Dave Portnoy, Spor Etkinliği Yerine Pokeri Seçtiği İçin Mintzy'yi Ezdi

Ben Mintz, 2.500 $‘lık katılımlı Moneymaker Turu etkinliğine hazır, ancak Barstool Sports patronu Dave Portnoy, poker oynamak için kurumsal bir geziye çıkmadığı için pek de heyecanlı değil.

Barstool şu anda NFL Combine’ın bir yan ürünü olan yıllık Barstool Combine’a ev sahipliği yapıyor; bu, NFL Draft öncesinde yeteneklerini izcilere sergilemek isteyen kolej futbolu sporcuları için fiziksel ve zihinsel becerilerin test edildiği bir test. Barstool Sports çalışanları ve kişilikleri, şirketteki en iyi sporcunun kim olduğunu görmek için bir dizi tatbikatla yarışıyor.

Poker Turnuvası Barstool Çalışanının Başını Belaya Getiriyor

Barstool’un bir çalışanı olarak “Mintzy"nin Combine’da yarışması gerekiyordu. Ancak Palm Beach, Florida’daki Palm Beach Kennel Club’da kalan 14 oyuncuyla fişlerde ilk sırada yer alıyor ve kazanan 121.485 $ alacak. Uzun süredir poker oyuncusu ve spor radyosu kişiliğinin Pazartesi günkü final oturumuna girerken en az 9.000$ garantili olduğu, ancak güne 100’den fazla büyük kör bahisle başlarken, final masasında görünmekten daha azı hayal kırıklığı yaratacaktır.

Ancak patronu, 500.000 $ garantili limitsiz hold’em turnuvasındaki derin koşu konusunda pek de hevesli değil. Portnoy, X’te poker oyuncusuyla hararetli bir telefon görüşmesinin videosunu yayınladı.

“Mintzy, bugün Combine’da mısın?” Portnoy, Mintz’den aramayı başlatmasını istedi.

Mintz elbette patronuna Florida’da olduğunu ve poker turnuvasındaki son gününe hazırlanacağını bildirdi. Birinciliğin altı haneli bir ödemeyle geldiğini açıkladı. Ancak Mintz’i her zaman bir poker oyuncusu ve Barstool kişiliği olarak destekleyen Portnoy, çalışanına “git onları yakala, Tiger” yanıtını vermedi.

“Bunun senin maaşın olduğunu söyleyebilirim çünkü sana ödeme yapmamın amacı ne?” Portnoy, Mintz’in kendisine 120.000 $ kazanma şansı olduğunu bildirmesine yanıt olarak sordu. “Bir formanız var, bu işe yazılmışsınız ve sanki biz pek yapmıyormuşuz gibi atlıyorsunuz ve siz onu atlıyorsunuz öyle mi?”

Portnoy daha sonra Mintzy’ye, eğer poker uğruna kurumsal bir etkinliği kaçıracaksa neden para ödediğini sorgulamaya devam etti. Barstool Sports tarafından sunulan eski Cracking Aces poker podcast’inin ortak sunucusu olan Mintz, canlı yayında söylediği bazı rap sözleri nedeniyle geçen Mayıs ayında Barstool’dan kovuldu. Portnoy’un şirketi PENN’den geri satın almasının ardından Ağustos ayında yeniden işe alındı.

Geçen yıl Mintzy’nin kovulmasının ardından Portnoy onun yerine mücadeleye girişmişti. Bu sefer onun arkasında durmuyor.

Portnoy popüler çalışanına “Profesyonel bir poker oyuncusuysanız, gidin bunu yapın” dedi. “Formanızın olduğu, parçası olmanız gereken büyük bir sponsorlu etkinliğimiz var ve sen bunu atlıyorsun çünkü iyi gidiyorsun bir poker turnuvası. Harika, peki, git poker oynayarak para kazan o zaman.”

Barstool’un kurucusu daha sonra poker oyuncusuna saldırmaya devam etti ve şirketin “Chicago’da büyük bir etkinliği” varken neden turnuvada oynamayı seçtiğini sorguladı.

Portnoy meydan okuyan bir tavırla, “Şunu açıkça söyleyeyim, bizim para sponsorluğu yaptığımız, sizin de taahhüt ettiğiniz bir şirket etkinliği varsa, o etkinliğe gidersiniz. Bugün bir Pazartesi” dedi.

Mintzy, “Tamam, bu bir daha asla olmayacak” diye söz verdi.

Bu söz Portnoy’u tam olarak tatmin etmedi, Portnoy daha sonra ona poker turnuvasında kazandığı tutarı Mintzy’nin maaşından düşeceğini bildirdi. Pazar günü canlı yayına çıkan Mintz, setin altından flop yaparak unutulmaz bir pot oynadı, ancak rakibini alt etmek ve en üst sıralara çıkmak için dörtlüler için tek dıştan bir nehir attı.

Dave Portnoy, Barstool Sports’u Penn’den Geri Satın Aldı; Geri Dönmesi İçin Ben Mintz’i Kovdu

Etiketler

İlgili Oyuncular

FAQ

WPT'yi nerede oynayabilirim?

WPT’yi nerede oynayabilirim? WPT Global, 100’den fazla ülkede mevcuttur, ancak lütfen ABD’den yapılan kayıtların şu anda kabul edilmediğini unutmayın. Bu durum yakında değişebilir ve bu gerçekleştiğinde bu sayfayı güncelleyeceğiz.

101 Okey Plus pcde oynanır mı?

500M + oyuncunun güvendiği Android Oyun Platformu, BlueStacks ile PC’de oynayın.2018/05/17

WPT poker uygulaması var mı?

WPT poker uygulaması var mı? Kurulumu hızlı ve kolaydır ve şu anda Android, iOS, Mac ve Windows için mevcuttur.

Okey 101 nasıl oynanır?

Okey 101 dört oyuncu ile birden fazla turda oynanır. Bu oyunda amaç mümkün olduğu kadar az puanla oyunu bitirmektir. Tüm turlar sonunda en az puana sahip olan oyuncu oyunun galibidir. Puanlar elde kalan taşların üzerindeki sayılar ile belirlenir (örnek: bir kırmızı 3 = üç puan, bir siyah 11 = 11 puan).

101 Okey Plus nasıl oynanır?

Bir oyuncuya arkadaşlık teklif etmek için resmine tıklayarak açılacak pencereden Arkadaş ekle düğmesine tıklamalısınız. Eğer o da kabul ederse oyun arkadaşı olursunuz. Oyun arkadaşlığı Facebook arkadaşlığı demek değildir.2024/05/01

🔥 🎷 101 Okey Oyna 🎈
🎤 Son Makaleler 🎳 💋 faqs 🎵
🌟 blog 📺