Matt Bretzfield WPT RRPO'da 3 Galibiyetle Poker Tutkusunu Artırıyor

Matt Bretzfield WPT RRPO'da 3 Galibiyetle Poker Tutkusunu Artırıyor

Matt Bretzfield, 2023 Dünya Poker Turu (WPT) Seminole Hard Rock n Roll Poker Açık'ta oturup 600$'lık ödülü kazanmadan önce hiç 8 oyunluk karma turnuvada oynamamıştı.

Bu galibiyet, onun 2023 RRPO serisindeki tüm zamanların rekoruna eşit olan üçüncü zaferiydi ve Julio Fernandez ve Atanael Thomas'ın 2012'de farklı Seminole serilerinde başarmasından bu yana ilk kez bir oyuncu böyle bir şey yapmıştı.

Başka birçok şeyle çok meşguldüm ama bu diziyle artık gidelim dedim. Çarşamba günü çalıştım ve Perşembe günü kazandım (1.100$'lık 5 Kartlı FKÖ). Cuma günü çalıştım, geri döndüm, çok koştum ve parayı kaçırdım. Tekrar geri döndüm ve ikinci ödülümü kazandım (500$'lık 5 Kartlı FKÖ Ödülü).

Bretzfield 20 yılı aşkın süredir FKÖ oynuyor ama o dönemde tek bir stud poker eli bile görmemişti.

Hayatımda hiç stud varyantlarını oynamadım. Asla. Razz yok, damızlık yok, hiçbir şey yok. Bir zamanlar sadece arkadaşlarımla uğraşarak TD oynamıştım ama onun dışında bu oyunların hiçbirini oynamadım.

Gün 3.500$'lık Ana Etkinliğe girişle başladı ama bu hızla kötüye gitti. Bretzfield dışarı çıkıp Yuval Bronshtein ile konuşana kadar 8 oyunluk karmada oynama fikri aklında değildi.

Ona bu oyunu gerçekten oynamadığımı söyledim ama o benimle birkaç dakika konuş dedi ve bana birkaç ipucu verdi. Ben de atladım ve kazandım. Oldukça güzeldi.

Matt Bretzfields Seminole Hard Rock Hollywood Turnuvası Kazandı

SerisiEtkinlikGirişlerÖdül HavuzuÖdül
2019 LHPO1.100$ FKÖ8482.480$15,323$
2022 SHRPS400$ Karışık FKÖ12642,210 $11.475 $
2022 SHRPO1.100$ Karışık FKÖ7875.660$20,165$
2022 RRPO600 Dolar3719.610$5,828$
2023 LHPO600$ FKÖ13470.350$14,963$
2023 RRPO1.100$ 5 Kartlı FKÖ8683.420$21.583$
2023 RRPO500$ 5 Kartlı FKÖ Ödülü16435.540 $8.073 $
2023 RRPO600$ 8 Oyunlu Karışım67$35,1758,481$

Bretzfield, Holdem ve FKÖ ile uğraştığı ve oynadığı New York çevresindeki yeraltı oyunlarında dişlerini kesti. İlk turnuva paraları, 2016'da Florida'ya taşınana kadar nispeten mütevazıydı.

Florida'ya taşınmadan önce hayatım boyunca belki üç turnuva oynadım. UCONN'da üniversitedeyken Full Tilt ve PokerStars'a başladım. Üniversiteden ayrıldığımda New York'a geri döndüm ve her şey yeraltındaydı. Ticaret yapmaya ve oynamaya başladım ve gerçekten hiç durmadım.

Kız arkadaşıyla birlikte Florida'ya taşındı ama aklında poker yoktu. Bretzfield bazı paralı oyunlar oynadı, bazı FKÖ'ler ise pek ciddi değildi. Onu daha fazla turnuva pokeri oynamaya yönlendiren, hayatını değiştiren bir doğum günüydü.

Oynarken eğlenmeye çalışıyorum ama çok rekabetçi bir insanım. Bunu beni tanıyan herkes biliyor. Kazanmak istiyorum. Kazanmam lazım. Benim zihniyetim kazanan olmaktır.

Ayrıldık ve bugün benim doğum günümdü ve yapacak hiçbir şeyim yoktu, bu yüzden bir turnuva düzenledim ve kazandım. Bu turnuva, 2018 yazının başlarında Hollywood'daki Seminole'de 150 $'lık Üçlü Yığın'dı. Bu bana o yazın sonlarında SHRPO'nun Ana Etkinliğinde bir koltuk kazandırdı ve o noktada hiçbir dizide oynamamıştım. Main'de 10. oldum ve bunu yapabileceğimi düşündüm.

  1. sıradaki koşusu ona 62.415 $ kazandırdı, ancak işi bitmedi. Bir hafta sonra Pompano Beach'teki Card Player Poker Turu durağında 360 $'lık açılışı ikinci sırada bitirecekti. Bundan bir hafta sonra ise 1.100$'lık Ana Karşılaşmayı 35.443$'a kazandı.

Bretzfield o zamandan beri Seminole Hard Rock Hollywood'da çeşitli serilerde sekiz turnuva kazandı. Yol boyunca yapılan birkaç anlaşmada kupadan vazgeçmek için daha fazla para almak olmasaydı 10 olabileceğini söylüyor.

Poker dışında şefkatli bir arkadaş ve çalışkan bir iş ortağıdır.

Ben her zaman başka uğraşları olan bir adamdım. Çok fakir büyüdüm ve büyüdüğümde böyle olmayacağıma kendime söz verdim. Bu yüzden benim de yaptığım birçok ticari ilgim var. Ama henüz bazı adamların yaptığı gibi her gün poker oynayacak kadar başarılı değilim.

Bretzfield, poker oynamadığı zamanlarda Kaliforniya, Teksas ve Florida'da özel oyunlar sunuyor. Haftada iki kez basketbol oynuyor ve poker turnuvalarını kazanmayı sevdiği kadar arkadaşlarıyla takılmayı da seviyor. Ancak Bretzfield'in orada sadece eğlence olsun diye etrafa cips fırlattığını düşünme hatasına düşmeyin.

Oynarken eğlenmeye çalışıyorum ama çok rekabetçi bir insanım. Bunu beni tanıyan herkes biliyor. Kazanmak istiyorum. Kazanmam lazım. Benim zihniyetim kazanan olmaktır.

Bretzfield bundan sonra her yaz Vegas'ta altı veya yedi hafta geçirmeyi planlıyor. 8 maçlık karmadaki galibiyet, Bretzfield'ın tutkusunu yüksek düzeyde sürdürme arzusunun yanı sıra, üçlü beraberlik ve diğer karma oyunlara yönelik tutkuyu ateşledi.

Babam yakın zamanda vefat etti ve beni tek başına büyüttü. Bana her zaman takip et, takip et, takip et derdi ve tüm haberlerde beni takip ederdi. O geçtiğinde bir yanım kaldı ama geri kalan kısmım sadece onu gururlandırmaya çalışıyor.

Babasının ölümünden kısa bir süre sonra ilk WSOP Devre yüzüğünü Ekim 2002'de Pompano Beach'te kazandı.

Dışarı çıktım ve duygulandım çünkü onun benimle olduğunu biliyordum. Ben maneviyata pek inanan biri değilim ama burada ikinci kupamı kazandığımda onu yanımda hissedebiliyordum. Bunu açıklayamam. Her zaman ben ve o vardı ve ben çok fakir büyüdüm.

Sonuçta Bretzfield bir poker odasında karşılaşacağınız en rekabetçi insanlardan biridir ama arkadaşları her şeyden önce gelir.

Poker benim için her şey değil. Önemli ama en önemli şey değil. Poker oynamaktansa sadık bir arkadaş olmayı tercih ederim.

WPT Global'e Bugün Katılın

WPT Global ile dünyanın dört bir yanındaki poker oyuncuları artık WPT etkinliklerine katılma, ödüller kazanma ve dünyanın en büyük nakit oyun poker ağlarından birinde heyecan verici oyunların keyfini çıkarma şansına sahip. WPT Global, dünya çapında 50'den fazla ülke ve bölgede mevcuttur.

WPT Global büyük bir para yatırma bonusu sunuyor: 1.200$'a kadar para yatırma işlemlerinde %100 (herhangi bir ödeme yöntemi kullanılarak). Minimum 20$ yatıran yeni oyuncular, her 20$'lık komisyon katkısı için 5$'lık artışlarla (doğrudan kasiyere yatırılan) açılan bu maç bonusunu otomatik olarak alırlar.

Hem turnuvalar hem de nakit oyunlar bonus kilidinin açılması için sayılır; yeni oyuncuların kilidini açmak ve bonus miktarının tamamını talep etmek için ilk para yatırma tarihinden itibaren 90 günü vardır.

Aralık ayındaki WPT Dünya Şampiyonası için 12.400$ değerindeki WPT Pasaportunu nasıl kazanacağınızı öğrenin

Etiketler

İlgili Turnuvalar

İlgili Oyuncular

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.