ClubWPT Elemeleri Luis Gutierrez WPT Dünya Şampiyonasına Hazır

ClubWPT Elemeleri Luis Gutierrez WPT Dünya Şampiyonasına Hazır

25 yıllık poker tecrübesine sahip Kaliforniya'lı Luis "LaParka" Gutierrez, ClubWPT'de 12.500 $'lık WPT Dünya Şampiyonası Pasaportu kazandıktan sonra Wynn Las Vegas'taki Dünya Poker Turu (WPT) Dünya Şampiyonası'nda profesyonellerle karşılaşmaya hazır hissediyor.

PokerNews bilgi sistemleri analisti ve poker meraklısıyla bir araya gelerek onun poker geçmişini ve rekor kıran 40 milyon $ garantili etkinliğe nasıl hazırlandığını öğrendi.

İşte profilini çıkardığımız diğer ClubWPT elemelerine bir bakış:

PokerNews'teki WPT Merkezine buradan göz atın!

Luis Gutierrez ile Soru-Cevap

Bize kendinizden biraz bahseder misiniz (yaşınız, konumunuz, aileniz, eğitiminiz, işiniz vb.)?

Yaş - 47Konum - Sylmar, California Aile - 20 yıldır evli ve yaşları 11 ve 16 olan iki erkek çocuğu var Eğitim - Yönetim Bilişim Sistemleri Çalışmasında Lisans Diploması - L.A. County Kıdemli Bilgi Sistemleri Analisti

PokerNews: Takma adınızı nasıl aldınız?

Luis Gutierrez: LaParka'yı bu isimde Meksikalı bir güreşçiden aldım. Onun karakteriyle aynı rezonanstaydım çünkü eğlenceliydi, maçlarında büyük bir çevikliğe sahipti ve ben ölümü birkaç kez aldattığım için kutsanmıştım!

Poker oynamayı ne zaman ve nasıl öğrendiniz?

25 yıllık poker deneyimim var; çoğunlukla eğlence amaçlı ev oyunları oynuyorum ve ayda bir Commerce Casino'da nakit para oyunları oynuyorum. Meksika pokerini ilk olarak ailem sayesinde öğrenmeye başladım ama Texas Hold'em'i televizyonda turnuvaları izlerken öğrendim ve oyuna aşık oldum.

Ne kadar zamandır ClubWPT üyesisiniz ve size katılma konusunda ilham veren şey neydi?

Beş yıldır ClubWPT üyesiyim. Oyunumu geliştirmek, daha fazla bilgi edinmek ve WPT ana etkinlik turnuvası gibi Ana Etkinlik elemelerinde oynamak için katılmaya karar verdim.

ClubWPT ile başka bir başarı elde ettiniz mi? Eğer öyleyse, ne zaman ve nerede?

2020'de Pazar günü düzenlenen 4K etkinliklerinden birinde ikinci sırayı (500 $ fiyatla) kazandım.

"Dünyanın en iyi poker profesyonellerinden bazılarına karşı el oynamayı gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum."

Daha önce hiç WPT etkinliğine veya Las Vegas'a gittiniz mi? Hiç başka büyük poker turnuvalarında oynadınız mı?

Yılda bir veya iki kez Las Vegas'ı ziyaret ediyorum ancak daha önce herhangi bir canlı WPT etkinliğine katılmadım. Yaklaşık on yıl önce Las Vegas'ta 1.500$'lık bir WSOP etkinliğine katıldım ama para kazanmadım.

Bugüne kadarki en gurur duyduğunuz poker başarınız nedir?

Kesinlikle kalifiye oldum ve bu Aralık ayında Las Vegas'ta düzenlenecek WPT Dünya Şampiyonası Ana Etkinliğinde oynamaya hak kazandım!

Belki kazanmanın dışında, yaklaşan WPT durağınızla ilgili en çok neyi sabırsızlıkla bekliyorsunuz? Tanışmak istediğiniz poker profesyonelleri var mı? Eğer öyleyse, neden onlarla tanışmak istiyorsunuz?

Diğer WPT pasaportu kazananlarıyla, WPT personeliyle tanışmayı ve dünyanın en iyi poker profesyonellerinden bazılarına karşı el oynamayı gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum. İlk Ana Etkinliğimde oynayacağım için çok heyecanlıyım!

Daniel Negreanu en sevdiğim poker oyuncusu ve örnek aldığım biri. Onun oyun tarzını, el tahminlerini ve her zaman poker masasında eğleniyormuş gibi görünmesini seviyorum.

Hangi arkadaşlarınız veya aileniz size katılacak?

Eşim ve birkaç yakın arkadaşım da bana katılacak.

WPT Global'e Bugün Katılın

WPT Global ile dünyanın dört bir yanındaki poker oyuncuları artık WPT etkinliklerine katılma, ödüller kazanma ve dünyanın en büyük nakit oyun poker ağlarından birinde heyecan verici oyunların keyfini çıkarma şansına sahip. WPT Global, dünya çapında 50'den fazla ülke ve bölgede mevcuttur.

WPT Global büyük bir para yatırma bonusu sunuyor: 1.200$'a kadar para yatırma işlemlerinde %100 (herhangi bir ödeme yöntemi kullanılarak). Minimum 20$ yatıran yeni oyuncular, her 20$'lık komisyon katkısı için 5$'lık artışlarla (doğrudan kasiyere yatırılan) açılan bu maç bonusunu otomatik olarak alırlar.

Hem turnuvalar hem de nakit oyunlar bonus kilidinin açılması için sayılır; yeni oyuncuların kilidini açmak ve bonus miktarının tamamını talep etmek için ilk para yatırma tarihinden itibaren 90 günü vardır.

Aralık ayındaki WPT Dünya Şampiyonası için 12.400$ değerindeki WPT Pasaportunu nasıl kazanacağınızı öğrenin

*Resimler Luis Gutierrez ve Luis Gutierrez'in izniyle alınmıştır.

Etiketler

İlgili Turnuvalar

İlgili Oyuncular

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.