WPT SHRRPO için Final Masa Seti; Darryll Fish İkinci WPT Unvanını Kazanabilecek mi?

WPT SHRRPO için Final Masa Seti; Darryll Fish İkinci WPT Unvanını Kazanabilecek mi?

World Poker Tour (WPT) Seminole Hard Rock n Roll Poker Open'daki 3.500$'lık Ana Etkinliğin dördüncü gününde son altı oyuncu kaldı ve Istvan Briski hâlâ fiş sayılarında zirvede.

1.447 katılım arasından son 15 oyuncu Salı günü 4.630.400 $'lık ödül havuzundan paylarını almak için yarıştı. Geri dönen oyuncuların her birine 38.300$ garanti edildi.

Briski'yi ikinci sırada, güçlü bir bitişin ardından 3. güne kadar yükselişine devam eden Sandy Sanchez takip ediyor. Onları üçüncü sırada Fred Goldberg ve dördüncü sırada 10 milyonun üzerindeki diğer oyuncular olarak Rayan Chamas takip ediyor. WPT Şampiyonlar Kulübü'nün kalan tek üyesi Darryll Fish, Matt Bond ile birlikte ilk altıyı tamamladı.

WPT Seminole RRPO Final Tablosu Çip Sayımları

SıraOyuncuÜlkeÇip SayısıBüyük Perdeler
1İstvan BriskiMacaristan24.000.000120
2Sandy SanchezAmerika Birleşik Devletleri18.300.00075
3Fred GoldbergAmerika Birleşik Devletleri13.025.00067
4Rayan ChamasLübnan10.000.00055
5Darryll BalığıAmerika Birleşik Devletleri4.600.00023
6Matt BondAmerika Birleşik Devletleri3.300.00022

Son Altılı

Macar Briski, 752.500 $'lık büyük ödül arayışında başı çekiyor ancak kariyerinde en yüksek galibiyeti elde etmek için yalnızca ilk dörtte yer alması gerekiyor. En büyük galibiyetleri çevrimiçi oyunda elde edildi; en önemlisi bu yaz WSOP çevrimiçi serisinde 777$'lık Şanslı 7'lerde üçüncü sırada yer aldı.

Sanchez hemen arkasında ve bu, 2021 WSOP'taki 1.500$'lık Omaha Hi-Lo etkinliğini 51.590$ karşılığında dördüncü olarak bitirerek kariyerinin en büyük skoru olacak. Üçüncü veya daha iyi bir sonuç, Sanchez'in tüm hayatı boyunca kazandığı kazançlarla eşleşecek.

Limitsiz holdem'de benim için ilk büyük final masası. Final masası toplandıktan sonra Floridalı PokerNews'e verdiği röportajda bunun büyük bir yer olduğunu söyledi. Bu gece hazırlanmak için bazı final masası senaryolarına bakacağım.

Liderlik sıralamasında üçüncü sırada Goldberg var ama Florida'daki poker hayranlarının kalbinde bir numara. Bu, Goldberg'in 2006 WSOP'yi 10. sırada bitirmesine kadar uzanan, ömür boyu aldığı övgüler arasındaki üçüncü kariyer final masasıdır. Goldberg 3. Güne 3.750.000 ile başladı ve 4. Günde yaklaşık 10 milyon ekledi.

Lübnanlı Chamas şu anda Kanada'da yaşıyor ve kariyerinde yarım milyonun biraz üzerinde kazancı var. Chamas, 4. Günde liderlik tablosunun zirvesine yakın bir yerden başladı, ancak tekrar çekişmeye girmeden önce birkaç zorlu ara yakaladı. Bu şu ana kadar kariyerinin en büyük zaferi olacak.

Geriye kalan tek şampiyon, 2018'de WPT Lucky Hearts Poker Open'ı kazanan Fish'tir. 1,7 milyon dolardan fazlası WPT'den olmak üzere, 5 milyon doların üzerinde kariyer kazancıyla final masasının en başarılı oyuncusudur. Florida yerlisi 5. Günde şansını artırmak zorunda kalacak, ancak ilkini kazandığı kumarhanede tekrar kazanma şansı var.

Bond güne kısa desteyle giriyor ancak bir zaferle 2,2 milyon dolarlık kariyer kazancına ekleme yapmak için harika bir fırsata sahip. 4. Güne liderlik tablosunda dördüncü sırada girdi ve bazı fişlerden vazgeçti ancak hayatta kalmayı başardı ve 5. Günde harika bir yer bulacak deneyime sahip.

4. Günün Önemli Noktaları

  1. Gün, Seviye 26'da 50.000/75.000/75.000 kör bahisle başladı ve son 15, ilk elenmeden önce birinci seviyede oynadı. Alejandro Gonzalez-Olaechea ile yaşadığı çatışmanın ardından açılış seviyesinde çip destesine darbe alan kişi Gergely Kulcsar'dı. Kulcsar sonunda vezir-iki ile azalan destesini elde etti ve Rishi Makkar onu as-yedi ile 15. sıraya çıkarmak için oradaydı. Kısa bir süre sonra Jack McDonald cep kraliçeleriyle yarıştı ve Niko Koop onu cep aslarıyla 14. sıraya çıkarmak için bekliyordu.

Seviye 27'nin bitiminden hemen önce Koop ve 2. Gün çip lideri Lucian Silveira sırasıyla 13. ve 12. sırada elendi. Koop, uygun bir king-jack ile son fişlerini istedi, ancak Chamas'ın uygun ace-dokuzlusuna karşı oyunda kalabilmek için ilerleme kaydedemedi. Silveira cep üçlükleriyle şutunu attı, ancak Goldberg as-jack ile gördü ve üç as yaparak Brezilyalıyı raya gönderdi.

Briski 28. Seviyenin başında liderliği elinde tutuyordu ve Sanchez hemen arkasındaydı, geri kalan Champas ise açık ara üçüncü sıradaydı.

Bond, kısmen Chamas'ın nehir bahsini kapatmasının ardından gelen büyük pot sayesinde, günün orta seviyelerinde büyük bir hamle yaptı. Chamas, Jason Sagle'ı ikiye katlayana kadar gruptan uzaklaşmaya devam etti ve as şahı Fish'in cep onluklarını yenemeyince Viktor Kovachev 11. sıraya yerleşti.

Kalan Ödemeler

YerÖdül
1752.500$
2494.800$
3366.500$
4274.000$
5206.900 $
6157.800$

Sanchez, Seviye 29 başladığında geri kalan on oyuncu arasında liderliği elinde tutuyordu, ancak Briski yaklaşık 20 milyon fişe ulaşarak hızlı bir şekilde toparlandı. Gonzalez-Olaechea, cep kralları Goldberg'in cep krikoları tarafından geri çekilince kısa süre sonra 10. sırada yer aldı.

Son dokuz oyuncu final masası için yeniden çekiliş yaptı ve Sanchez tekrar zirvede yer aldı, ancak Briski hemen arkasındaydı. Makkar, Chamas'ın as-kraliçesini yenmek için doğrudan bir hamle yapmasıyla kısa süre sonra dokuzuncu sıraya geriledi. Briski, oyuncular ara vermek için sahaya çıktığında 22 milyonun biraz üzerinde sayıyla son sekize liderlik etti.

Seviye 30, gecenin son iki elemesini getirdi. Sagle, uygun bir as-onlu ile oyuna girdi, ancak Briski, as-vale ile bekliyordu ve Kanadalı, bir vale flop'a düştüğünde raya çarptı. Birkaç kısa dakika sonra, Graham as-beşlik ile itti ve Chamas dokuz-sekiz ile çağırıp bir çift dokuza döndüğünde kaybetti. Graham 4. Güne kısa desteyle girmişti ancak 121.500 dolarlık ödemeyle yedinci sıraya yükseldi.

Son altı oyuncu saat 14.00'te geri dönecek. Çarşamba günü kazanana kadar oynamak için. Aksiyon 14.30'da yayınlanacak. WPT YouTube kanalında canlı yayınlanan final masası için.

WPT Global'e Bugün Katılın

WPT Global ile dünyanın dört bir yanındaki poker oyuncuları artık WPT etkinliklerine katılma, ödüller kazanma ve dünyanın en büyük nakit oyun poker ağlarından birinde heyecan verici oyunların keyfini çıkarma şansına sahip. WPT Global, dünya çapında 50'den fazla ülke ve bölgede mevcuttur.

WPT Global büyük bir para yatırma bonusu sunuyor: 1.200$'a kadar para yatırma işlemlerinde %100 (herhangi bir ödeme yöntemi kullanılarak). Minimum 20$ yatıran yeni oyuncular, her 20$'lık komisyon katkısı için 5$'lık artışlarla (doğrudan kasiyere yatırılan) açılan bu maç bonusunu otomatik olarak alırlar.

Hem turnuvalar hem de nakit oyunlar bonus kilidinin açılması için sayılır; yeni oyuncuların kilidini açmak ve bonus miktarının tamamını talep etmek için ilk para yatırma tarihinden itibaren 90 günü vardır.

Aralık ayındaki WPT Dünya Şampiyonası için 12.400$ değerindeki WPT Pasaportunu nasıl kazanacağınızı öğrenin

@WPT Seminole Hard Rock 'n' Roll Poker Open'dan en son gelişmelere göz atın

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.