PRAGMATİK OYUN ROCKET BLAST MEGAWAYS™ İLE PATLAMAYA HAZIRLANIN

PRAGMATİK OYUN ROCKET BLAST MEGAWAYS™ İLE PATLAMAYA HAZIRLANIN

Sağlayıcı, en yeni slotu Rocket Blast Megaways ile uzayda bir yolculuğa çıkıyor.

iGaming sektörünün önde gelen içerik sağlayıcılarından Pragmatic Play, oyuncuları Rocket Blast Megaways™ ile uzaya doğru eğlence dolu bir yolculuğa davet ediyor.

![PRAGMATIC_PLAY_GEARS_UP_FOR_BLAST_OFF_WITH_ROCKET_BLAST_MEGAWAYS](data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns='http://i1.wp.com/www.w3.org/2000/svg'%20viewBox='0%200%20780%20410 '%3E%3C/svg%3E)PRAGMATIC_PLAY_GEARS_UP_FOR_BLAST_OFF_WITH_ROCKET_BLAST_MEGAWAYSUzaylılar ve renkliler dahil semboller altıda mücevherler görünüyor Bu slotta sürekli değişen makaralar var ve her boyuttaki soldan sağa kombinasyonlar için kazançlar veriliyor. Wild'lar ayrıca ikinci ila altıncı makaralarda da görünebilir, Scatter sembolü dışındaki tüm sembollerin yerine geçer ve oyunculara ekstra kazanç elde etme şansı sağlar.

Rocket Blast Megaways™, tüm kazanma kombinasyonlarını oyundan kaldıran ve bunları yukarıdan yeni sembollerle değiştiren bir takla özelliği içerir. Taklalar başka kazanç elde edilinceye kadar devam edecek, özellik sırasında oluşturulan tüm kazançlar daha sonra oyuncuya verilecektir.

Slot ayrıca, makaralara kendiliğinden indikten sonra altındaki tüm sembolleri Wild'lara dönüştüren bir Roket özelliği de sunar. Bu Wild'lar daha sonra her takladan sonra bir pozisyon aşağı itilir ve bu da dünya dışı kazanma şansı sağlar.

Herhangi bir dönüşte dört veya daha fazla Scatter'a ulaşmak, en az 10 ücretsiz oyunun başlamasıyla birlikte ücretsiz döndürme özelliğini tetikleyecektir. Oyuncular, tur başlamadan önce kumar oynayabilir veya ücretsiz oyun miktarlarını toplayabilir ve ekstra beş dönüş kazanma şansına sahip olabilirler.

Rocket Blast Megaways™'in piyasaya sürülmesiyle Pragmatic Play, portföyüne macera dolu bir oyun daha ekliyor ve şu anda Diamond Cascade™ gibi yeni çıkanların yanı sıra Big Bass Bonanza™ gibi hayran favorileri de dahil olmak üzere 300'den fazla oyunla övünüyor.

Pragmatic Play Operasyon Direktörü Irina Cornides şunları söyledi: Rocket Blast Megaways™ ile çok hızlı bir yükseliş için rotamızı istikrarlı bir şekilde sürdürüyoruz. En yeni slotumuz, oyuncuları aksiyon dolu oynanış ve ödüllendirici bonuslarla dünya dışı bir maceraya davet ediyor.

Megaways™'in oyuncuların sürekli favorisi olması nedeniyle, eklenen Wild'larla yeni galaksilere zaferler saçarak oyunculara daha da büyük kazanç potansiyeli kazandıran Roket sembolü gibi diğer heyecan verici özelliklerle donattık!

Pragmatic Play şu anda her ay sekiz adede kadar çevrimiçi slot oyunu üretiyor ve aynı zamanda çoklu dikey portföyünün bir parçası olarak tek bir API aracılığıyla Canlı Casino, Sanal Spor ve Bingo içeriği sunuyor.

18+ | BeGambleAware.org

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.