıyor

Alman Hermann Schweiger, Lihtenştayn Grand Casino’da düzenlenen Hendon Mob Kış Şampiyonası Ana Etkinliğinde Nicola Diaco’ya karşı verdiği teke tek mücadelede 4:1 fiş açığını aştıktan sonra şampiyonluğu elde etti.

Diaco, 1. Günden itibaren çip lideri olarak sahaya liderlik etmişti ve final masasının çoğunu yerle bir ederek neredeyse kablodan kabloya bir zafer elde ediyordu, ancak sonuçta yetersiz kaldı.

Schweiger, 506 koşucuyu geride bıraktı ve zaferi karşılığında, kupa ve kemerle birlikte toplam 30.900 CHF ve Kasım 2024’te Cape Town’daki Hendon Mob Şampiyonası Etkinliğine bir paket götürdü.

2024 350 CHF THMWC Ana Etkinliği Final Tablosu Sonuçları

Yer Oyuncu Ülke Ödülü (CFH) Ödül (USD)
1 Hermann Schweiger Almanya 30.900 + paket 35.414$
2 Nicola Diaco İtalya 19.400 22,234$
3 Stefan Fink Avusturya 13.880 15,906$
4 Boro Skalonya İsviçre 10.970 12,571$
5 Michele Falcone İtalya 8,570 9,821$
6 Marius Kurt Almanya 6,760 7,747$
7 Hao Liu İsviçre 5.060 5,798$
8 Zita Farkas Macaristan 3.580 4,102$
9 Daniel Schwitter İsviçre 2,860 3,277$

Kazananın Tepkisi

PokerNews şampiyonla oturup zaferini tartıştı.

Kendisini “çok hevesli bir amatör” oyuncu olarak tanımlayan Schweiger, “harika, çok memnun olduğunu, bunun uzun zaman olduğunu” hissettiğini doğruladı ve son beş haneli skorunun 2014’te elde edildiğini kaydetti.

Şöyle devam etti: “1. Günde hayalini kurduğunuz günlerden birini yaşadım, her şey istediğim gibi gitti, masada insanları çılgına çeviriyordum ve yaptığım her şey işe yaradı.”

Kazanç planları konusunda Schweiger kıkırdadı ve bu yaz Las Vegas’a ilk WSOP seyahatini planladığını ve “param olduğundan emin olmadığım için bu hafta otelimi iptal etmenin eşiğinde olduğunu ancak sonra Lihtenştayn’daki The Hendon Mob etkinliğine gidip onu kazanmam gerektiğine karar verdim.”

Neyse ki kendisi de bunu başardı ve Schweiger, yapılacaklar listesinden bu yıl Ana Etkinlikte oynayacağını doğruladı. Schweiger ayrıca genel olarak turnuvaya övgüde bulundu, yapının mükemmel ve mükemmel bir şekilde organize edildiğini düşündüğünü ve genel atmosferden gerçekten keyif aldığını belirtti.

Final Masası Özeti

Dokuz oyuncu final masasına geri döndü ve Diaco’nun sahada makul bir fiş üstünlüğü vardı. Kısa süre sonra bunu artırmaya başladı ve dokuzuncu vuruşta Daniel Schwitter’ı nakavt ederek Schwitter’in üst setine bir floş yaptı.

Final masasına kısa deste olarak gelen Zita Farkas, cep dokuzlularını Diaco’nun ceplerine soktuktan sonra sekizinci sırada ayrıldı.

Liu’nun cep kralları Schweiger’in cep aslarıyla karşı karşıya gelirken Schweiger, Hao Liu’yu yedinci sırada bir soğutucuda elden çıkardı.

Boro Skalonja, Marius Wolf’u ikili setlerle altıncı sırada nakavt ederken nakavtlar hızla gelmeye devam etti. Diaco daha sonra beşinci sıradaki Michele Falcone’u elden çıkardı.

Diaco daha sonra kör-körüne mücadelede dördüncü sırada Skalonja’yı eledi ve Diaco ayrıca Stefan Fink’i üçüncü sırada, başka bir all-in durumunda Fink’in tahtadaki as-yüksekini geride bıraktığında mağlup etti.

Beş rakibini eleyen Diaco, Schweiger’e karşı 4:1 fiş avantajıyla teke tek yarışa girdi. Ancak Schweiger, Diaco’nun şah-on’una karşı as-vezir ile ikiye katlanarak mücadeleye hemen başladı.

Daha sonra Schweiger’in valeleri Diaco’nun as şahına karşı başka bir all-in ve call durumunda tutuldu ve birdenbire roller tamamen tersine döndü ve Schweiger 5:1 fiş liderliğini elinde tuttu.

Schweiger liderliği bırakmadı ve Diaco dört-üç ile oyuna girdiğinde ve Schweiger beşliklerle uyandığında her şey sona erdi ve şampiyonluk ve 30.900 CFH birincilik ödülü Schweiger ile birlikte Almanya’ya doğru yola çıktı.

Bu, Hendon Mob Kış Şampiyonası Ana Etkinliği’nin PokerNews haberini sonlandırıyor, ancak dünya çapındaki turnuvalarla ilgili daha fazla haber için bizi takip etmeyi unutmayın.

Etiketler

FAQ

101 okeyde arkadaşımla nasıl oynanır?

101 okey plus pcde oynanır mı?

Bir oyuncuya arkadaşlık teklif etmek için resmine tıklayarak açılacak pencereden Arkadaş ekle düğmesine tıklamalısınız. Eğer o da kabul ederse oyun arkadaşı olursunuz.May 1, 2024

101 Okey Plus nasıl oynanır?

Oyun Okey Plus PC’de Oynayın. Okey Plus, Zynga tarafından geliştirilmiş bir masa oyunudur. BlueStacks Oyun Platformu, bu Android oyununu PC veya MAC’inizde sürükleyici bir oyun deneyimiyle oynamak için en ideal platformdur.23 déc. 2021

WPT Global'de WPT Dünya Şampiyonası'na giriş kazanabilir miyim?

Bir oyuncuya arkadaşlık teklif etmek için resmine tıklayarak açılacak pencereden Arkadaş ekle düğmesine tıklamalısınız. Eğer o da kabul ederse oyun arkadaşı olursunuz. Oyun arkadaşlığı Facebook arkadaşlığı demek değildir.2024/05/01

WPT poker uygulaması var mı?

WPT Global’de WPT Dünya Şampiyonası’na giriş kazanabilir miyim? Günlük Uydular ve Eleme Turları’nda yarışarak WPT Dünya Şampiyonası’na giriş kazanabilirsiniz. WPT Global ayrıca her Pazar Doğrudan Eleme Turları sunmaktadır.

🔥 🎁 101 Okey Oyna 📹
🎷 Son Makaleler 🔥 🎢 faqs 🎵
🎉 blog 🎰