Casey Sandretto WPT Rolling Thunder Victory'de Doğrulama Buldu

Casey Sandretto gülümsemeden duramadı. Bu anlaşılabilir bir durumdur, Aralık ayında Wynn Las Vegas’ta düzenlenecek 2024 WPT Dünya Şampiyonasına katılma hakkı da dahil olmak üzere, kariyer rekoru kıran 246.600 $ nakit karşılığında WPT Rolling Thunder’da ilk Dünya Poker Turu unvanını kazanmak için 458 girişli alanda zirveye ulaştı.

Ama bundan fazlasıydı. Doğrulamaydı. Yaklaşık on yıl önce poker kariyerini denedikten ve vazgeçtikten sonra ikinci bir şans elde etmenin onayı.

Turnuvanın bitmesine neredeyse 90 dakika kala Sandretto zaten kısmen kazanmıştı. O ve sonunda ikinci olan WPT Şampiyonu Michael Kinney, kesmeyi kabul etti; mekanın ve WPT’nin izin verdiği ölçüde yakındı. Ancak ikili, bir sonraki fırsatta anında all-in yapmak yerine, Mike Sexton WPT Şampiyonlar Kupası’ndaki yer için sıkı bir mücadele verdi.

Sandretto dördüncü güne çiplerle başlamasına rağmen, çipleri artırmanın, Yunkyu Song’un ve karşı karşıya geldiği diğer herkesin büyük çip avantajını geçmenin bir yolunu bulacağına olan inancından asla vazgeçmedi.

Hayatımda 10 milyar Sit & Go oynadım, dedi. Açıkçası buna benzer durumlarla karşılaştım ama bu kadar para için değil, dedi.

Açıkçası iyi koşmalısınız, büyük ellere sahip olmalısınız.

Bahsettiği 10 milyar SNG, 20’li yaşlarının başında gerçekleşti. Şu anda 37 yaşında olan Sandretto, çevrimiçi poker patlamasının bir ürünü ve o yaştaki birçok poker oyuncusu gibi, kendini oyuna kaptırmış ve genç bir oyuncu olarak oyuna gerçek bir şans vermek isterken buldu. Ancak birçokları gibi o da, bugün de sektörün peşini bırakmayan kaçınılmaz bir engelle karşılaştı.

Kara Cuma beni tamamen mahvetti ve hiç hazırlıklı değildim.

Israr etmeye çalıştı, desteklendi ama aynı zamanda yakalandı. Eziyetten sıkıldı ve poker hayatını geride bırakıp gerçek bir işe atlamaya karar verdi. Gerçek maaş ödeyen biri.

Eğer poker oynayarak çok para kazanamayacaksam, kendime düzenli ve iyi bir hayat sürme şansı vermeliyim. Bu yüzden bunu yapmak istemedim ama bunun sorumlu bir davranış olduğunu hissettim. Üç yıl boyunca tek el bile oynamadım.

Ancak oyun ona takılıp kaldı ve gerçek bir işin güvencesiyle masalara geri dönüş yolunu buldu. Ama dediği gibi bu sefer durum farklıydı.

Birdenbire daha önce oynadığım oyunlar bana büyük geliyordu ama artık o kadar da büyük gelmiyordu. Ve sanki tamam, şimdi sadece oyun oynuyorum gibi hissettim.

2022’de tekrar nakit kaydetmeye başladı ve 2023’ün başlarında Thunder Valley’deki WSOP Devre Ana Etkinliğinin final masasına çıktı. Yeni bir özgüvenle oynadı ve turnuvalara yeni bir açıdan yaklaşmayı başardı. Bir tanesini WPT Rolling Thunder final masasına gelirken yanında getirdi. Eğlenebileceği fikri ve paranın çok önemli olmasına rağmen, sadece kazanmayı denemek istiyordu.

Sizin için bir anlam ifade etmediğinde oyunda daha fazla yer alabilirsiniz. Para çok şey ifade ettiğinde, o zaman ona fazla odaklanırsınız, ona fazla bağlanırsınız, işin para yönü bir nevi kafanızı karıştırır. Ve artık buna sahip değilim, dedi. Sadece oyun aşkı için oynamak yerine, daha az kaygının olduğunu, kazanmaya daha az ihtiyaç duyduğumu hissediyorum.

Sandretto’nun demiryolunda bazı arkadaşları vardı ama daha da önemlisi, arkasını kollayan ve canlı yayını uzaktan izleyen ailesi ve arkadaşları vardı. Bazıları, profesyonel bir poker oyuncusu olmayı ilk kez başardığında pek heyecanlanmamıştı ama o, artık ailesinin tam desteğini aldığını söylüyor; hatta galibiyetten çok önce bile.

Ailem çok heyecanlı ve tüm bu süre boyunca gerçekten destek oldular. Ben 22 yaşımdayken ve internetteki düğmelere tıklayarak geçimimi sağlamak için işten ayrılmak istediğimde pek heyecanlanmadılar ama beni desteklediler ve bu konuda bana güvendiler.

Sonuçta bu güven ve itimat doğrulamaya dönüştü. Bu oyun için bir ustalığa sahip olduğu fikri ve bir profesyonel olarak oyunu ikinci kez denemek için bir nedeni olduğu fikri de dahil olmak üzere birçok seçiminin doğrulanması.

Uzun zamandır. Yirmili yaşlarımın ortasında başka bir şey yapabilecekken zamanımı boşa harcadığımı hissettim. Muhtemelen okula gitmem ve düzenli bir iş bulmam gerekirdi ama hiçbir zaman böyle bir insan gibi hissetmedim. Ve şimdi bunun arkasında kesinlikle bir doğrulama var.

Sandretto, normalde insanların onu “alaycı türden bir insan” olarak adlandıracağını düşünürken, galibiyetin ardından onu Şampiyonlar Kulübü’ne getiren yolculuğu yansıtıyordu. Heyecanlı ama alçakgönüllü, tepenin zirvesine çıkmanın hem şans hem de beceri gerektirdiğini biliyor.

Canlı çaldığım 5-6 yıl boyunca böyle bir fırsatım olmadı” dedi. Ancak pek çok iyi fırsatım vardı ve sanki ne zaman yaklaşsam, iyi koşmadım ve her seferinde hiçbir şey istediğim gibi gitmedi. Seni deli edecek noktaya geldi. Bir süre sonra o kadar yaklaşırsınız ki, tadına varırsınız.

Bugün Sandretto nihayet yemek yiyebildi. WPT Rolling Thunder’daki puanı önceki özgeçmişinin tamamını gölgede bırakıyor ve onu seyahat etme, daha fazla oynama ve poker hayatındaki ikinci şansının tadını çıkarma yoluna sokacak.

Kesinlikle başka etkinliklere de katılacağım” dedi. Artık adıma bir WPT Şampiyonası olduğu için, muhtemelen bu sene Holdem dışı etkinliklere de katılacağım ve bir bilezik almayı deneyeceğim.

Ama evet, kesinlikle yaz boyunca Vegas’ta tam bir program oynamayı ve hatta belki Hard Rock’a gitmeyi planlıyorum. Yani beni orada görme ihtimalleri sıfır değil.

FAQ

WPT'de oynamak için kaç yaşında olmam gerekiyor?

WPT’de oynamak için kaç yaşında olmam gerekiyor? WPT’de oynamak için, mevcut olduğu ülkelerde en az 18 yaşında olmalısınız. Şu anda, hiçbir ABD eyaleti bu platformu kabul etmemektedir. Ancak, gelecekte bu değişirse, ABD’deki oyuncuların katılmak için 21 yaşında olmaları gerekecektir.

101 Okey nasıl arkadaş davet edilir?

Profilinizi App Store’da görüntülemek için Profili Göster’i tıklayın. Arkadaşlar’ı tıklayın. Öneriler’den bir arkadaş seçin veya Davet Et’i tıklayın. Davet Et’i tıkladıysanız Game Center’da arkadaş olarak davet etmek istediğiniz kişinin telefon numarasını veya e-posta adresini girin.

How do I add friends on 101 Okey Plus?

Tap the name of the desired player in the results list to open their profile. Now select “Add friend.” 2. If you are looking for a player you have already been playing against, open the menu item “Games.” Tap the name of the desired player in the game history to open their profile.Jun 23, 2022

WPT Global kimin sahipliğinde?

WPT Global kimin sahipliğinde? Haziran 2015’te, Dünya Poker Turu (WPT), bwin.party’nin şirketi Ourgame International Holdings Ltd.‘ye 35 milyon dolar nakit karşılığında sattığını duyurdu.

WPT çevrimiçi oynanabilir mi?

WPT çevrimiçi oynanabilir mi? WPT Global’de, dünyanın en iyi poker oyunlarını sunma konusundaki zengin deneyimimizi çevrimiçi poker ile birleştiriyoruz; yeni başlayanlardan uzmana kadar tüm oyuncular için tasarlanmış güvenli masalarda gerçek para poker oyunları oynama fırsatı sunuyoruz.

🔥 💋 101 Okey Oyna 😘
🎵 Son Makaleler 🎳 📺 faqs 🎸
🎬 blog 🎤