Genç Silah Travis Egbert'in Sadece Isıtıcıda Olmadığını 'Zaman Gösterecek'

Çok uzun zaman önce, çevrimiçi pokerin patlamasının ortasında, yeni genç poker profesyonellerinin Amerika Birleşik Devletleri’ndeki kart odalarını istila etmesi pek mümkün görünmüyor. Dünya Poker Turu’nda, Dünya Poker Serisi’nde, ESPN’de, çoğu çevrimiçi ortamda on binlerce (belki de daha fazla) eli ezen yeni yüzlü oyuncular, deneyimli oyuncuların hakim olduğu bir oyunda ortalığı karıştırmaya başladı. Onlarca yıldır profesyoneller.

Bu genç oyuncuların çoğu bugün hala ortalıkta: Deeb, Haxton, Bonomo ve çok daha fazlası. Sektörün şekillenmesine yardımcı oldular. Bazıları potansiyel Poker Onur Listesi üyeleridir. Anne ve babaların sayısı oldukça az. Onlar da 40’ın kapısını çalıyorlar. Kara Cuma’nın ardından ve 2010’lar ilerledikçe Amerika’ya genç profesyonellerin akını daha da azaldı.

Ama bu değişiyor olabilir. Ve Travis Egbert’i bir anlığına gördüğünüzde, onun bu kadar genç olduğunu bile fark edemeyebilirsiniz. 23 yaşındaki Santa Rosa profesyoneli, şapkasının üzerine kapüşonlusu ve gözlerini koruyan aynalı güneş gözlüğüyle genç görünümünü gizliyor. Ama saklamadığı şey Thunder Valley’deki oyun üzerindeki etkisi.

Egbert, çılgın bir ısıtıcının üzerinde olabilirim, dedi. Ama kesinlikle iyi oynuyordum ve aynı zamanda çok ateşliydim.

Egbert, kariyerinin ilki olan WPT Rolling Thunder’ın final masasına çıktı ve açık ara geride kalan en genç oyuncuydu (ve muhtemelen sahadaki en genç oyuncuydu). Ve genç olmasına rağmen oyunda yeni değil. Egbert’e göre 10 yaşındayken bir iPod Touch aldı ve çok geçmeden Phil Ivey’in videolarını izlemeye başladı. Ivey’den ilham alarak oyunu gençlik yıllarında öğrenmeye başladı ve mümkün olan en kısa sürede Bay Area’da paralı oyunlar oynamaya başladı. Şanslı Şanslar, Graton Resort ve sonunda Thunder Valley’de bir kumarhane buldu.

Egbert, 21 yaşına geldiğinden bu yana, 2022 WSOP Ana Karşılaşmasındaki zorlu koşudan, 2023 yılının Mayıs ayında WPT Gardens’ın final masasını kaçırmaya kadar rutin olarak etkileyici sonuçlar yayınladı. Ancak asıl hasar verdiği yer Thunder Valley’di. Sadece iki yıl içinde poker odasının Tüm Zamanların Kazançları sıralamasında zaten ilk 50’ye girdi; bu toplam, arka arkaya WSOP Circuit ring zaferlerini de içeriyor. 77.000 $‘ı aşan 3.250 $‘lık WSOPC High Roller zaferi, şu anda kariyerinin en yüksek parası; WPT Rolling Thunder’da beşinci veya daha iyi bir bitirişle alabileceği en iyi miktar.

Hendon Mob’u derin koşularla dolu ve poker odasındaki itibarı büyümeye devam ediyor. Ancak genç profesyonellerden oluşan son büyük dalganın aksine Egbert, çevrimiçi pokerin kendi sürecinin bir parçası olmadığını söylüyor.

Tam olarak değil. Yani, bu adamların bazılarının yaptığı gibi değil, dedi. Mavi ayda bir kez çevrimiçi oynuyorum… Venom’a veya ACR’deki başka bir şeye uydu eklemeye çalışacağım, ancak son zamanlarda yapamadım, benim için sıfır çevrimiçi.

Becerilerini geliştirecek çevrimiçi poker olmadığı için, kendisini geliştirmek için çözücülere başvurduğu düşünülebilir ancak aynı zamanda bunu yaymakta da hızlıdır. Keçeye zaman ayırarak dizüstü bilgisayardan uzaklaşan genç bir öğütücü olan Jeremy Becker’in hikayesinin gölgelerini taşıyor.

Hayır, hayır, çoğunlukla sadece oynayarak öğreniyorum ve ne zaman final masası yayınlansa ve bunun gibi yüksek bahisli şeyleri izliyorum. Bu, öğrenimimin yalnızca deneyimlediği ve hissettiği yerlerin çoğu ve ben de hisseden adamların büyük bir hayranıyım.

Burada her şeyi tek başına yapmadığını hemen belirtiyor. Pek çok profesyonel gibi o da kendisini iyileştirmesine yardımcı olan bir grup adamla el sıkışıyor; bu grup arasında Yıldırım Tanrısı Brett Murray de var.

Ancak oyundaki erken başarısının pokere kariyer olarak karar verdiği anlamına gelmediğini de kabul ediyor. Şimdilik bu bir şey, diyor. Sanırım bunu zaman gösterecek. Ancak 2024’te ve özellikle WPT Rolling Thunder’da olduğu gibi başarıya ulaşmaya devam ederse, Travis Egbert’i önümüzdeki yıllarda büyük noktalarda görmeniz muhtemel.

FAQ

101 okeyde arkadaşımla nasıl oynanır?

Bir oyuncuya arkadaşlık teklif etmek için resmine tıklayarak açılacak pencereden Arkadaş ekle düğmesine tıklamalısınız. Eğer o da kabul ederse oyun arkadaşı olursunuz.1 May 2024

WPT'yi nerede oynayabilirim?

WPT’yi nerede oynayabilirim? WPT Global, 100’den fazla ülkede mevcuttur, ancak lütfen ABD’den yapılan kayıtların şu anda kabul edilmediğini unutmayın. Bu durum yakında değişebilir ve bu gerçekleştiğinde bu sayfayı güncelleyeceğiz.

WPT Global'ı VPN ile oynayabilir misiniz?

WPT Global’ı VPN ile oynayabilir misiniz? Genel kural olarak, geleneksel VPN’ler platforma erişim için kullanılamaz çünkü hesaplarınızı uyarabilir veya engelleyebilirler. Erişim sağlamak için bir konut VPN IP hizmetine ihtiyacınız olacak. Ayrıca, wptglobal’ın mevcut olmadığı ülkeler de vardır.

Michigan'da WPT Global'de oynayabilir miyim?

Michigan’da WPT Global’de oynayabilir miyim? Şu anda, Michigan veya diğer ABD eyaletlerinde WPT Global’de oynayamazsınız. Bu kısıtlamalar değişebilir ve WPT Global, ABD oyuncularına sunulabilir. Michigan ve diğer ABD eyaletlerindeki platformun erişilebilirliği ile ilgili güncellemeleri takip edin.

WPT'de oynamak için kaç yaşında olmam gerekiyor?

WPT’de oynamak için kaç yaşında olmam gerekiyor? WPT’de oynamak için, mevcut olduğu ülkelerde en az 18 yaşında olmalısınız. Şu anda, hiçbir ABD eyaleti bu platformu kabul etmemektedir. Ancak, gelecekte bu değişirse, ABD’deki oyuncuların katılmak için 21 yaşında olmaları gerekecektir.

🔥 👄 101 Okey Oyna 🔥
🎮 Son Makaleler 💋 🎳 faqs 😚
🎡 blog 🎬