Ari Engel WSOP Devre Rekorunu 17. Zil İle Uzattı

Dan Lowery’nin rekorunun bir halkasına gelmesinden iki gün sonra Ari Engel, 17. kariyer unvanı için çevrimiçi bir Dünya Poker Serisi Devresi (WSOPC) etkinliğini iptal etti.

Bunu yaparak Kanadalı poker süperstarı, kendi rekorunu takip eden 15 yüzükle ikinci sırayı paylaşan Lowery, Maurice Hawkins ve Josh Reichard gibi üç oyuncudan biraz ayrıştı.

Lowery, Perşembe günü Kuzey Carolina’daki Harrah’s Cherokee’de canlı bir etkinliği kazandı ve 400 $‘lık Monster Stack’ı 148.416 $‘a alırken, 3.577 katılımcıyı geride bıraktı. Arkansas’taki kereste fabrikasının sahibi son 13 ayda beş Circuit ring kazandı.

Engel Biraz Ayrılıyor

Engel, Cumartesi günü WSOPC Michigan Etkinliği #11: $500 No-Limit Hold’em Big 500 8-Max’e katıldı ve iki kez fiyasko nedeniyle yeniden satın alma turnuvasındaki toplam 76 katılımcıdan üçünü temsil etti.

Cumartesi gecesi 9.778 $‘lık galibiyetinin ardından mütevazı bir Engel, etkinlikte “yalnızca 48 benzersiz oyuncunun” yer aldığını tweetledi. Ancak alan boyutunun küçük olmasına rağmen, bu onun tüm zamanların WSOPC sıralamasında artık biraz farklı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Engel, “Rush783"ü teke tek yenerek 17. yüzüğünü alırken, ikinci olan 6.388 $ aldı. Kevin “Mcleskey” Mcleskey ise 4.170 dolarla üçüncü sırada yer aldı. World Series of Poker (WSOP) bilezik kazananı Ryan “MagicJohnson” Hiller de 1.703$ karşılığında altıncı sırada yer alarak final masasına ulaştı.

WSOPC Michigan Etkinliği #11 Final Tablosu Sonuçları

YER OYUNCU ÖDÜL (USD CİNSİNDEN)
1 Ari “Facebook Hayranı” Engel 9,778$
2 “acele783” 6,388$
3 Kevin “Mcleskey” Mcleskey 4.170$
4 “1WINATATIME” 3.034$
5 Nicolai “CordGarcia” Morris 2,235$
6 Ryan MagicJohnson Hiller 1.703$
&bsp; 7 “Seçenek3” 1.330$
8 “İrlandalı Jabroni” 1.047 $

Dünya Poker Serisi Devre Halkası Yarışı Kızışıyor

Dünya Poker Serisi Devresi liderlik sıralaması yarışı geçtiğimiz yıl oldukça eğlenceli bir savaşa dönüştü. Bu, Hawkins’in mayıs ayında rekoru (15) kırmasıyla başladı, ancak Temmuz ve Ekim ayları arasında dört Circuit ringi kazanarak 16’ya ilk ulaşan Engel tarafından geride bırakıldı.

Lowery ve Reichard zirveye doğru yarışı daha da ilginç hale getirecekti; Lowery Ağustos’ta 14. yüzüğünü ve ardından geçen hafta 15. yüzüğünü alırken, Reichard Kasım ayında 15. yüzüğünü ele geçirdi. Ya üç kez bilezik kazananı olan Engel, 18. yüzüğünü kazanacak ve rekabette daha da öne geçmeye başlayacak ya da berabere kalan üç oyuncudan biri (veya daha fazlası) ikinci sırayı yakalayacak.

Ya da belki bu makalede adı bile geçmeyen biri 2024’te ısıtıcıya binip hepsini geçecek.

Etiketler

İlgili Turnuvalar

İlgili Oyuncular

FAQ

How do I add friends on 101 Okey Plus?

Tap the name of the desired player in the results list to open their profile. Now select “Add friend.” 2. If you are looking for a player you have already been playing against, open the menu item “Games.” Tap the name of the desired player in the game history to open their profile.Jun 23, 2022

WPT Prime Pasaportu nasıl kazanabilirim?

WPT Prime Pasaportu nasıl kazanabilirim? Her Cumartesi ve Pazar belirli saatlerde WPT’nin 110 Dolar’lık Pasaport Eleme Turları’na katılabilirsiniz. Kazanırsanız, platform size 1,500 Dolar değerinde bir WPT Prime Pasaportu verecektir. Bunu, seçtiğiniz bir Dünya Poker Turu canlı turnuvasında oynamak için kullanabilirsiniz.

WPT Global'da nakit oyunlar oynayabilir misiniz?

WPT Global’da nakit oyunlar oynayabilir misiniz? Tek seferde üç No-Limit Hold’em, Pot-Limit Omaha, 5-Card Pot-Limit Omaha veya Short Deck masası oynayabilirsiniz. Ayrıca, uygulamada üç turnuvaya kadar veya nakit oyunlar ve MTT’lerin kombinasyonunu oynayabilirsiniz.

Michigan'da WPT Global'de oynayabilir miyim?

Michigan’da WPT Global’de oynayabilir miyim? Şu anda, Michigan veya diğer ABD eyaletlerinde WPT Global’de oynayamazsınız. Bu kısıtlamalar değişebilir ve WPT Global, ABD oyuncularına sunulabilir. Michigan ve diğer ABD eyaletlerindeki platformun erişilebilirliği ile ilgili güncellemeleri takip edin.

What is 101 okey?

Okey 101 is a four-player Turkish game played with rummy tiles. It is a rummy game, closely related to ordinary Okey (Düz Okey), the main differences being that players begin with hands of 21 tiles instead of 15, that that tiles can be melded during the game and laid off on other players’ melds.Feb 22, 2013

🔥 🎢 101 Okey Oyna 🎲
🌟 Son Makaleler 🎪 📺 faqs 🎹
🎁 blog 🎮