Çevrimiçi Elemeleri Dwayne Sluis 2023 Unibet Open Bükreş Ana Karşılaşmasını Kazandı (65.830)

Çevrimiçi Elemeleri Dwayne Sluis 2023 Unibet Open Bükreş Ana Karşılaşmasını Kazandı (65.830)

2023 Unibet Open Bükreş 1.100 Ana Etkinliği 3 Aralık Pazar günü JW Marriott Bucharest Grand Hotel'de sona erdi.

360 katılımcıdan dokuzu 3. Günde final masasına geri döndü. Ve "zorlu bir masada" yedi saatten biraz fazla süren "stresli oyun"un ardından Dwayne Sluis şampiyon oldu. Hollandalı oyuncu, teke tek oyunda Ivan Alin Constantin'i mağlup ederek Unibet Open kupasını ve 65.830'u kazandı.

Her ne kadar "Las Vegas'taki bir sonraki etkinliklerine mümkün olan en iyi şekilde hazırlanmak için kazanmak istese de" Robert Burlacu, Dragos Anton'un (4., 25.420) ve gün başlangıcı çipinin önünde üçüncü sırada (31.400) yer aldı. lider Eduard Norel (5., 20.030).

2023 Unibet Open Bükreş Ana Etkinliği Sonuçları

SıraOyuncuÜlkeÖdül
1Dwayne SluisHollanda65.830
2İvan Alin KonstantinRomanya41.890
3Robert BurlacuRomanya31.400
4Dragos AntonRomanya25.420
5Eduard NorelRomanya20.030
6Bart van DijkHollanda15.300
7Max BroensHollanda11.230
8Björn Samuelssonİsveç8,260
9Sorin FluturRomanya6,770

Kazananın Tepkisi

Dwayne Sluis, zaferinden hemen sonra "Duygularımı gerçekten tarif edemiyorum" dedi. "Bu çok özel çünkü poker benim için son iki yıldır pek iyi gitmiyordu. Dolayısıyla turnuvayı kazanmak kesinlikle harika."

Son on yıldır Pot-Limitli Omaha profesyonel oyuncusu olan Sluis, Ana Karşılaşmayı oynamak için çevrimiçi bir paket kazandığı için Bükreş'e geldi. Ailesi de yanında olduğu için yalnız gelmemişti. "Benim için bu, eşim ve kızımla birlikte bir geziydi. Anlaşma şuydu: 'Poker oynayarak para kazanırsam bu iyi. Ama kazanamazsam Bükreş'i görürüz ve burada iyi vakit geçiririz.' Ve sonunda oynadım, oynadım, oynadım ve turnuvayı kazandım."

Unibet Açık Bükreş onun için iyi başladı ve 1b gününü üç başlangıç ​​yığınıyla tamamladı. "Nehirde tamamen blöf yaptığım birkaç nokta vardı. Aramadılar, bu yüzden sanırım orada şansım yaver gitti" diye açıkladı. Daha sonra bir sonraki hedefi paraya ulaşmaktı.

"Parayı kazandıktan sonra işler kendi istediğim gibi gitmeye başladı ve final masası için ortalamanın üzerinde (1.425.000) çok güzel bir yığın oluşturdum."

Final masasında her şey masal gibi bitti. Ancak ilk seviye daha çok kabus gibiydi. Sluis, "Başlangıçta, nehirde kupa kraliçesi varken kralların kraliçelere karşı çıkmasıyla neredeyse her şeyimi kaybettim" diye hatırladı. "Sonra valelere karşı şahlara karşı kısa bir desteye karşı bir all-in daha kaybettim. Ondan sonra 'her neyse, muhtemelen bitti' dedim. Ama bunu yeniden oluşturmayı başardım ve krallarıma karşı vezirlerle kazanan [Constantin]'e karşı turnuvayı kazanmayı başardım. Bu da onu biraz daha özel kılıyor!"

Sluis zaferiyle 65.830'u evine götürdü. Bir sonraki büyük projesi için "iyi bir destek". "Ailemle birlikte dünyayı dolaşacağız ve Mart ayında Teksas'ta, Miami'de, Las Vegas'ta poker oynamak ve ayrıca Avrupa'daki etkinlikler için Amerika'ya gideceğiz. Bunu muhtemelen bir yıl boyunca yapacağız. -evimiz dahil her şeyi satıyorum" diye açıkladı. Bükreş'teki kadar başarılı olmaya çalışacağı büyük bir dünya turu.

Final Masası Eylemi

Ivan Alin Constantin, Bjorn Samuelsson ve Bart Van Dijk'in ilk seviyelerde birbiri ardına ikiye katlanmasına rağmen final masasının başlangıcı oldukça yavaştı. Ancak ilk elemeyi görmek bir buçuk saat sürdü; Sorin Flutur, Dwayne Sluis'in krallarıyla karşılaştı ve 6.770 puanla 9. sırada bitirdi.

Günün ilk molasından sonra işler pek hızlı gitmedi, ta ki Samuelsson kendini zor bir durumda bulana kadar. Constantin'in all-in'iyle karşı karşıya kalan Samuelsson, iki çiftini çekemedi, bu yüzden aradı ancak Constantin'in vezirli daha iyi iki çiftine karşı elini kaybetti. Daha küçük bir yığınla Samuelsson, 8.260 puanla 8. sırada elendi. Birkaç dakika sonra, Burlacu'nun valelerine karşı tahtada as-üçlü bir as bulamayan Max Broens kasiyerde ona katıldı. Broens 7. sırada bitirerek 11.230 puanla evine döndü.

Bu üç elemeden sonra kalan altı oyuncu arasında en kısa desteye sahip olan Van Dijk oldu. Bir kez ikiye katlasa da yeni bir aradan kısa süre sonra elendi (6., 15.300). Ancak eski çip lideri Eduard Norel daha ileri gidemedi ve 10 dakika sonra demiryoluna gönderildi (5. Sıra, 20.030). Norel ikinci çiftle nehri aradı, ancak Sluis nehirde iki çifti vurarak yeni çip lideri oldu.

Robert Burlacu onu ikiye katladıktan sonra Sluis liderliğini artırmaya devam etti ve koşucu-koşucu floşunu yakalayarak Dragos Anton'u 25.420 puanla dördüncü sırada eledi. Birkaç dakika sonra Burlacu da son fişlerini kaybetti ve as-vezirini as-sekiz farkla kırdı (3., 31.400).

Hollandalı oyuncunun biraz önde olduğu Sluis ve Constantin'in şampiyonluk için mücadele etmesine izin verdi. Her iki yığın da hızla eşitlendi. Ancak kısa süre sonra en iyi çifte sahip Sluis, bu elden sonra Constantin'in destesinin dört katını almak için nehirde çağrıldı. Hatta ilk all-in ve call durumu yaşandı ancak Constantin ikiye katladı.

Birkaç el sonra tüm çipler tekrar ortaya çıktı. Ve bu kez Sluis, bu eli ve 2023 Unibet Açık Bükreş'i kazanmak için as-kişiye karşı şah-vezir ile bir çift vuruş yaptı.

Etiketler

İlgili Oyuncular

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.