Run It Once ABD Lansmanına Yaklaşıyor, Poker Delaware'de Çevrimdışı Oluyor

Run It Once ABD Lansmanına Yaklaşıyor, Poker Delaware'de Çevrimdışı Oluyor

Phil Galfond'un Run It Once (RIO) oyununun ABD'de piyasaya sürülmesinin yaklaştığına inanıldığından, ABD'nin birçok eyaletindeki çevrimiçi poker oyuncularının yakında oynayabilecekleri başka bir site olabilir.

Pokerfuse bu hafta, RIO'yu 2022'de satın alan Rush Street Interactive'in (RSI) "bir yılı aşkın süredir poker yöneticilerini işe aldığını" bildirdi ve LinkedIn'deki önceki iş ilanlarına atıfta bulundu ve "iki önemli iş ilanı, Run It Once Poker'in piyasaya sürüldüğünü gösteriyor" ABD çok uzakta olmayabilir."

ABD Poker Paylaşımlı Likidite Hakkında Okuyun

RSI, düzenlenmiş pazarlarda çevrimiçi oyun ürünleri geliştiren lider bir çevrimiçi oyun operatörüdür. Galfond'un RIO'su, PokerStars ve GGPoker gibi en iyilere karşı uluslararası alanda rekabet etmekte zorlandı ve ABD'ye odaklanmak için faaliyetlerini durdurdu.

Galfond 2022'de PokerNews'e şunları söyledi: "Rush Street Interactive, RIO'ya birçok ABD eyaletinde ve diğer yargı bölgelerinde çok sayıda oyun lisansı, büyük kumarhane ve spor bahisleri oyuncu tabanları, devasa poker ve diğer oyun platformları oluşturma deneyimi sunuyor."

ABD Lansmanına Yaklaşıyoruz

RIO'nun satışından neredeyse iki yıl sonra, ABD lansmanının ufukta olduğu görülüyor. Kasım ayında RSI, Malta Ofisi için pokerle ilgili iki iş ilanı yayınladı.

İlk rol, "sağlıklı bir poker ekosistemine ve güvenli oyunlara sahip olmamızı sağlarken, komisyon, politikalar ve oyun teklifleri dahil olmak üzere poker odasının kritik yönlerini denetleyen" Poker Odası Yönetimi Direktörü pozisyonudur; ikinci rol ise Poker Direktörüdür. "İşimizi ileriye taşımak için endüstrinin bu alanındaki uzmanlıklarını getirerek poker dikeyimiz için pazarlama çabalarımıza liderlik edecek" pazarlama pozisyonu.

Pokerfuse, RIO'nun 2024'ün ilk yarısında "en azından Michigan ve New Jersey'de" faaliyete geçeceğini öngördü.

Delaware Poker Çevrimdışı Oluyor

Başka bir gelişmede, Delware'in üç çevrimiçi poker sitesi, Delaware Lottery'nin özel çevrimiçi igaming ortağını 888Poker'den RSI'ye geçirmesinin ardından Aralık 2023'te kapandı.

Bu, kısa vadede Delaware'deki çevrimiçi poker oyuncuları için kesinlikle kötü bir haber olsa da, aynı zamanda 2012'de çevrimiçi kumar yasasını geçiren ilk eyalet olduğu için uygun bir şekilde takma ad verilen First State'de bir RIO lansmanının da sinyalini veriyor.

Delaware'de Çevrimiçi Poker Hakkında Daha Fazlasını Okuyun

Etiketler

İlgili Oyuncular

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.