Brett Murray “Gök Gürültüsü Tanrısı” Rolünü Benimsiyor

Thunder Valley’de poker oynamaya gelince, Santa Rosa turnuvası profesyoneli Brett Murray’in muhtemelen bir avantajı var.

Ya da belki de bir hedeftir.

Takma adınız Murray’e Thunder Valley’de oynadığı on yıl boyunca elde ettiği tüm başarılar nedeniyle verilen bir unvan olan Gök Gürültüsü Tanrısı olduğunda, rakipleriniz muhtemelen size karşı oynamak konusunda bir şeyler hissedecektir. Ancak Murray için bu, yüzüne bir gülümseme getiren bir başlık.

Onu seviyorum, güzel bir takma ad. Murray, bunun iyi bir duygu olduğunu söyledi.

Efsaneye göre, Murray’e basın tarafından bu takma isim 2018 yılında World Series of Poker Circuit’te 464 oyunculu alanda 1.700 $‘lık Ana Etkinlikte 151.000 $‘ın biraz üzerinde bir rakamla zirveye ulaştığında verilmişti; bu kariyerinin üçüncü en büyük skoruydu. Bundan sonra bu isim takılıp kaldı ve Thunder Valley poker odasında devam eden başarısı, bu adın kullanımını daha da artırdı.

Şu anda Murray, Thunder Valley’in Tüm Zamanların Para Listesi’nde 830.069 dolarla (ikinci sıradaki büyükelçi Tyler Patterson’dan kabaca 300.000 dolar daha fazla) lider olarak oturuyor. Kariyerindeki ilk beş rakamlı skorundan RunGood ve WSOP Circuit şampiyonluklarına kadar Murray’in kariyerindeki pek çok önemli olay, fiilen kendi sahası olarak benimsediği bu odaya geldi.

Murray’den bahseden Tyler Patterson, “O bir hasta,” dedi. O kadar rahat ki oyunu her zaman mahvediyor, özellikle burada.

Murray, salonu sevdiğini ve gelen tüm büyük turnuvalara katılmak için 90 dakikadan fazla zaman harcadığını söylüyor. Ve anlaşılan o ki odadaki oyuncular da onu seviyor. Oyuncular ve teknik ekip tarafından yapılan sıradan bir anket, güçlü ve yumuşak dilli Murray’in genel anlamda saygı gördüğünü ve meslektaşları arasında da çok sevildiğini doğruladı.

“Bütün oyuncular onu seviyor. Patterson, herkese iyi davrandığını, eğlence amaçlı oyunculara, profesyonellere herkesin Brett’i sevdiğini söyledi.

Ancak Murray’e göre tüm başarısına rağmen özellikle WPT Rolling Thunder onlardan biri olmadı. Ve bu onun bu yıl değiştirmeyi düşündüğü bir şey.

Murray, WPT’lerde hiçbir zaman gerçekten başarılı olmadığımı itiraf etti. Bu nedenle, bu konuda kesinlikle bir koşu yapmak güzel olurdu.

WPT Rolling Thunder ile ilgili olarak kendisi için en önemli şeyin ne olduğu sorulduğunda (para mı yoksa unvanlar mı) gülümsüyor ve seçim yapmak zorunda kalmak istemediğini belirtiyor.

İkisinden de biraz para ama bilirsin, kupalar güzeldir. Kazanmayı en çok istediğim şey WPT olurdu.

Murray, WPT Rolling Thunder Şampiyonası etkinliğinde iki parayla (biri 2018’de ve diğeri 2020’de olmak üzere toplamda yaklaşık 19.000 $) herhangi bir başarı elde edemedi. Ayrıca 2019’da 2. Güne girerken fiş liderliğine yükseldi. Ancak bu etkinlikte çığır açan başarı, belirleyici bir galibiyet şu ana kadar onu atlatamadı.

Lincoln, CA’ya seyahat eden ünlü turnuva profesyonellerinin akınının onu oyunundan atması pek mümkün olmadığından, bu muhtemelen sadece bir farklılıktır. The Hendon Mob’a göre Murrays, ömür boyu turnuva kazancından 2,3 milyon dolardan fazla kazanç elde etti; bunun büyük bir kısmı Murray’nin yeteneklerini yola çıkarması ve en iyilere karşı savaşmasıyla geldi.

Rekabete alışkınım, Florida’da birkaç WPT oynadım ve bu yüzden bu insanlardan bazılarıyla oynamaya alışkınım, dedi. Ben buralardaydım, onlar da buralardaydı, çok oynadım.

Bugün, Gök Gürültüsü Tanrısı, 2024 WPT Rolling Thunder’ın 1. Gününde yüzlerce kişilik kalabalığın arasında mütevazi bir yüz olarak poker odasının bir köşesine sıkışmış durumda. Bu avantajı kullanmayı ve belki de pek çokları gibi, küçük bir yıldırımın çarpmasını hedefliyorum.

FAQ

101 okey plus pcde oynanır mı?

How do I add friends on 101 Okey Plus?

Oyun Okey Plus PC’de Oynayın. Okey Plus, Zynga tarafından geliştirilmiş bir masa oyunudur. BlueStacks Oyun Platformu, bu Android oyununu PC veya MAC’inizde sürükleyici bir oyun deneyimiyle oynamak için en ideal platformdur.23 déc. 2021

How do I add friends on 101 Okey Plus?

Tap the name of the desired player in the results list to open their profile. Now select “Add friend.” 2. If you are looking for a player you have already been playing against, open the menu item “Games.” Tap the name of the desired player in the game history to open their profile.Jun 23, 2022

WPT Global'ı VPN ile oynayabilir misiniz?

Tap the name of the desired player in the results list to open their profile. Now select “Add friend.” 2. If you are looking for a player you have already been playing against, open the menu item “Games.” Tap the name of the desired player in the game history to open their profile.Jun 23, 2022

Michigan'da WPT Global'de oynayabilir miyim?

WPT Global’ı VPN ile oynayabilir misiniz? Genel kural olarak, geleneksel VPN’ler platforma erişim için kullanılamaz çünkü hesaplarınızı uyarabilir veya engelleyebilirler. Erişim sağlamak için bir konut VPN IP hizmetine ihtiyacınız olacak. Ayrıca, wptglobal’ın mevcut olmadığı ülkeler de vardır.

🔥 🔥 101 Okey Oyna 🎬
🎈 Son Makaleler 🥳 🌟 faqs 🎗️
🎥 blog 🎬