Caitlin Comeskey WPT Yolculuğunu Parıldayan Bir Anla Tamamladı

Kadın sporunun bir an bile keyif almadığını iddia etmekte zorlanacaksınız. Geçen ay, Caitlin Clark, Paige Bueckers, Angel Reese ve diğerleri NCAA Kadınlar Yürüyüş Çılgınlığı’nı yakaladılar, kontrol ettiler ve sonunda ilgi odağı haline gelerek kendilerinin ve sporun profillerini yükselttiler.

WPT Voyage Perşembe gecesi uluslararası sularda Bimini’deki bir plaj partisine doğru yol alırken, pokerin yükselen kişiliklerinden biri kendine ait bir an yaşadı ve sonunda WPT Voyage Bayanlar etkinliğini kaptı, kontrol etti ve ilgi odağı oldu.

Caitlin Comeskey, WPT Voyage Bayanlar etkinliğindeki diğer 230 katılımcıyı geride bırakarak ikinci kariyer unvanı için 10.221 $ kazandı ve arkadaşlarıyla çevrili bir kazananın fotoğrafı için poz verirken gülümsemeden duramadı.

“Harika bir duygu. Bir WPT unvanı kesinlikle çok heyecan verici. Bu sadece ikinci turnuva galibiyetim ve birkaç ay içindeki ikinci turnuva galibiyetim," dedi Comeskey. “MTT oyunum konusunda gerçekten ciddileştim ve şansımı kullandım. Bu sabah kazanacağımı söyledim ve asla pes etmeyeceğim.”

Bu galibiyet, Comeskey’nin son altı hafta içinde özgeçmişine eklediği son altın yıldızdan sadece biri ve mesele sadece poker turnuvalarını kazanmakla ilgili değil. Şubat ayında, bu kez En İyi Kısa İçerik Oluşturucu dalında ikinci Global Poker Ödülünü aldı. Bir haftadan kısa bir süre sonra, Tunica, MS’de RunGood Poker Serisi bayanlar etkinliğini kazanarak ilk kariyer turnuvası galibiyetini elde etti.

“Biraz güneş koşusu oldu. Heyecanlıyım. Bu muhteşem. Bu, içerik oluşturmak ve oyunumu incelemek için iki, üç yıllık gerçekten sıkı çalışmanın doruk noktası ve ikisini de dengelemek gerçekten zor," dedi Comeskey.

Laboratuvara girmek, oyunun iyileştirilmesi gereken alanlarını anlamasına ve ele almasına yardımcı olmak için çeşitli GTO Sihirbazı alıştırmaları üzerinde çalışmak anlamına gelir. Son zamanlarda aldığı bu iki MTT galibiyetini elde etmesine yardımcı olduğu için bu çalışmanın kendisine güvendiğini ancak bunun diğer tutkusu için bir fırsat maliyeti getirdiğini de kabul ediyor.

Comeskey, “Son zamanlarda poker sonuçlarımı aldığımda pek fazla içerik oluşturmadım, ancak bu yaz bir şeyler yapmayı umuyorum” diye itiraf etti Comeskey. “Ben ve Nikki (Limo) daha fazla Aceholes bölümü çekeceğiz. Eminim ki Yalnız Arkadaşlarım ile bir araya gelip belki poker.org’da kısa içerik hazırlarım, ya da belki yeni bir ortak bulurum ve sınır gökyüzüdür."

“Benim için pek çok şey yolunda gidiyor ve inanılmaz derecede kutsanmış ve minnettarım.”

Comeskey’in galibiyeti, geleneksel kara etkinliklerine kıyasla kadınların daha yüksek oranda oynadığı beş günlük yelkencilik ve 20 etkinliklik festival programını sonlandırdı. Bu, kadınların genel katılımını artırmanın yollarını bulmada öncü rol üstlenenler de dahil olmak üzere, gemide bulunanların gözünden kaçan bir şey değildi.

Pokerde kadınları savunan önde gelen gruplardan biri olan Kadınlar Poker Birliği’nin Başkan Yardımcısı AJ Rudolph, “Plaj, havuz, güneş ışığı, tatil modu ve pokerin birleşimi kadınlar için çok iyi bir kombinasyon” dedi. “Aksi takdirde sadece… Vegas Vegas’tır, ama bu bir tatil modu ve eğer kaçarsam havuz kenarında oturabilirim. Çiftler için harika, dolayısıyla bu konuda çok daha fazla kadının olduğunu düşünüyorum.”

Comeskey ayrıca tüm hafta boyunca etkinliklerde kadın sayısının daha yüksek olduğunu fark etti ve bayanlar etkinliğinde bu kadar güçlü bir katılım görmek onu şaşırtmadı. Ayrıca bayanlara yönelik etkinliklerdeki benzersiz atmosferi ve etkileşimleri açık etkinliklere kıyasla biliyor ve takdir ediyor ve bu deneyimden keyif alıyor.

“Kesinlikle biraz daha arkadaş canlısı. Comeskey, “Sanırım daha sık içki içiliyor çünkü sahada profesyonel başına daha fazla eğlence amaçlı oyuncu var, muhtemelen ortalamada” dedi. “Bilmiyorum, istatistikçi değilim. Rakamları görmedim ama sadece onlarla oynuyorum, öyle görünüyor.”

Önümüzdeki haftalar ve aylarda daha fazla içerik oluşturma arzusunun yanı sıra kıtanın her yerinde poker oynayacak. Arabasına atlayıp pokerin yaz kampı olan World Series of Poker için Austin, Teksas’tan Las Vegas’a gitmeden önce Council Bluffs, IA, Round Rock, Teksas, Atlantic City, NJ ve Montreal, Quebec’e gidecek. . Tüm bunlar, pokerin ona sağladığı ilgi odağını yakalamak, kontrol etmek ve parlamak için daha fazla fırsat peşinde.

FAQ

WPT'de oynamak için kaç yaşında olmam gerekiyor?

WPT’de oynamak için kaç yaşında olmam gerekiyor? WPT’de oynamak için, mevcut olduğu ülkelerde en az 18 yaşında olmalısınız. Şu anda, hiçbir ABD eyaleti bu platformu kabul etmemektedir. Ancak, gelecekte bu değişirse, ABD’deki oyuncuların katılmak için 21 yaşında olmaları gerekecektir.

How do I add friends on 101 Okey Plus?

Tap the name of the desired player in the results list to open their profile. Now select “Add friend.” 2. If you are looking for a player you have already been playing against, open the menu item “Games.” Tap the name of the desired player in the game history to open their profile.Jun 23, 2022

WPT poker uygulaması var mı?

WPT poker uygulaması var mı? Kurulumu hızlı ve kolaydır ve şu anda Android, iOS, Mac ve Windows için mevcuttur.

WPT'yi nerede oynayabilirim?

WPT’yi nerede oynayabilirim? WPT Global, 100’den fazla ülkede mevcuttur, ancak lütfen ABD’den yapılan kayıtların şu anda kabul edilmediğini unutmayın. Bu durum yakında değişebilir ve bu gerçekleştiğinde bu sayfayı güncelleyeceğiz.

WPT Global'de WPT Dünya Şampiyonası'na giriş kazanabilir miyim?

WPT Global’de WPT Dünya Şampiyonası’na giriş kazanabilir miyim? Günlük Uydular ve Eleme Turları’nda yarışarak WPT Dünya Şampiyonası’na giriş kazanabilirsiniz. WPT Global ayrıca her Pazar Doğrudan Eleme Turları sunmaktadır.

🔥 🎹 101 Okey Oyna 🎗️
🎷 Son Makaleler 👀 🎹 faqs 🎷
😉 blog 📹