Lukas Robinson WPT Yolculuğunda Ünlü Deneyiminin Tadını Alıyor

Kasım ayında Poker After Dark: Game of Gold, poker TV formatına yeni bir bakış açısı getirerek poker endüstrisinde ödüllü bir heyecan yarattı. Kadroda aralarında Daniel Negreanu, Jason Koon, Maria Ho ve Fedor Holz’un da bulunduğu poker dünyasındaki bazı güçlü isimler yer alıyordu. Büyük poker hayran kitlesine sahip büyük isimler.

Ancak realite TV’nin oyun şovu formatıyla buluşmasının ortasında, bazı gelecek vaat eden oyuncular da karışıma dahil edildi ve çoğu, pokerin ilgi odağı haline gelme fırsatını değerlendirdi.

Bu yeni yüzler grubunun en genci, Liverpool, İngiltere’den şu anda 25 yaşında olan çevrimiçi poker yayıncısı Lukas Robinson’du. Game of Gold‘da sergilenmeden önce Robinson, 100 gün boyunca 1.000 saatlik bir süre de dahil olmak üzere canlı yayınlanan çevrimiçi oturumlarda maraton oynayarak pokerde adından söz ettirdi. Robinson için Game of Gold arenasına girmek tamamen farklı bir deneyimdi ve onu konfor alanının oldukça dışına çıkardı.

Robinson, o zamanlar pek fazla canlı poker oynamadığım için şimdiye kadar en az deneyimli olanın ben olduğumu söyledi. İnanılmaz bir deneyimdi; buna girerken çok gergindim ve eminim insanlar bunu izlerken bunu anlayabiliyordur. Ancak büyürken idollerim olan Daniel Negreanu ve Maria Ho’ya karşı oynamak, bu tür insanlara karşı oynamak kelimenin tam anlamıyla bir rüyanın gerçekleşmesiydi.

Robinson’un Game of Gold’dan çıkmaya hazır olmadığı tek şey poker hayranlarıydı. Gösterinin finali, Wynn Las Vegas’taki WPT Dünya Şampiyonası tüm hızıyla devam ederken yayınlandı ve Robinson, canlı pokere ilk büyük adımlarından birini attığında, biraz daha fazla ilgi fark etti.

Dört ay sonra WPT Yolculuğuna adım attığında hiçbir şey onu olacaklara hazırlayamazdı.

Robinson, Aralık ayındaki WPT Şampiyonasında yanıma gelip beni tanıyan birkaç kişi olduğunu söyledi. Ama burada, Voyage’da bu çok çılgıncaydı. Pek çok insan gelip fotoğraf istemekten hoşlanıyor ve dürüst olmak gerekirse bu oldukça gerçeküstü. Bu bana ünlülerin nasıl bir şey olduğuna dair bir tat verdi ve ben ünlü olamadım. Poker popülaritesinin sadece pokerde büyük olmasına sevindim. Dürüst olmak gerekirse benden fotoğraf isteyen insanlarla sokakta yürüyemezdim.

Robinson, yeni insanlarla sohbet etmeyi ve sohbet etmeyi seviyorum ama sanırım ben de bir tür sahtekârlık sendromu yaşayan insanlardan biriyim, dedi. Çok çalıştım, ama ben insanların yanına gidip televizyonda izlediğim yüksek riskli adamlardan veya insanlardan fotoğraf istemek isteyen biriyken, insanların yanıma gelip fotoğraf istemesi tuhaf geliyor.

Robinson, WPT Voyage Şampiyonası Etkinliğinin yanı sıra WPT Voyage Prime Şampiyonası’nda da oynarken kendisini bu yüksek riskli profesyonellerin arasında buldu. Bu, ortalama katılım miktarının çevrimiçi olarak genellikle 500$‘ın üzerine çıkmadığı bahis miktarında bir artış ve Robinson, günlük çevrimiçi pokerinin ötesine geçerken, WPT Dünya Şampiyonasını ve Avrupa’daki birkaç yerel duraktan sonra canlı pokerde bir adım öne çıkıyor. arayışlar.

Robinson, dürüst olmak gerekirse, artık değişim zamanının geldiğini düşündüm, dedi. Profesyonel olarak üç yıldır çevrimiçi oynuyorum ve pek canlı çalmıyordum. Ona daha çok aşık olmaya başladım. WPT oynayarak bunun tadını ilk kez Aralık ayında aldım ve şimdi her yıl WPT Dünya Şampiyonasında oynamak istiyorum. Şimdi bu Yolculuk her yıl yapılıyorsa, ben de her yıl buna gelmek istiyorum. Kesinlikle canlı hataya sahibim.

Açıkçası benim ekmeğim ve tereyağım çevrimiçi poker, bu her zaman böyle olacak, diye devam etti Robinson. Ama karıştırmak çok güzel. Çevrimiçi olarak uğraştığımda ve bundan sıkıldığımda gelip canlı oynayabilirim.

Robinson’un WPT Voyage’daki asıl amacı PokerNews Elçi Ekibinin bir üyesi olarak poker oynamak ve içerik oluşturmaktır. Ancak geminin güzergahı Grand Cayman ve Bimini’deki duraklar etrafında şekillendiğinden ve bu süre zarfında gemideki tüm poker duraklatıldığından, Robinson macerasının bu kısmından da yararlandı.

Kıyıya yaptığı yolculuk Robinson’u poker masasında ve başka yerlerde muhtemelen kaçınmayı tercih edeceği biriyle karşı karşıya getirdi.

Robinson, Grand Cayman’daki tenis müsabakasında oynadım ve ilk turda etkinliğin sunucusu Tony Dunst’u aldım, ki bu da kötü gidiyor, dedi. Ama iyi bir oyun sergiledik. 6-3 kazandı ve ben servislerimi çalıştıramadım. Son birkaç aydır tenise geri dönüyorum, çocukken tenis oynadım ve yeni yeni başlamaya başladım. Ancak hiçbir maça çıkmadım; bu, 10 yıl aradan sonra ilk rekabetçi maçtı. Tony’ye WPT Şampiyonası için Aralık ayına kadar bana zaman ver ve bir maç daha oynayalım dedim.

Çarşamba günü Robinson, WPT Voyage Prime Şampiyonası’nın 1. Gün sahasındaki canlı performansına geri döndü. Robinson, büyük bir unvan ve maaş gününün peşinde poker hayallerinin peşinden koşarken yüzündeki gülümsemeyi uzun süre gizleyemiyor gibi görünüyor.

Robinson, “Gerçekten muhteşemdi ve bir rüya gerçek oldu” dedi. Dört yıl önce pokeri profesyonel olarak denemek için işimden ayrıldım ve eğer bana dört yıl boyunca Bahamalar’da ve Grand Cayman’da WPT Şampiyonası etkinliklerinde oynayacağımı söyleseydiniz bu oldukça gerçeküstü olurdu.

FAQ

WPT çevrimiçi oynanabilir mi?

101 okey plus el nasıl açılır?

WPT çevrimiçi oynanabilir mi? WPT Global’de, dünyanın en iyi poker oyunlarını sunma konusundaki zengin deneyimimizi çevrimiçi poker ile birleştiriyoruz; yeni başlayanlardan uzmana kadar tüm oyuncular için tasarlanmış güvenli masalarda gerçek para poker oyunları oynama fırsatı sunuyoruz.

How do I add friends on 101 Okey Plus?

El açmak için en az 101 sayınız olmalıdır. El açmak için elinizde aynı numaralı değişik renklerden 3 veya 4 adet set (örnek olarak siyah 5, kırmızı 5 ve bir tane de mavi 5) veya aynı renklerden sıralı sayı seti (örnek olarak kırmızı 7,8,9) olmalıdır. Bir sette minimum 3 taş olmalıdır.

101 Okey Plus nasıl oynanır?

Tap the name of the desired player in the results list to open their profile. Now select “Add friend.” 2. If you are looking for a player you have already been playing against, open the menu item “Games.” Tap the name of the desired player in the game history to open their profile.Jun 23, 2022

WPT poker uygulaması var mı?

Bir oyuncuya arkadaşlık teklif etmek için resmine tıklayarak açılacak pencereden Arkadaş ekle düğmesine tıklamalısınız. Eğer o da kabul ederse oyun arkadaşı olursunuz. Oyun arkadaşlığı Facebook arkadaşlığı demek değildir.2024/05/01

🔥 🎳 101 Okey Oyna 🎶
👄 Son Makaleler 🌟 🎯 faqs 🎉
💋 blog 🎰