PokerNews'e Özel: Veronica Brill, Mike Postle'ın Aniden Halkın Ortasına Çıkmasıyla İlgili Açıklama Yayınladı

Mike Postle, kendisine yönelik iddiaları reddetmek için Pazartesi günü sürpriz bir şekilde X Spaces’a katıldı ve kendisini dört yıl önce canlı yayında hile yapmakla suçlayan poker oyuncusu Veronica Brill, PokerNews’e uzun bir açıklama yaparak karşılık verdi. .

Postle’un, 2018’den 2019’a kadar 18 aylık bir süre boyunca Stones Live yayınları sırasında rakiplerinin kapalı kartlarını görüntülemek için bir tür elektronik cihaz kullandığı iddia ediliyor. Brill’in Eylül 2019’da öne sürdüğü suçlamaları anında reddetti ve Pazartesi günü The OTC’den sunucu Omar ve X Spaces’taki diğerlerinin sert sorularının bulunmadığı uzun bir sohbette bu reddi yineledi.

Mike Postle Topluluk Önünde Rastgele Konuşma Görünümü Sağlıyor

Veronica Brill: Pokerde Hile Suçlamaları Benim Hatam Değil

Brill, iddia edilen hile skandalını gün ışığına çıkarmaktan sorumluydu ve Postle’ı hile yapmakla alenen suçlayan ilk kişi oldu. Ancak açıklamasında Postle’un son dört yılda içinde bulunduğu durum nedeniyle neden kendisini suçlamaması gerektiğini ayrıntılı olarak anlattı.

Açıklaması şöyle başladı: “Mike’a karşı hile iddialarımı kamuoyuna duyurduktan neredeyse 5 yıl sonra hâlâ bununla uğraşmak zorunda kalacağımı düşünmüyordum, ama yine de buradayız, o yüzden birkaç şeye değinmeme izin verin,” diye başladı.

“Mike bu hile skandalının benim hatam olduğunu veya daha da önemlisi onun hile yaptığının benim yaptığım gibi kanıtlandığını çok fazla vurguluyor gibi görünüyor. Ve ilk suçlamayı ben yaptım evet, ama bunun nedeni ben değilim pokerde hile yapan biri olarak görülüyor.

Bana inanılmaz miktarda güç veriyor ve genel poker zekasını, hiçbirinizin eleştirel düşünme becerisine sahip olmadığı veya durumu yetkin bir şekilde analiz edemediği halde, susuzluk tuzakları kuran orta yaşlı bir kadın tarafından etkilenebilecek erkeklerinkine benzer şekilde azaltıyor. .” -Veronica Brill

Brill, “Postle’ın bunu neden yaptığını ve bakış açısının ne olduğunu anlamaya” çalışarak devam etti. “Bu” derken, Postle’un devam eden inkarına ve dört yılı aşkın süredir iddialar hakkında kamuya açık konuşmaktan çoğunlukla kaçındıktan sonra son zamanlarda X Spaces’ta yer almasına atıfta bulunuyor.

“Sanırım Mike bu duruma iki parçalı bir şey olarak bakıyor; birincisi benim suçlamalarım ve onu suçlayan kişi olarak benim kim olduğum, ikincisi ise gerçek eller ve bununla ilgili tüm istatistiksel anormallikler ve kasık bakışları. " diye devam etti.

“Elleri ve onları nasıl oynadığını anlama yeteneğinin olmadığını biliyor; turnuva direktörü JFK ile daha önce yaptığı bir röportajda bazı ellere değinmişti.”

Şüpheli Bir Röportajı Tartışmak

Postle’a karşı ikinci dereceden kanıtların çoğu, onun sözde gerçekçi olmayan kazanma oranı ve bazı zor noktalarda sürekli olarak doğru kararları verme konusundaki esrarengiz becerisi etrafında dönüyor.

“Farkında değilseniz Justin “JFK” Kuraitis, Mike’ı bu röportajı yapmaya zorladı çünkü insanlar JFK’ye Mike Possil’in masadaki dengesiz davranışları ve bazı ellerin anlamsız olduğu konusunda şikayette bulunuyorlardı. Bu videoda JFK, bu konuyu gündeme getiriyor. İnsanların şikayet ettiği belirli eller. O videoyu izlemenizi öneririm,” dedi Brill.

Brill’in Burada Referans Verdiği Videoyu İzleyin

“O halde hadi ilkine değinelim; poker topluluğunun onu hile yapmakla suçlamasının nedeni benim. Mike bir şekilde poker topluluğuna karakterimin kusurlu olduğunu kanıtlayabilirse ya da ona karşı bir kan davası beslediğimi düşünüyor. bir şekilde tüm bu suçlamalardan kurtulacak ve hayatına devam edebilecek,” diye devam etti Brill.

“Bu yüzden sürekli olarak Nick Vertucci’ye ulaşıyor ve sadece benimle röportaj yapmak istiyor. Doug Polk, Matt Berkey veya poker zekası olan herhangi biriyle yüzleşemeyeceğini biliyor.

Skandalın bu kısmına (gerçek ellere) değinmek istemiyor ve yapamayacağını da biliyor. Döndürebileceğini düşündüğü tek şeye odaklanmak istiyor ve bu da benim suçlamalarım.”

Aynı zamanda canlı yayını da yürüten Stones Gambling Hall turnuva direktörü Kuraitis, poker topluluğu içindeki birçok kişi tarafından Postle’a oyunlarda yüzbinlerce dolar hile yaptığı iddiasıyla yardım etmekle suçlandı. Postle gibi o da herhangi bir müdahaleyi reddetti ve ayrıca herhangi bir hile yapıldığına inanmadığını belirterek sosyal medyada Postle’u savundu.

Brill, Postle hakkında şunları söyledi: “Gerçekte olup biteni, yani oynanan elleri ve bu elleri oynarken sahip olduğu bilgileri gözden geçirmek yerine, bu durumu bana odaklanmaya dönüştürdü.”

“Birçok kişi bana podcast’ime gelip beni bir sürü rahatsız edici durumda yakalamak istediğini ve bu bilgiyi benim ne kadar kötü bir insan olduğum ya da ne kadar saçma olduğu hakkında bir makale yayınlamak için kullanabileceğini söyledi. Plan şu: Bunun doğru olduğundan emin değilim, sadece birden fazla kaynağın bana söylediği şey bu.

Bir şekilde onunla intikam arasındaki yolu ayıran bu dağ oldum. Eğer beni (karakterimi) havaya uçurmaya yetecek kadar TNT alabilirse, bir şekilde aklanacaktır.”

Kanıtları Sunmak

Brill’in Eylül 2019’daki suçlayıcı tweetlerinin ardından poker podcast’i Joey Ingram ve diğerleri konuyla ilgili bir soruşturmaya öncülük etti. En önemlisi Ingram, Postle’un suçlamaların temeline ulaşmak için YouTube kanalında yüzlerce, hatta binlerce eli inceleyerek sayısız saatler harcadı.

“Bir dizi tweet attığımı ve ardından onunla oyun oynama deneyimlerim hakkında röportajlar yaptığımı ve o oynarken yorumlar yaptığımı, Joey Ingram ve Matt Berkey dahil olmak üzere poker topluluğunun geri kalanının hileyi ortaya çıkarma ve farkına varma sürecine dahil olduğunu unutmayın. ne kadar kötüydü ama Joey Ingram’a ya da bu sektördeki herhangi birine karşı bir suçlama yok, sadece bana yönelik bir takıntı var ve bu çok sağlıksız bir takıntı.

Ayrıca halka ilk açıldığında neredeyse kimsenin bana inanmadığı gerçeğini de göz önünde bulundurmuyorum. Önde gelen birçok profesyonel poker oyuncusundan bana hatalı olduğumu düşündüklerini ve gönderdiğim ellerin iyi olduğunu söyleyen DM’ler aldım. Brill, herkesin fikrini değiştirmeye başladığı derin bir dalışa başlayıncaya kadar değildi” dedi.

“Sabitleme:

Kayıtlı bir hemşire olarak psikiyatrik sorunları olan hastalar gördüm ve ona teşhis koymaya çalışmıyorum ama o ya dünyanın satın alacağını düşündüğü ayrıntılı bir hikaye yaratmaya çalışıyor ya da aslında onun arkasında duran tek şeyin benim olduğuma inanıyor. haklı çıkmanın yolu.

Bunun benim tarafımdan planlanmış büyük bir komplo teorisi olduğuna ve çöküşünün sebebinin ben olduğuma inanıyorsa, o zaman bunlar bir doktor tarafından ele alınması gereken daha büyük zihinsel sorunlardır. Bu, sorumluluk eksikliğini ve gerçeği anlama eksikliğini gösteriyor.”

Mike Postle’a tavsiyeler

Postle’un kendisini poker canlı yayınlarında hile yapmakla suçlayan kişiden tavsiye alması neredeyse hiç şans değil. Yine de Brill’in Kuzey Kaliforniya profesyonel poker oyuncusuna ileriye yönelik üç tavsiyesi var.

“Sorun şu ki, eğer beni sürüklerseniz ve karakterime saldırırsanız ve yine de topluluk size karşı olursa, bir sonraki adımınızın ne olacağını bilmiyorum ama muhtemelen benim için durum bundan sonra daha da kötüleşecek çünkü Tanrı biliyor ki bu sorunu çözemezsiniz.” o eller,” dedi Brill.

Brill, uzun açıklamasını, kendisini ve diğerlerini aylarca Stones Live‘da oynayarak dolandırdığına inandığı poker oyuncusuna veda ederek tamamladı.

“Komplolar ve sihir hakkında daha fazla konuşma yaparak çoğunlukla mantıklı bir poker profesyonel tabanına hitap etmek, halkı etkileme şansınızı artırmaz, Mike.

Ah, yol için bir tane daha.

“Umarım biraz yardım alırsın.”

Etiketler

İlgili Oyuncular

FAQ

101 internetsiz oynanır mı?

Efsane oyun 101 Yüzbir Okey! Üstelik internet bağlantısına ihtiyaç duyulmadan. Oynadığınız en hızlı ve en eğlenceli 101 OKEY oyunu olması da garanti. Oyunumuzu mutlaka deneyin. Zorlu rakipler, keyifli anlar sizleri bekliyor.

101 okey plus el nasıl açılır?

El açmak için en az 101 sayınız olmalıdır. El açmak için elinizde aynı numaralı değişik renklerden 3 veya 4 adet set (örnek olarak siyah 5, kırmızı 5 ve bir tane de mavi 5) veya aynı renklerden sıralı sayı seti (örnek olarak kırmızı 7,8,9) olmalıdır. Bir sette minimum 3 taş olmalıdır.

Okey 101 nasıl oynanır?

Okey 101 dört oyuncu ile birden fazla turda oynanır. Bu oyunda amaç mümkün olduğu kadar az puanla oyunu bitirmektir. Tüm turlar sonunda en az puana sahip olan oyuncu oyunun galibidir. Puanlar elde kalan taşların üzerindeki sayılar ile belirlenir (örnek: bir kırmızı 3 = üç puan, bir siyah 11 = 11 puan).

101 Okey Plus ücretsiz mi?

1.000.000’dan fazla oyuncusu ile Türkiye’nin Favori Okey Platformunda en zevkli ve en seri Okey Plus keyfine hazır mısın, hem de ÜCRETSİZ!

WPT'de oynamak için kaç yaşında olmam gerekiyor?

WPT’de oynamak için kaç yaşında olmam gerekiyor? WPT’de oynamak için, mevcut olduğu ülkelerde en az 18 yaşında olmalısınız. Şu anda, hiçbir ABD eyaleti bu platformu kabul etmemektedir. Ancak, gelecekte bu değişirse, ABD’deki oyuncuların katılmak için 21 yaşında olmaları gerekecektir.

🔥 🌟 101 Okey Oyna 🎼
🎸 Son Makaleler 😘 🎭 faqs 📺
🎲 blog 🎧