PRAGMATİK OYUN, JOHN HUNTER VE BOOK OF TUT MEGAWAYS™ İLE BAŞKA BİR MACERAYA ÇIKIYOR

PRAGMATİK OYUN, JOHN HUNTER VE BOOK OF TUT MEGAWAYS™ İLE BAŞKA BİR MACERAYA ÇIKIYOR

Sağlayıcı, oyuncuları en yeni Megaways slotunda Eski Mısır'a bir geziye çıkarıyor

iGaming sektörünün önde gelen içerik tedarikçilerinden biri olan Pragmatic Play, en iyi performans gösteren Slot serilerinden biri olan John Hunter, John Hunter ve Book of Tut Megaways™'deki en son destanla oyuncuları heyecan verici bir maceraya daha çıkarıyor.

![PRAGMATIC_PLAY_EMBARKS_ON_ANOTHER_ADVENTURE_WITH_JOHN_HUNTER_AND_THE_BOOK_OF_TUT_MEGAWAYS](data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns='http://i1.wp.com/www.w3.org/2000/svg'%20viewBox='0%200% 20705%20370 '%3E%3C/svg%3E)![PRAGMATIC_PLAY_EMBARKS_ON_ANOTHER_ADVENTURE_WITH_JOHN_HUNTER_AND_THE_BOOK_OF_TUT_MEGAWAYS](https://www.pragmaticplay.com/wp-content/uploads/2023/09/1200x630_EN-1-1024x538 .jpg)En son Slot doğrudan takip edilir -Oyuncuların oyunun zengin tasarımı aracılığıyla bir sfenks, bir firavun ve ünlü kaşifin kendisi gibi tanıdık sembollerle Eski Mısır'ın yemyeşil ovalarına taşındığı orijinal Mısır gezisinin hikayesine kadar.

Sürekli değişen altı makaranın bulunduğu genişletilmiş bir oyun alanında oynanan oyuncular, soldan sağa bitişik sembol kombinasyonlarını yerleştirmelidir. Seride ilk kez popüler Megaways™ mekanik özellikleri, kazanmanın 117.649'a kadar farklı yolunu sunuyor.

Semboller, temel oyundaki herhangi bir döndürme sırasında rastgele oluşabilecek özel genişleyen sembol özelliğinin bir parçası olarak rastgele seçilir. Bu semboller, ilgili makaralardaki tüm konumları kapsayacak şekilde genişler ve ekstra kazanma şansı yaratmak için herhangi bir konumdan ödeme yapar.

Oyuncular, başlangıçta 10 ücretsiz oyunla birlikte herhangi bir dönüşte üç veya daha fazla Scatter yerleştirerek ücretsiz döndürme turunu tetikleyebilirler. Bu tur sırasında özel bir genişleyen sembol garanti edilir ve bu sembol, bonus süresince tüm bedava çevirmeler için geçerlidir.

En yeni oyun, Pragmatic Plays'in popüler serilerinden birinin devamı olup, John Hunter ve Book of Tut Megaways™ destansı destandaki dokuzuncu başlıktır. Oyun, Big Bass Hold & Spinner Megaways™ ve Zeus of Zeus vs Hades Gods of War™'daki balıkçı da dahil olmak üzere oyuncuların favorisi haline gelen karakterlerin de yer aldığı son sürümlerin devamı niteliğindedir.

Pragmatic Play Operasyon Direktörü Irina Cornides şunları söyledi: John Hunter serisindeki dokuzuncu oyunumuzun piyasaya sürülmesi, 10. Big Bass oyunumuzun dönüm noktası niteliğindeki lansmanını yakından takip ediyor; bu, bu hit slotların popülaritesinin gerçek bir kanıtı. Oyuncuların favori deneyimlerini defalarca sunmaya devam etmek için çabalıyoruz.

Bu en yeni John Hunter macerası, oyunculara 117.649'a kadar kazanma yolu sunarak yeni heyecanlar sunuyor; temel oyunda ödüller kazanmak için ekstra şanslar sağlayan özel genişleyen semboller ve bedava dönüşler. Ünlü kaşifimizin bir başka ikonik dönüşü ve Megaways'in gücüyle desteklenen harika bir oyun arayışında olan serinin hayranları arasında yankı uyandıracak bir dönüş.

Pragmatic Play şu anda ayda sekize kadar yeni çevrimiçi slot oyunu üretirken, aynı zamanda çoklu ürün portföyünün bir parçası olarak tek bir API aracılığıyla Canlı Casino ve Bingo oyunları da sunuyor.

18+ | BeGambleAware.org

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.