Aram Oganyan WPT Yolculuğuna Devam Ederek Büyük Unvanını Kazandı

Aram Oganyan son birkaç haftadır poker kariyerinde yeni bir zirveye ulaştı. Kore’de kariyerinin en iyisi olan 1 milyon dolardan az bir miktar para kazandı ve Oganyan başka bir turnuva ve daha fazla aksiyon bulma konusunda endişeliydi.

“Üç dört hafta önce Kore’nin Jeju kentindeki Triton’da poker oynamaya gittim. Orada çok güzel vakit geçirdim ve çok da başarılı oldum. Sanırım canım yanıyordu ve buna devam etmek istedim. Ben de ‘Bir sonraki poker olayı ne olacak?’ diye düşündüm.”

Programda sunulan etkinlikler arasında 25.000 $ giriş, 10.000 $ giriş ve 5.000 $ Şampiyona etkinliği ile WPT Voyage’a katılmaya başladı. Ancak Oganyan, Çarşamba gecesi uluslararası sularda 2024 WPT Voyage Şampiyonası etkinliğini kazanmakla meşgul olduğundan 25.000$‘lık etkinliğe giremedi.

Oganyan, “Bunu neredeyse hiç oynamadım bile” dedi. “Pazartesi internette daha iyi bir performans mı göstermiştim, çünkü Pazartesi günü internette bazı işlerim vardı, kim bilir? Ve sonra şans eseri kaçtım ve işte bunu kazanıyorum. Ama esas olarak daha büyük etkinliklerde oynuyorum. Sadece yukarıya doğru koşmak, daha fazla mermi atmak ve oraya girmek istedim.”

Oganyan daha önce de büyük bir canlı yayında kazanmaya çok yaklaşmıştı. Oganyan, kariyerinde iki ayrı olayda World Series of Poker bileziği için yarıştı ancak bir sıra geride kaldı.

Oganyan, Vince Van Patten’e “Kendimi harika hissediyorum” dedi. “Bu çok eğlenceli. Bu inanılmaz bir şey, sonunda bazı çevirmeler kazandım. Bazı blöfleri atlattık ve işte buradayız, kupaya ismimizi yazdırıyoruz.”

Oganyan buna küçük bir yıldız işareti koydu çünkü bu unvan, son üç oyuncunun ödül havuzunu bölüp küçük bir miktar para karşılığında Aralık ayındaki WPT Dünya Şampiyonası’na 10.400 dolarlık koltuğun yanı sıra oynamayı seçmesinden sonra geldi. Ancak turnuva sonrası şenlikler başlarken genel olarak oldukça olumlu ve kutlama havası vardı.

Oganyan, “Kazanmanın güzel bir şey olduğunu düşünüyorum ama yine de takla attığım için yüzde 100 kazandığımı düşünmüyorum” dedi. “Bunu oynamanın güzel olacağını ve daha çok gerçek bir şampiyona gibi hissettireceğini düşünüyorum. Ama onlar bunu kesmek istediler ve ben her zaman birisinin kesmeyi teklif etmesini iltifat olarak algılarım, ‘Hey, sanırım pokerde iyisin ve senden büyük bir üstünlüğüm olduğunu düşünmüyorum.’ Farkı azaltmayı, şampiyonluğa yönelmeyi kabul ettik ve işte buradayız.”

200.000 doların üzerinde nakit de dahil olmak üzere 214.245 doları bankaya yatırdıktan sonra Oganyan, WPT Yolculuğu’nda içki satın almaya ve biraz kumar oynamaya hazırdı. Parti zaferinin ardından ne kadar geç giderse gitsin, Perşembe günü bir günlük 10.000 $‘lık katılımlı turnuvayı oynamayı sabırsızlıkla bekliyor ve en azından tekne Cumartesi sabahı Miami’deki limana yanaşıncaya kadar kutlama yapacak. Ayrıca Virgin Voyages Valiant Lady Bahamalar’daki Bimini’ye yanaşırken Cuma gününü gemiden uzakta geçirme fırsatı da olacak.

Oganyan, “Çok güzel bayan arkadaşımla takılmak istedim, onu dışarı çıkardım ve sadece gemi yolculuğunun ve tüm eğlenceli şeylerin tadını çıkarmak istedik” dedi. “Bir gemi yolculuğunda pokerin muhteşem bir şey olacağını düşünmüştüm ve bu çok muhteşem. Bütün bunlar çok eğlenceli. Başka ülkelerde bırakılıyorsun. Gidip biraz eğleneceksin, şnorkelle dalacaksın, tüm bu harika şeyler. Bu harika bir şey ve herkes bunu yapmalı.”

Oganyan’ın adı artık WPT Mike Sexton Şampiyonlar Kupası’nda kalıcı bir yere sahip olacak ve Oganyan, kazanan röportajında ​​Sexton’a seslendi. O anın tadını çıkardıkça ve az önce yaptığı şeyi değerlendirdikçe, galibiyet biraz daha gerçekçi gelmeye başladı.

“Bu bir film; rüya bile değil, bu bir film. Ama evet, harika son.”

FAQ

Okey 101 nasıl oynanır?

WPT global iPhone'da oynanabilir mi?

Okey 101 dört oyuncu ile birden fazla turda oynanır. Bu oyunda amaç mümkün olduğu kadar az puanla oyunu bitirmektir. Tüm turlar sonunda en az puana sahip olan oyuncu oyunun galibidir. Puanlar elde kalan taşların üzerindeki sayılar ile belirlenir (örnek: bir kırmızı 3 = üç puan, bir siyah 11 = 11 puan).

Okey 101 oyunu nasıl oynanır?

WPT global iPhone’da oynanabilir mi? iOS 11.0 veya üzeri gereklidir. iPadOS 11.0 veya üzeri gereklidir.

101 okey plus pcde oynanır mı?

Okey 101 dört oyuncu ile birden fazla turda oynanır. Bu oyunda amaç mümkün olduğu kadar az puanla oyunu bitirmektir. Tüm turlar sonunda en az puana sahip olan oyuncu oyunun galibidir. Puanlar elde kalan taşların üzerindeki sayılar ile belirlenir (örnek: bir kırmızı 3 = üç puan, bir siyah 11 = 11 puan).

101 Okey Plus internetli mi?

Oyun Okey Plus PC’de Oynayın. Okey Plus, Zynga tarafından geliştirilmiş bir masa oyunudur. BlueStacks Oyun Platformu, bu Android oyununu PC veya MAC’inizde sürükleyici bir oyun deneyimiyle oynamak için en ideal platformdur.Dec 23, 2021

🔥 🎶 101 Okey Oyna 👀
🎢 Son Makaleler 🎹 👀 faqs 🎰
👄 blog 😚