Romulo Dorea Brezilyalı Vlogger, Çeviride Kaybolmaktan Başka Her Şeydir

Amazon yağmur ormanları yüzyıllar boyunca dünyanın en büyük armağanlarından biri olarak hizmet etti. Son derece yoğun orman karbondioksiti emer ve atmosfere yeni oksijen salar. Kelimenin tam anlamıyla temiz bir nefes.

Aynı şeyi poker için de yapmış olabilir.

Romulo Dorea, 29 yaşında bir poker vlogger’ı, Brezilya’nın kuzey kesiminde yer alan ve Amazon Nehri’nin ağzı olarak hizmet veren küçük bir liman kasabası olan Brezilya’nın Belem kentinde büyüdü. Dorea’nın ilk çocukluk hayali işte bu ortamda oluştu. Birçok Brezilyalı gibi Dorea da umutsuzca bir sonraki Pele ya da Ronaldo olmayı ve Brezilya milli futbol takımı Seleo Canarinha için dünyanın en büyük sahnelerinde parlamayı istiyordu.

Yetenek ve odaklanmanın birleşimi sonunda Dorea’yı Chicago’ya götürdü ve burada dört yıl üniversitede futbol oynadı ve İngilizce konuşmayı öğrendi. Futbol onun ilk tutkusu olabilir ama 17 yaşındayken pokeri gördü ve o oyuna da aşık oldu. Futbol kariyeri azalmaya başladıkça pokere daha fazla ilgi göstermeye başladı ve poker vloglarının gelişen dünyasını keşfetti. Vlog çekmeye başladığında bunu iki farklı dilde yapıyordu; İngilizce ve ana dili Portekizce.

İngilizce olanı başlangıçta daha hızlı büyüdü, bu yüzden İngilizceye odaklanmaya karar verdim ve iki buçuk yıl boyunca yalnızca İngilizce (vlog) yaptıktan sonra, Brezilya dilini denemeye karar verdim ve birden patladı Kimsenin görmediği bir şekilde, dedi Dorea.

Rakamlar, Brezilya’daki içeriğinin Dorea’yı, milliyeti veya dili ne olursa olsun, dünyanın en popüler vlogger’larından biri olarak ne kadar güçlendirdiğini gösteriyor. Yaklaşık 89.000 Instagram takipçisi var; 86.300’ü Portekiz hesabından ve 100.000’den fazla YouTube abonesinin %83’ü Portekiz kanalından izliyor. Dorea, başarısının bir kısmının Brezilya vlogger ortamının Amerika’daki kadar gelişmiş veya rekabetçi olmamasından kaynaklandığına inanıyor.

Dünyanın en iyilerine karşı İngilizcede yarışıyordum; Rampage, Wolfgang, Brad Owen. Dorea, yüksek düzeyde rekabet ettiğimi söyledi. Brezilya’ya geldiğimde herkese saygı duydum ama Brezilya vlogların kalitesi açısından ikinci lig gibi. Çok fazla iyi vlogger yoktu ve sanırım artık bu değişiyor çünkü insanlar ne yaptığımı görüyor.

Doreas’ın bazı içeriklerine göz atarak onun hakkında biraz bilgi edinebilirsiniz, ancak poker hayranları için daha da önemlisi, Las Vegas, Florida, Texas ve Los Angeles gibi büyük eller ve büyük eller etrafında kurulmuş poker sıcak noktalarında nakit oyun aksiyonunu göreceksiniz. büyük ellere eşlik eden şaka ve zeka savaşı.

İçeriğim daha çok tüketiciye değer sunmaya yöneliktir. Dorea, “Bu benimle ilgili değil, olup bitenlerle ilgili ve oynayan kişi benim ve internette size yardımcı olan şeyin size odaklanmak değil, izleyici deneyimine odaklanmak olduğunu düşünüyorum” dedi. . Kimse benim nasıl uyandığımı falan umursamıyor ama onlar benim as almam, birini açık artırmam, üç bahis yapmam ve şu veya bu nedenle oyunu yavaşlatmaya karar vermemle ilgileniyorlar.

Dorea’nın yaptığı gibi izleyici kitlesini ölçeklendirmek zaman ve özveri gerektiriyor ve tıpkı bir zamanlar YouTube’da dikkat çekmek için rekabet ettiği bazı Amerikalılar gibi o da tek kişilik bir prodüksiyonla işe başladı. İzlenme sayısı arttıkça, solo çabayı sürdürmenin sürdürülebilir olmadığı ortaya çıktı. Aslında başarı bir dikkat dağıtıcı ve bir fırsat haline gelir.

O kadar çok çalışıyordum ki zorluk çekiyordum. Dorea, “Çok fazla iş gerektiriyordu ve artık sorumluluğu biraz olsun ortadan kaldırmak için daha fazla insanı işe almaya başlıyorum” dedi. Artık sadece benim değil, benimle çalışan insanlar var, bana yardım eden insanlar var ve buna ihtiyacım vardı çünkü deliriyordum.

‘Etkileyici’ kelimesi 2024’te oldukça kolay bir şekilde ortalıkta dolaşıyor. Makul büyüklükte bir sosyal takipçiye sahip olan herkes, kendisini bir etiket olarak etiketliyor ve sonra para kazanmaya çalışıyor. Ancak Dorea için durum farklı. Bir ‘Etkileyici’ olmaktan ziyade nüfuz sahibi olmaktan çok daha fazla gurur duyuyor. Brezilyalı dostlarının risk alan ve kendini geliştirmek için çok çalışan birini görmesini umuyor.

Dorea, pek çok insanın kendilerini sınırladığını görüyorum ve Brezilya’da kendimi sınırlamayan bir örnek olduğum için mutluyum, dedi. Bugünlerde bana sorarsan geçimini sağlamak için ne yapıyorsun? Pek çok şey yapıyorum ama hayat oyununu elimden gelen en iyi şekilde oynamaya çalışıyorum. Elimden geldiğince poker oynuyorum ama hayat oyununu da elimden gelen en iyi şekilde oynuyorum.

FAQ

WPT'yi nerede oynayabilirim?

WPT’yi nerede oynayabilirim? WPT Global, 100’den fazla ülkede mevcuttur, ancak lütfen ABD’den yapılan kayıtların şu anda kabul edilmediğini unutmayın. Bu durum yakında değişebilir ve bu gerçekleştiğinde bu sayfayı güncelleyeceğiz.

WPT Global'ı Amerika Birleşik Devletleri'nde oynayabilir misiniz?

WPT Global’ı Amerika Birleşik Devletleri’nde oynayabilir misiniz? WPT Global’da oynayamayan ülkeler hangileridir? Avustralya, Bulgaristan, Kolombiya, Curaçao, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Fransa, Almanya, Yunanistan, İtalya, Meksika, Filipinler, Polonya, Portekiz, Rusya, İspanya, İsveç, İsviçre, Hollanda, Ukrayna, Birleşik Krallık, Amerika Birleşik Devletleri.

What is 101 okey?

Okey 101 is a four-player Turkish game played with rummy tiles. It is a rummy game, closely related to ordinary Okey (Düz Okey), the main differences being that players begin with hands of 21 tiles instead of 15, that that tiles can be melded during the game and laid off on other players’ melds.Feb 22, 2013

101 okey plus nasıl indirilir?

Play Store’a erişmek için Google girişi yapın ya da daha sonraya bırakın. Sağ üst köşeye 101 Yuzbir Okey Plus yazarak arayın. 101 Yuzbir Okey Plus uygulamasını arama sonuçlarından indirmek için tıklayın.17 mai 2018

What is 101 okey?

Okey 101 is a four-player Turkish game played with rummy tiles. It is a rummy game, closely related to ordinary Okey (Düz Okey), the main differences being that players begin with hands of 21 tiles instead of 15, that that tiles can be melded during the game and laid off on other players’ melds.Feb 22, 2013

🔥 🎀 101 Okey Oyna 🎠
🎷 Son Makaleler 🎼 🎡 faqs 🎬
🎪 blog 🎭