Spor Temsilcisi Leigh Steinberg'in 37. Yıllık Super Bowl Partisine İlk Kez Poker Dahil Edilecek

Spor Temsilcisi Leigh Steinberg'in 37. Yıllık Super Bowl Partisine İlk Kez Poker Dahil Edilecek

Efsanevi spor menajeri Leigh Steinberg'in ev sahipliği yaptığı, önde gelen ve özel yıllık Super Bowl öncesi partilerinden biri, etkinliğin 37 yıllık tarihinde ilk kez bir poker turnuvasına ev sahipliği yapacak.

World Series of Poker (WSOP) şampiyonu Jamie Gold, Steinberg tarafından poker şenliklerinin sunucusu olarak seçildi. PokerNews, A listesindeki birçok ünlü ve sporcunun yanı sıra, 10 Şubat'ta Las Vegas Strip'in hemen arkasındaki Ahern Otel'de gerçekleşecek. Poker turnuvasından elde edilen tüm gelirler doğrudan Özel Olimpiyatlara gidecek.

Yardım Amaçlı Poker Oynamak

Steinberg, ABD'deki en iyi spor menajerlerinden biridir ve 1996'da gişe rekorları kıran Jerry Maguire filminde Tom Cruise'un canlandırdığı spor menajeri Jerry Maguire'ın temelini oluşturmuş olabilir ya da olmayabilir.

Leigh Steinberg Super Bowl Partisi 36 yıldır Super Bowl haftasonunun demirbaşlarından biri oldu. Etkinliğe yalnızca Steinberg tarafından şahsen davet edilenler, çoğunlukla ünlüler ve süper star sporcular katılabilir.

Bu yıl Las Vegas'ta düzenlenen Super Bowl'a Steinberg yerel bir tema eklemek istedi. Bu nedenle, etkinlik boyunca diğer birçok etkinliğin yanı sıra bir yardım amaçlı poker turnuvası da düzenlenecek. Ancak bu poker oyununda kimse oynayamaz. Turnuvaya yaklaşık 3.000 davetliden 100'ü katılabilir.

Her poker masasında en az bir ünlü olacak ve VIP konuk olanların oyuna girebilmeleri için 1.500$ bağış artı 500$ yeniden satın alma maliyeti olacak. Allegiant Stadyumu'ndaki lüks süite giriş de dahil olmak üzere pek çok değerli ödül kazanılacak.

Ödüller kazanılacağından, sunucu oyun komisyonuna uyduğundan ve uygun lisansları aldığından emin oldu. Kişisel daveti olmayan kişiler katılamasa da, şirketler veya profesyoneller 25.000 $'lık bir sponsorluk katkısı yapabilirler; buna masada şirket markalaması, poker oyununda sponsorun misafirleri için dokuz yer, Gold ve Steinberg imzalı özel bir poker masası ve özel bir poker masası dahildir. Özel Olimpiyatlara 15.000$ vergiden düşülebilir bağış.

2006 WSOP Ana Etkinliğini 12 milyon $ karşılığında kazanan Gold, ortak sunucu olarak görev yapacak ve etkinliğin sunucusu olarak Steinberg tarafından bizzat seçildi.

Steinberg her yıl beyin sağlığına odaklanan farklı bir hayır kurumunu seçiyor.

Leigh Steinberg Super Bowl Partisinde Kimi Bekleyeceğiz

Parti saat 13.00'te başlayacak. 10 Şubat'taki etkinliğe yüzlerce ünlü katılacak. Listenin tamamı kamuya açıklanmasa da önceki yıllara göre Ahern Otel'de olacak kalabalığın türü hakkında size bir fikir verebiliriz.

Geçmişte Steinberg dünyanın en büyük ünlülerinden ve süperstar sporcularından bazılarını davet etmişti. Önceki katılımcıların büyük listesinde Kansas City Chiefs oyun kurucusu Patrick Mahomes, eski Başkan Bill Clinton, NFL efsanesi Emmitt Smith ve Michael J. Fox, Paul Rud, Mark Wahlberg ve Jon Hamm gibi ödüllü aktörler yer alıyordu.

Steinberg'in müşterisi Mahomes muhtemelen katılımcıdır. Tabii eğer Chiefs Pazar günü AFC Şampiyonluk Maçında Baltimore Ravens'a yenilirse. Aksi halde Super Bowl'a hazırlanmakla biraz meşgul olacak.

Etiketler

İlgili Oyuncular

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.