The Muck: Patrick Leonard Poker Elçilerini ve Sitelerini Patlatıyor

The Muck: Patrick Leonard Poker Elçilerini ve Sitelerini Patlatıyor

Hile skandallarının ardından poker elçileri oyuncularla iletişim kurmaya yardımcı olmak için daha fazlasını mı yapmalı?

Patrick Leonard'ın istediği de bu. 2016-2023 yılları arasında parti poker elçisi olan Leonard, herhangi bir siteden veya elçiden ismen bahsetmedi ve herhangi bir çevrimiçi poker skandalından da bahsetmedi.

Bununla birlikte, Leonard'a göre temsil ettikleri sitelerin oyuncuları hileyle parasız bırakırken, poker elçilerinin maaş almaya devam etmesiyle ilgili iki buçuk dakikalık bir video sırasında öfkelendi.

Poker oyuncuları Leonard'ın videosu hakkında yorum yapmakta gecikmediler; PokerStars Elçisi Sam Grafton, bilezik kazanan arkadaşları Justin Bonomo, Jans "Graftekkel" Arends ve Matt Glantz da katıldı.

Patrick Leonard kimdir?

"pads1161" olarak da bilinen Patrick Leonard, İngiliz bir poker oyuncusu ve WSOP bileziği kazananıdır. 2022'de Espen Jrstad ile birlikte Etkinlik #55: 1.000 Dolarlık Tag Team'i 148.067 Dolar karşılığında kazandı.

Leonard çevrimiçi keçede oldukça başarılı oldu ve Serinin Oyuncusu olma yolunda yalnızca 2023'te dört WCOOP şampiyonluğu kazandı. Aynı zamanda çok sayıda SCOOP unvanı kazandı ve büyükelçi iken partypoker'da başarı elde etti, 2022'de partypoker MILLIONS Online unvanını ve Nisan 2023'te arka arkaya Pazar Partisi unvanlarını kazandı.

2020 yılında, Dünya Poker Turu Dünya Çevrimiçi Şampiyonası sırasında Dünya Poker Turu Yükselen Yıldız Liderlik Sıralamasında 6.000 $ karşılığında birinci olduktan sonra, hepsini bir freeroll ile geri vermeye başladı.

"Zor Bir Konuşma"

Leonard, "Bu, amatör poker oyuncuları ve profesyonel poker oyuncuları için zorlu bir konuşma" diyerek söze başlıyor. "Devam eden hile miktarı ve sitelerden ve elçilerden aldığımız saygının miktarı sadece bir şaka."

Leonard daha sonra elçilerin siteleri tanıtmasına, yönlendirme bağlantılarını kullanarak kaydolmayı teşvik etmesine ve yüzlerini siteyle ilişkilendirmeye devam etmesine rağmen, oyuncular orada oynarken aldatıldıklarında hiçbir yanıt verilmediğini belirtiyor.

Oyun Bütünlüğü Nedir?

Oyun bütünlüğü, tüm oyuncuların kazanma konusunda eşit ve tarafsız bir fırsata sahip olması için poker oyunlarının adilliğini ve dürüstlüğünü koruma uygulamasını ifade eder. Hile, gizli anlaşma ve oyunun bütünlüğünü tehlikeye atabilecek her türlü etik olmayan davranışın önlenmesini içerir.

Poker siteleri, poker oyunlarının bütünlüğünü korumaya yardımcı olmak için genellikle oyuncu eylemlerini ve bahis modellerini izler. Oyunun bütünlüğünü korumak, poker topluluğunun güvenini ve itibarını korumak ve tüm katılımcılar için eşit bir oyun alanı sağlamak açısından uzun süredir çok önemli olmuştur.

"Bu çok saygısızca" diye devam ediyor ve bazı oyuncuların siteden alacakları bir sonraki maaş çekini kaybetme korkusuyla konuşmayacağını öne sürüyor. "Biz sizin arkadaşlarınız, meslektaşlarınız, akranlarınız ve siz bizi beş milyon, 10 milyon, 15 milyon, her ne kadar olursa olsun aldatan bir sitenin elçisisiniz.

"Her gün bize oynamamızı söylediğiniz siteye geliyoruz... tüm komisyonu ödüyoruz, aldatılıyoruz ve hiçbir şey alamıyoruz."

"Canlı turnuvalarda poker masasında karşımızda oturuyorsun, en iyi arkadaşız diye gülümsüyorsun. Ama paramız nerede? Gitti"

Kendisi, bazı büyükelçilerin görmezden gelerek ve görünüşe göre neler olup bittiğini kabul etmeyi bile reddederek içerik yayınlamaya devam ettiğini söylüyor.

"Hiçbir şey duymuyoruz. 'Ah, biliyorsun, hiçbir şey söyleyemem, sözleşmemde var' diyorlar, sözleşmeyi yırtıp at o zaman. Gerçekten temsil etmek istiyor musun ... siteleri? akranlarınızın sikildiği yer burası mı?

"Canlı turnuvalarda poker masasında karşımızda oturuyorsun, en iyi arkadaşız diye gülümsüyorsun. Ama paramız nerede? Gitti."

Ek okuma: Gerçek Zamanlı Yardım (RTA) Nedir? Yasal mı?

Sadece Elçiler Değil

Leonard'ın öfkesini çeken sadece poker sitelerinin elçileri değildi, sitelerin kendisiydi.

"Milyonlarca dolandırılıyoruz. Milyonlarımız nereden geri geliyor? 50 hesabı kapatıp tüm bunları yapmak sorun değil ama para nereye gidiyor? 'Ah, parayı çekmişler' derlerse 'Bu bizim sorunumuz değil. Bu sizin sorununuz. Oyunu bize teklif ediyorsunuz.

"Gelin orada oynayın" dediğiniz için orada oynuyoruz. Yeterince büyük bir güvenlik ekibine yatırım yapmadıysanız ve X terfisi veya Y terfisi için para harcadıysanız, o zaman bir çözüm bulun. Bu paranın nereye gittiğini öğrenin. ve onu bize geri ver. Çünkü bu bizim paramız."

Yanıt

Birçoğu devam eden tartışmaya hızlı bir şekilde katkıda bulundu ve Matt Glantz şunları söyledi: "Maalesef bu, herhangi bir sektördeki gerçeklikten farklı değil. Poker özel bir şey değil."

Leonard ayrıca bir kullanıcıya yanıt vererek bunun belirli bir siteyle ilgili olmadığını söyledi. "Şu anda neredeyse her sitede bir şeyler oluyor; nakit oyunlar/mtt'ler, gizli anlaşmalar, GTOwiz, Botlar, Süper kullanıcılar ve bizim de hakkında hiçbir fikrimiz olmayan şeyler" dedi ve "'Büyükelçiler'in her yerde hiçbir şey söylemediğini" yineledi.

Elçilerden birine Sam Grafton (resimde) şeklinde yanıt veren Leonard, tüm sitelerin ve uygulamaların sorunları olduğuna inandığını ancak kendisini en çok Stars'ta güvende hissettiğini vurguladı. "Tüm yılımı sizin etrafınızda inşa ediyorum (SCOOP/WCOOP) ve bunu yapmaya devam ediyorum ve orada kendimi güvende hissediyorum." Ayrıca Grafton'a, eğer bir poker sitesi kurarsa, "ne kadar dürüst olduğunuzdan dolayı" işe alacağı ilk kişi olacağını söyledi.

Bu arada Justin Bonomo, Leonard'ı övdü ve Maria Ho da videoyu alkışlayarak şöyle dedi: "Oynamayı ve katılım paylarımızı harcamayı seçtiğimiz yerde her oturum açtığımızda, bir siteye ve bu sitenin iş uygulamalarına güven oyumuzu veririz. Biz kullanıcılar olarak Daha yüksek güvenlik önlemleri için yerimizi korumaya istekli olmak."

Bu ankete katılmak için buraya tıklayın.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.