Aralık Ayındaki PokerNews'e Özel PartyPoker Freeroll'larıyla Banka Hesabınıza Hız Kazandırın

Aralık Ayındaki PokerNews'e Özel PartyPoker Freeroll'larıyla Banka Hesabınıza Hız Kazandırın

Ödül havuzuna 100$ eklenecek ücretsiz bir poker turnuvasında PokerNews okuyucu arkadaşlarınızla bir araya gelmek ister misiniz? Tabii ki! PokerNews ve PartyPoker arasındaki özel ilişki sayesinde Aralık ayında yalnızca 100$'lık bir freeroll'da değil, dört tanesinde de oynayabilirsiniz.

Daima Discord kanalımızın üyelerine değer sağlamanın yollarını arıyoruz ve PartyPoker'deki arkadaşlarımızın sizin için her biri 100$'lık ödül havuzuna sahip dört freeroll'a ev sahipliği yapmasından daha iyi bir yol var mı?

PokerNews'e özel PartyPoker $100'lık eklenen freeroll'ların dördü de şifre korumalı olup, yalnızca Discord kanalımızın üyelerinin erişebilmesini sağlar. Şifreler, her freeroll öncesinde PokerNews Discord kanalının PartyPoker bölümünde açıklanır; bu nedenle ekibimizin bir parçası olduğunuzdan ve Aralık ayı boyunca 400$'a varan değeri kaçırmadığınızdan emin olun. .

PokerNews'e özel PartyPoker Freeroll'ları Aralık 2023'te

TarihSaat (BST)Turnuva Adı
Paz 3 Aralıköğleden sonra 7:00.PokerNews Freeroll - 100$ Eklendi
Pazar 10 Aralıköğleden sonra 7:00.PokerNews Freeroll - 100$ Eklendi
Pazar 17 Aralıköğleden sonra 7:00.PokerNews Freeroll - 100$ Eklendi
Pazar 24 Aralıköğleden sonra 7:00.PokerNews Freeroll - 100$ Eklendi
Paz 31 Aralıköğleden sonra 7:00.PokerNews Freeroll - 100$ Eklendi

PokerNews'e özel 100 $'lık PartyPoker freeroll'ları, gerçek para hesabı olan tüm PartyPoker.com müşterilerine açıktır. Hesabınızı açtığınızdan bu yana en az bir kez para yatırdıysanız, hesabınız PartyPoker'de gerçek para olarak kabul edilir. Zaten PartyPoker'deki nakit oyunlardan ve turnuvalardan keyif alıyorsanız, en son poker haberlerinden haberdar olmak ve çok önemli freeroll şifrelerini keşfetmek için ücretsiz Discord sunucumuza katılın.

En sevdiğiniz çevrimiçi poker turnuvalarına buradan kaydolun!

PokerNews aracılığıyla PartyPoker'a kaydolun

Hesabı olmayanlar PartyPoker'i PokerNews' bağlantılarından indirebilir ve ilk para yatırma miktarınıza bağlı olarak iki hoş geldin paketinden birini alabilirler; PartyPoker hoş geldin paketini tetiklemek için gereken tek şey 10$'lık bir depozitodur.

10$'lık bir depozito, bir hafta boyunca 10$ değerinde bilet kazandırır:

Depozitonuzu en az 20$'a yükseltin, aşağıdaki bilet paketi sizin olsun:

Birleşik Krallık'ta yaşayanlar PartyPoker'den biraz farklı bir şekilde karşılanıyor. En az 10 tutarındaki depozitoları, 400'e kadar %100 ilk para yatırma bonusu artı altı gün boyunca her gün sitenin herhangi bir oyununda kullanılabilecek 10 $ değerinde Parti Doları ile birlikte gelir.

Toplam Para Yatırma Bonusu tutarını serbest bırakmak için, Yatırma Bonusu tutarının dört katını sadakat puanı olarak biriktirmeniz gerekir. Oyuncu gerekli Toplam Sadakat Puanının %10'unu her topladığında, Para Yatırma Bonusunda %10'luk bir artış alacaktır.

Daha özel teklifler ve poker freeroll'ları için şimdi Club PokerNews'e ÜCRETSİZ kaydolun.

Etiketler

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.