Gus Hansen Geri Döndü: WPT Premier Buluşma Oyununda Yarışmak İçin Hayranların Favorisi

Gus Hansen Geri Döndü: WPT Premier Buluşma Oyununda Yarışmak İçin Hayranların Favorisi

Pokerin tüm zamanların en popüler oyuncularından biri olan Gus Hansen, Wynn Las Vegas'ta Cuma günkü Dünya Poker Turu (WPT)Premier Meet-Up Oyununda (MUG) yarışacak.

"Great Dane", poker patlaması döneminde hayranların favorisiydi ve High Stakes Poker ve Poker After Dark gibi popüler programlarda düzenli olarak yarışıyordu. Hayranlar onun renkli kişiliğini ve gevşek oyun tarzını sevdiler. Herhangi iki kart Gus için yeterince iyiydi ve bu da harika bir aksiyon yarattı.

Epik Nakit Oyun Dizilimi

Hansen, Premier MUG'da Cuma günü saat 9'da PT'den itibaren Strip'te bazı ünlü profesyonellere ve düzenli poker hayranlarına karşı bazı düşük bahisli, limitsiz hold'em oyunlarında yarışacak. Katılan ünlü oyuncular arasında poker vlog efsaneleri Brad Owen ve Andrew Neeme, poker G.O.A.T. Phil Ivey ve diğerleri.

MUG, 12-21 Aralık tarihlerinde 40 milyon dolarlık tarihin en büyük garantili poker turnuvasını içeren WPT Dünya Şampiyonası serisini başlatacak.

Geçen yılki Premier MUG'da WPT yorumcuları Vince Van Patten ve Tony Dunst, ünlü DJ Steve Aoki ve poker efsanesi Patrik Antonius'un da yer aldığı eşit derecede yığılmış bir kadro yer alıyordu.

Dünya Poker Turu Yıldızının Dönüşü

Hansen'in çevrimiçi poker sonuçları, uzun süreli profesyonelliği tartışırken sıklıkla gündeme geliyor. Ancak çoğu kişi onun bir zamanlar dünyanın en iyi turnuva oyuncularından biri olduğunu unutuyor.

The Hendon Mob'a göre "Büyük Dane"nin canlı turnuva parası 10 milyon doların üzerinde olmasına rağmen 2014'ten bu yana yalnızca bir nakit parası var. 2000'li yıllarda Dünya Poker Turu'nda en iyi performans gösterenlerden biriydi ve hâlâ en iyiler arasında yer alıyor. Birçok kategoride tüm zamanların WPT liderleri.

Hansen, biri Darren Elias'ın arkasında olmak üzere üç Ana Tur galibiyetiyle tüm zamanların ikinci sırasını paylaşıyor. Yedi WPT final masasına ulaştı ve Dünya Poker Turu'nda 4 milyon doların üzerinde parası var; en büyüğü 2007 WPT Dünya Şampiyonası'nda ikincilik için aldığı 1,7 milyon dolardır.

WPT CEO'su Adam Pliska, Gus'ın Dünya Poker Turu'nun orijinal süper yıldızlarından biri olduğunu ve ilk WPT Şampiyonu olarak WPT bilgisinde özel bir yere sahip olduğunu belirtti. Onu WPT Dünya Şampiyonası festivalinin açılış etkinliğinin bir parçası olarak görmekten onur duyuyoruz.

Mayıs 2002'de, Las Vegas Bellagio'da düzenlenen ilk Dünya Poker Turu etkinliği olan Five Diamond World Classic'i 581.480 $ karşılığında Poker Hall of Fame üyesi John Juanda'yı yenerek kazandı.

49 yaşındaki Danimarkalı poker oyuncusu son on yılda televizyonda veya canlı etkinliklerde pek yer almadı, ancak poker hayranları onu Cuma günü Wynn'de çalışırken görme ve ona karşı rekabet etme fırsatına sahip olacak.

Etiketler

İlgili Turnuvalar

İlgili Oyuncular

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.