PRAGMATİK OYUN TEMUJİN HAZİNELERİNDE YENİ YÜKSEKLİKLERE ULAŞIYOR

PRAGMATİK OYUN TEMUJİN HAZİNELERİNDE YENİ YÜKSEKLİKLERE ULAŞIYOR

Yeni slot oyunu Moğol İmparatorluğu'ndan ve onun büyük lideri Cengiz Han'dan ilham alıyor

Oyun sektörünün önde gelen içerik sağlayıcılarından Pragmatic Play, oyuncuları büyük Moğol fatihi Cengiz Han'dan ilham alan en yeni Asya temalı video slotu Temujin Treasures'da şanslarını denemeye davet ediyor.

![PRAGMATIC_PLAY_CONQUERS_NEW_HEIGHTS_IN_TEMUJIN_TREASURES](data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns='http://i1.wp.com/www.w3.org/2000/svg'%20viewBox='0%200%20550%200 '%3E%3C/svg%3E)PRAGMATIC_PLAY_CONQUERS_NEW_HEIGHTS_IN_TEMUJIN_TREASURES4×5, son derece değişken slot oyunu, her türden Çarpan, Jackpot ve Ücretsiz Döndürme ile ağzına kadar dolu bir Çarkıfelek içeren, etkileyici 1.024 kazanma yolu mekanizmasıyla birlikte gelir. Oyuncular, gülümseyen İmparator'un ganimetlerinin bir kısmını onlarla paylaşmasıyla Temujin Hazineleri'nde şanslı olabilirler.

Temujin Treasures, neşeli, Doğu esintili bir müzikle birbirine bağlanan, kazançlara eşlik eden canlı renkler ve ilham verici fal kurabiyesi mesajları içeriyor.

Wild Switch, heyecan verici ve kazançlı bir değiştiriciye sahiptir; altı veya daha fazla aynı sembol orta makaralara geldiğinde tetiklenir ve bunları Wild'lara dönüştürür. Ödemeler, eski sembollerin yerine görünen yeni Wild'lara göre belirlenir.

Temujin Hazinelerinde bonus özelliğinin tetiklenmesi için oyuncuların ortadaki üç makaraya inecek bir Dağılım Sembolüne ihtiyacı olacak. Bunu başarırsanız, kazanabileceğiniz çeşitli harika ödüllerle dolu Çarkıfelek'e götürüleceksiniz. Bunlara Çarpanlar, Ücretsiz Döndürmeler ve Mini, Minor, Major ve Grand adlı dört sabit jackpot dahildir.

Jackpot veya Çarpan kazanılırsa daha fazla ödül vermek için çark tekrar dönecektir. Oyuncular çarktan altı ile 50 arasında Free Spins kazanabilirler. Free Spins Özelliği sırasında bir Havai Fişek sembolü düştüğünde, tüm oyuncular ek Serbest Oyunlar, Para Değerleri, Wild Çarpanları ve Jackpotlar şeklinde gelen küçük bir bonus alacaktır.

Temujin Treasures, Fishin Reels, Joker King ve Eye of the Storm gibi popüler oyunların hemen ardından geliyor ve Pragmatic Plays'in tüm beceri seviyelerindeki oyunculara hitap etmek üzere geliştirilen özel slot portföyünü güçlendiriyor.

Pragmatic Play'in Baş İş Geliştirme Sorumlusu Yossi Barzely şunları söyledi: "Moğol İmparatorluğu'ndan ve onun büyük lideri Cengiz Han'dan ilham alan son sürümümüz, dünya tarihinin acımasız bir bölümüne zarif bir yorum getiriyor."

“Büyük kazançlara yol açabilecek bir dizi büyüleyici bonus özellik sunan Temujin Treasures, oyunculara başka hiçbir yerde bulamayacakları bir deneyim sunuyor.”

Pragmatic Play şu anda ayda beşe kadar yeni slot oyunu üretirken, aynı zamanda çoklu ürün portföyünün bir parçası olarak tek bir API aracılığıyla Canlı Casino, Bingo ve Sanal Spor oyunları da sunuyor.

18+ | BeGambleAware.org

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.