İşte Triton Jeju'dan Kaçırmış Olabileceğiniz Her Şey

Güney Kore’deki Jeju Shinhwa World’de 17 gün süren aksiyonun ve 100 milyon doların üzerinde ödemenin ardından, 2024’ün açılış Triton Super High Roller Serisi Perşembe günü resmen sona erdi.

Her festivalde olduğu gibi büyük kazananlar oldu, ancak 17 etkinlikte öne çıkan temalar denge ve eşitlikti. Kimse Jeju’dan birden fazla kupayla ayrılmadı. 17 kazanandan yedisi ilk kez Triton şampiyonuydu ve yalnızca üç oyuncu Mikita Badziakouski (5), Fedor Holz (4) ve Mike Watson (3) ikinci Triton şampiyonluğundan daha fazlasını kazandı. Kimse üçten fazla final masasına çıkamadı.

Belki de en dikkate değer olanı genel katılım ve yeni yüzlerin sayısıydı. Son Kısa Deste etkinliğinde son kart düştüğünde, festival boyunca 193 benzersiz kişi en az bir nakit para kaydetti ve 85 kişi en az bir final masasına oturdu.

Kuzey Amerika’da aksiyonun çoğu gece geç saatlerde gerçekleşirken, Triton Super High Roller Serisi Jeju sırasında kaçırmış olabileceğiniz bazı manşetleri burada bulabilirsiniz.

Elton Tsang, 2006 yılında The Hendon Mob’da ilk kez para kazandığından bu yana sınırlı bir canlı turnuva programında oynadı, ancak son on yılda, Tsang’ın oynadığı sonuçlar özellikle 1 milyonluk satın almada 12 milyon dolar kazandığı 2016’da etkileyiciydi. -Monte Carlo’daki One Drop etkinliğinde. 2022’de Triton’un müdavimi oldu ve Triton unvanını alamadan önce çok sayıda yakın görüşme yaptı.

Tsang’ın festivalin en kazançlı iki turnuvasında arka arkaya etkileyici performanslar sergilemesiyle bu kuraklık sonunda Jeju’da sona erdi. Bu, Tsang’ın 4,2 milyon doların biraz üzerinde kazandığı 150.000 dolarlık katılımlı Limitsiz Holdem etkinliğiyle başladı. Bu koşunun hemen ardından, Tsang finalde 100.000 $‘lık Triton Jeju Ana Etkinliğini masaya koydu ve 2,1 milyon $ daha karşılığında üçüncü sırayı aldı. Bunlar onun festival boyunca kazandığı tek iki paraydı ama Hong Konglu Tsang’ı tüm zamanların en büyük kazananı yapmaya yettiler.

Triton Jeju Ana Etkinliği şampiyonluğuna giden yolda Tsang’ı mağlup eden Roman Hrabec, serideki altı paradan birini kazanmak için 4,33 milyon dolar yatırdı. Çek profesyoneli Hrabec, kariyerindeki turnuva kazancını tek bir gecede iki katından fazla artırdı.

150 bin dolarla Tsang’ın ardından ikinci sırada yer alan Biao Ding, Tsang ve Sergio Aido ile birlikte festival boyunca yedi haneli birden fazla para kazanan üç oyuncudan biriydi.

Jason Koon’un 10 Triton kariyeri şampiyonluğu var; bu sayı, en yakın beş rakibinin iki katıdır. Phil Ivey, Jeju’da neredeyse 6. sıraya yükseldi, ancak 50.000$ Pot Limitli Omaha etkinliğinde Ding’in ardından ikinci oldu ve 5 galibiyetle Danny Tang ile berabere kaldı. Mikita Badziakouski, 100.000$‘lık Short Deck etkinliğinde kariyerindeki beşinci Triton zaferiyle onlara katıldı.

Dört Triton galibiyetiyle onların hemen arkasında, Jeju’daki açılış etkinliğini alt eden Fedor Holz ve Wai Kin Yong yer alıyor.

Toplamda 101.986.332$ ödülün verildiği bir festivalden beklediğiniz gibi, tüm zamanların turnuva para listesindeki liderler arasında bazı önemli hareketler yaşandı. Herkes, ikisi de Jeju’da oynamamış olan Bryn Kenney (65,2 milyon dolar) ve Justin Bonomo’ya (63,4 milyon dolar) dayandı ve şu anki 3 numaralı Jason Koon (56,7 milyon dolar) onunla arasındaki farkın yalnızca küçük bir yüzdesini oluşturuyordu. ilk iki.

Ancak diğerleri çok daha önemli sıçramalar yaptı. Stephen Chidwick, Jeju sonuçları sayesinde 56,5 milyon dolara tırmanarak Koon’la neredeyse başa baş kaldı. Dan Smith (53,9 milyon dolar) da kariyer toplamını yakalarken, Badziakouski (52,8 milyon dolar) Daniel Negreanu’yu (52,2 milyon dolar) geçerek The Hendon Mobs listesinde tüm zamanların altıncı sırasına yerleşti.

World Series of Poker’in Short Deck Poker’i 2024 programından çıkarmasıyla Triton, bu oyunda sürekli olarak turnuvalar düzenleyen son tur oldu. Festival boyunca, 20.000 $ (42 giriş), 25.000 $ etkinlik (52 giriş), 50.000 $ (67 giriş) ve 100.000 $ (34 giriş) tutarında dört Kısa Deste etkinliği düzenlendi.

Oyunun güçlü bir bölgesel çekiciliği var, ancak diğer oyunlarda başarı yakalayan yüksek bahisli oyuncuların bu oyunu güçlü bir şekilde anladıkları açık ve ayrıca dört kazanandan üçü başka yerlerden geliyor: Chidwick (İngiltere), Badziakouski (Belarus) ve Watson (Kanada).

Triton Jeju ile ilgili en etkileyici başarılardan biri tamamen Kore’de gerçekleşmedi. Jesse Lonis ilk Triton yolculuğunu yaptı ve üç etkinlikte para kazandı. 11 Mart’taki 25.000$ GGMillion$ etkinliğinde final masasına çıktığı son sonuç, yedinci sırada yer aldı. Kore’den ya 11 Mart gecesi ya da 12 Mart sabahı ayrıldı ve gümrük ve diğer geciktirici faktörler hariç en az 12 saatlik bir yolculukla Las Vegas’a geri uçtu.

Lonis eve geldikten kısa bir süre sonra hemen masaya dönmeye karar verdi. 13 Mart’ta Wynn Las Vegas’ta 10.000 $‘lık High Roller’e girdi ve sonunda Ethan Rampage Yau’yu teke tek yenerek şampiyonluğu kazandı. Ve sanki bu yeterli değilmiş gibi, ertesi gün 14 Mart’ta Lonis, çevrimiçi olarak 303’lük bir alanı geride bırakarak 320 $‘lık bir WSOP Devre yüzüğünü kazandı. WSOPC çalışmasının ardından uykunun bir sorun haline geldiğini itiraf etti.

FAQ

101 okeyde arkadaşımla nasıl oynanır?

Bir oyuncuya arkadaşlık teklif etmek için resmine tıklayarak açılacak pencereden Arkadaş ekle düğmesine tıklamalısınız. Eğer o da kabul ederse oyun arkadaşı olursunuz.1 May 2024

101 Okey Online mı?

101 Okey Plus, Zynga oyun şirketinin sunduğu, milyonlarca kullanıcıya sahip bir online okey oyunudur.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

WPT Global’de gerçek para kazanabilir misiniz? Evet, WPT Global’de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

What is 101 okey?

Okey 101 is a four-player Turkish game played with rummy tiles. It is a rummy game, closely related to ordinary Okey (Düz Okey), the main differences being that players begin with hands of 21 tiles instead of 15, that that tiles can be melded during the game and laid off on other players’ melds.Feb 22, 2013

WPT Global'da nakit oyunlar oynayabilir misiniz?

WPT Global’da nakit oyunlar oynayabilir misiniz? Tek seferde üç No-Limit Hold’em, Pot-Limit Omaha, 5-Card Pot-Limit Omaha veya Short Deck masası oynayabilirsiniz. Ayrıca, uygulamada üç turnuvaya kadar veya nakit oyunlar ve MTT’lerin kombinasyonunu oynayabilirsiniz.

🔥 😈 101 Okey Oyna 🎠
🎺 Son Makaleler 🌟 😉 faqs 🎮
🎲 blog 🎡