Texas Poker Topluluğu, Empire Poker'den Edward Garcia'nın 37 Yaşındaki Kaybının Yasını Tutuyor

Texas Poker Topluluğu, Empire Poker'den Edward Garcia'nın 37 Yaşındaki Kaybının Yasını Tutuyor

27 Kasım'da Teksas poker topluluğu, Empire Poker Kulübü'nün ana operatörlerinden biri olan değerli üyesi Edward Garcia'yı kaybetti.

29 Eylül 1986'da doğan Garcia, Houston poker çevrelerinde iyi tanınıyordu. Kasım ayının sonunda Empire Poker Kulübü anma töreni için bir dakika ayırdı.

Matt James Garcia için onun temelde GM olduğunu ama kesinlikle özverili olduğunu söyledi. Orada çalışan herkesi her zaman kendinden önde tut. Her yönüyle harika bir adam ve H-Town poker efsanesi.

Joseph Stevens şunları söyledi: Her zaman daha iyi oyunlar, daha ucuz oyunlar, daha iyi yemekler, daha iyi odalar vardı, ancak müşterinize doğru davranırsanız bunların hiçbirinin önemi yoktur ve Ed, ister inanın ister inanmayın, bunu sadece daha iyi anladı. pokerdeki herkes hakkında. Sadık oyuncu kitlesine nasıl davrandığı hakkında çok şey öğrenebilirsiniz. Bunun onun poker mirası olacağına inanıyorum. Ed her zaman her şeyden çok sevdiği arkadaşlarını ve ailesini düşünüyordu.

Aslen Teksaslı olan Poker Kraliyeti'nden Jesse Fullen PokerNews:'e şunları söyledi:

Yaklaşık on yıldır Las Vegas'ta yaşamama rağmen, orada gerçekleşen Houston poker sahnesi kalbime yakın ve değerlidir, bu yüzden bu topluluğa bu kadar çok şey katan birinin vefat ettiğini duyduğumda herkes kadar ben de şok oldum. Garcia kaybıyla pek çok kişiyi acı içinde bıraktı. O sadece Katy, Teksas'taki Empire Poker Room'un yöneticisi değildi, aynı zamanda poker masasında etrafındaki herkese mizah getiren ve onları gülümseten biriydi.

Fullen şöyle devam etti: Edward personeliyle ve çalıştığı odalarla gurur duyuyordu ve bu da gösteriyordu. Empire, pek çok kişiye böyle hissettirdiği için Edwards Katy olarak bilinebilirdi. Houston'dan uzaklaştıktan sonra Edward'a pek yakın olmasam da, Facebook'ta arkadaş kaldık ve PokerNews Teksas Yolculuğu sırasında onun odasını ziyaret ettiğimizden emin oldum ve ziyaret ettiğimizde bize krallar gibi davrandı. Houston Poker, Edward gibi nazik, eğlenceli ve harika birini kaybettiği için büyük bir kayıp yaşıyor, ancak aynı zamanda Houston Poker, nakit oyunlara ve turnuvalara hayat veren böylesine harika bir insana sahip olduğu için şanslıydı. Seni özleyeceğiz Edward.

Anthony Carnevale şunları söyledi: En havalılardan biri. Özleneceksin, asla unutulmayacaksın.

Garcia bu hafta 17.30-20.00 saatleri arasında yapılacak ziyaret ve hizmetle toprağa verilecek. 5 Aralık Salı günü Houston'daki Garden Oaks Cenaze Evi'nde. Ertesi gün sabah 9-11 arası bir Yaşam Kutlaması düzenlenecek ve ardından öğlen Garcia, Forest Park Güneybatı Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

PokerNews, Garcia'nın ailesine ve arkadaşlarına ve Houston poker topluluğuna başsağlığı dileklerini sunar.

Etiketler

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.