Büyük Bas Noel Bash™

Büyük Bas Noel Bash™

Big Bass Christmas Bash'te eğlenceli ve şenlikli bir balık tutma bolluğu sizi bekliyor.

Karla kaplı bir gölün buzlu derinliklerinde yer alan oyuncular, klasik 53 ızgara üzerinde 10 ödeme hattında kar küreme araçları, yusufçuklar ve olta takımları dahil olmak üzere sembollerin kazanan kombinasyonlarını kazanabilirler.

Herhangi bir dönüş sırasında makaralara üç veya daha fazla Dağılımın inmesi, en az on bedava oyun kazandıran bir bedava döndürme bonus turunu tetikleyecektir. Yalnızca iki Scatter bir dönüşe inerse ve bir pozisyon aşağı itmek için yeterli alana sahipse, üçüncü bir Scatter'ın potansiyel olarak görünebileceği bir yeniden dönüş için makaralara kilitlenirler. Alternatif olarak, bir kanca kendiliğinden belirebilir ve makarayı aşağı çekerek üçüncü bir Dağılım ortaya çıkarabilir ve bonus turunu ödüllendirebilir. Ücretsiz döndürmeler başlamadan önce, bonus turunu beş farklı değiştiriciyle değiştirme, daha fazla balık, daha fazla balıkçı, daha fazla dinamit, fazladan iki bedava oyun verme veya turu ikinci seviyeden başlatma şansı vardır.

Ne bekleyebileceğinizi:

  • Bonus turu sırasında bir balıkçıyla aynı dönüşe inildiğinde balık parası sembolleri toplanır ve tüm nakit ödüller alınır
  • Balıkçı, bonus turu sırasında Wild olarak hareket eder ve toplanan her dört Wild ile bu özellik yeniden tetiklenir, ekstra on bedava oyun verilir ve x2'den başlayarak bir çarpan eklenir.
  • Balık parası sembolleri, balıkçı olmadan bir dönüşe düşerse, dinamit, kanca veya bazuka özelliklerinin tetiklenmesi ve balıkçının parayı toplamak için makaralara yerleştirilmesi ihtimali vardır.

Ücretsiz döndürme bonus turu, temel oyunda oyuncuların bahislerinin 100 katı tutarında bir bonus satın alma işlemiyle de tetiklenebilir.

Temel Oyun Bilgileri

  • RTP ve Oynaklık: %96,71

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.