PRAGMATİK OYUNLARDA MAKARALARI VIKINGLER GİBİ FETHEDİN SON ÇIKIŞ PUB KINGS™

PRAGMATİK OYUNLARDA MAKARALARI VIKINGLER GİBİ FETHEDİN SON ÇIKIŞ PUB KINGS™

Viking'den ilham alan semboller, en son Pragmatic Play slot sürümünde makaralara çarpıyor

iGaming sektörünün önde gelen içerik sağlayıcılarından Pragmatic Play, son sürümü Pub Kings™'de oyuncuları coşkulu Norsemen ile kutlamaya davet ediyor.

![CONQUER_THE_REELS_LIKE_VIKINGS_IN_PRAGMATIC_PLAYS_LATEST_RELEASE_PUB_KINGS](data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns='http://i1.wp.com/www.w3.org/2000/svg'%20viewBox='0%200%20706%2 0371 '%3E%3C/svg%3E)CONQUER_THE_REELS_LIKE_VIKINGS_IN_PRAGMATIC_PLAYS_LATEST_RELEASE_PUB_KINGSTaş devri kaleleri ve anıtlar sahneyi hazırlıyor Kuzeyli savaşçılar bu 5×4 makaralı oyunda tahtayı doldururken, temel oyunda büyük bir kazanç potansiyeli sağlayan 20 ödeme hattı var.

Dağılım sembolleri birinci, üçüncü ve beşinci makaralarda görünebilir ve tahtaya herhangi iki iniş 5000x'e kadar rastgele bir ödül tetikler.

Üç Scatter sembolüne ulaşan oyuncular, 10 bedava döndürme içeren heyecan verici bonus turuyla ödüllendirilir.

Bonusta, her dönüşten sonra tüm yüksek ücretli sembolleri, her Viking'e karşılık gelen çarpanlarla sayan özel bir pub toplayıcı ilerleme çubuğu bulunur. Her birinin değeri, daha fazla oyuncu topladıkça aşamalı olarak artar.

Turun sonunda, en çok toplanan sembole eklenen çarpan tüm kazançlara eklenir. Pub Kings™'in lansmanı, yakın zamanda piyasaya sürülen popüler oyunlar Piggy Bankers™ ve Rocket Blast Megaways™'in ardından Pragmatic Plays'in çeşitli portföyüne eklenen bir başka ilgi çekici temadır.

Pragmatic Play'in Operasyon Direktörü Irina Cornides, şunları söyledi: Pub Kings™, eğlenceli özellikler ile hafif, neşeli bir temanın bir karışımını bir araya getiriyor, kolayca anlaşılabilen çok yönlü mekaniklerle tamamlanıyor ve bu da onu oyuncu edinme ve elde tutma için mükemmel kılıyor.

Oyun aynı zamanda heyecan verici rastgele ödüller şeklinde sağlam ödüller ve en deneyimli oyuncuları bile heyecanlandırmak ve eğlendirmek için beklentileri artıran, parçalarla oluşturulabilen bir bonus turu ile daha karmaşık bir oyun sunuyor.

Pragmatic Play şu anda ayda sekize kadar yeni çevrimiçi slot üretirken, aynı zamanda çoklu ürün portföyünün bir parçası olarak tek bir API aracılığıyla Canlı Casino ve Bingo oyunları da sunuyor.

18+ | BeGambleAware.org

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.