Yeni Avustralyalı Arkadaşlar Konstantin Held'in WPT Kamboçya'sının 'Gerçeküstü' Kazanmasını Sağladı

Arkadaşlık poker dünyasında komik bir şeydir, özellikle de turnuvalar söz konusu olduğunda. Unvanlar ve hayatınızı değiştirecek miktarda para için mücadele ettiğiniz kişiler, gece geç saatte yemek yiyip el hikayeleri ve teoriler üzerinden konuştuğunuz kişilerdir.

Poker gibi bireysel bir uğraşta iki arkadaşın aynı etkinlikten kayda değer bir zaferle çıkması nadir görülen bir durumdur. Ancak bu doğru bir şekilde gerçekleştiğinde, turnuvanın son maçını çevreleyen gergin atmosfer bir kutlama sahnesine dönüşebilir.

WPT Kamboçya’daki son anlardaki masabaşı havası en iyi şekilde neşeli olarak tanımlanabilir ve hatta Almanya’nın Konstantin Held Avustralyalıyı [Josh Mccully] mağlup ettiği durumda bile ](https://www.worldpokertour.com/player/joshua-mccully/#playerTab1) Güneydoğu Asya’da yarışılan ilk WPT Ana Tur unvanını yakalamak için, önemli Avustralya demiryolu şirketi ve Mccully’nin kendisi gülümsüyordu.

Bu, Held ve Mccully’nin hızlı arkadaş oldukları, maceralar yaşayarak ve poker oynayarak tüm Asya’yı dolaştıkları ve toplamda 638.000 $‘ın üzerinde bir kazanç elde ederek sonunda WPT unvanı için savaştıkları beş aylık bir maceranın doruk noktasıydı.

Ve her şey, uzun süredir çevrimiçi poker oyuncusu olan Held’in, 2023 yılında canlı poker sahnesinde ufkunu genişletme misyonunu üstlenmesiyle başladı.

Held, Avustralyalılarla Eylül ayında WPT Avustralya’ya gittiğimde tanıştığımı söyledi. Pokerde olabileceği gibi, beklenmedik bir bağlantı yolu aracılığıyla – arkadaşların arkadaşları arkadaşların arkadaşları – Avustralya’da tek başına uçan Held, Avustralyalı profesyonellerden oluşan mürettebatla kendi bağını kurdu.

Bu mürettebatın arasında Mccully ile tanıştı.

Held, Joshua’nın harika bir oyuncu olduğu çok açık, bu yüzden hemen el ele tutuşup konuşmaya başladık ve masaların dışında çok iyi anlaştık dedi.

Ne Held ne de Mccully WPT Avustralya’ya çok fazla zarar vermedi, ancak bir bağ kuruldu. Aralık ayında bir grup Avustralyalı Vietnam’a gitmeye karar verdiğinde Held de onunla birlikte yola çıktı.

Held, Vietnam’da bir ay boyunca tüm zamanımızı birlikte geçirdiğimizi söyledi. Ve sonra, Kamboçya’ya birlikte gitmeden önce hepimiz bağlantıda kaldık, orada burada uzaktan konuşuyorduk.

Held, Vietnam’dan sonra Avrupa’ya geri döndü. Ancak Avustralyalıların gözleri 2024’ün ilk WPT Ana Tur durağında oynamak olduğundan Asya’da pokere doyamamışlardı.

Held, programıma pek uymadığını, çünkü daha sonra hemen eve dönmem gerektiğini, çünkü zaten işlerimi sıraya koyduğumu söyledi. Sırf oraya varmak için Kamboçya’da iki hafta boyunca 18 saatlik bir yolculuğa çıkmak zorunda kaldım ki bu oldukça aşırı bir rakam. Ancak onların coşkusu, ana etkinlik için büyük garanti ve yüksek bahisli oyuncuların programı arasında, ben de bunu yapmaya karar verdim. Ve bence bu iyi bir fikirdi.

Phnom Penh’de biraz zaman geçirdikten sonra Held ve Avustralyalı arkadaşları NagaWorld’de işe koyuldular. Mccully, Kamboçya’daki Şampiyonanın 1. Gününde cips paketledi, ancak Held’in, ilk başlangıç ​​seansında patladıktan sonra elmadan ikinci bir ısırmaya ihtiyacı vardı. 1B Günü onun için çok daha iyi geçti ve 2. Gün sona erdiğinde 48 oyuncu kaldı, hem Held hem de Mccully tamamen işin içindeydi.

  1. Gün, Held’in çip lideri pozisyonunda olması ve Mccully’nin çok da geride olmamasıyla sona erdi. Her ikisi de iki şeyi biliyordu: İnanılmaz derecede özel bir şey yapabilecek konumdaydılar ve arkadaşları da kenarda hayatlarının en güzel anlarını geçireceklerdi.

Held, gerçekten de sahadaki en iyi oyunculardan biriydi ve onu tanımak harikaydı, dedi. Aslında ikimizin de final masasında olması gerçeküstü geldi çünkü devasa bir Avustralya rayımız vardı.

Oyuncular teker teker, Held, Mccully ve Florent Remi kalana kadar düştüler. Oldukça büyük bir fiş liderliğine sahip olan Held, üç oyuncunun da kariyerinde en iyi parayı elde etmesiyle olumlu bir anlaşma yaptı. Hem Mccully hem de Remi fişlerini döndürdüler ve ilki ikincisini elediğinde, çiplerin çoğunu Mccully elinde tuttu.

Her ne kadar şampiyonluk ile WPT Şampiyonası koltuğu arasında hâlâ oynanması gereken bazı önemli şeyler olsa da, anlaşmadan sonra oldukça sakindik sanırım, ama sanki asıl kısım tamamlanmış gibi geldi ve sen kendi gücünle oynuyorsun. arkadaşım, dedi Held. İkimiz de diğerimizin kazanmasından mutlu olurduk, bu da genel olarak bunu gerçeküstü bir şey haline getiriyor. Bu devasa etkinliklerden, bu harika etkinliklerden birini kazanıp, bunu doğrudan başka biriyle paylaşabilmenin neredeyse imkansız olduğunu düşünüyorum.

Hızla ikiye katlandı ve arkadaşları izlerken ikili şampiyon olmak için ileri geri mücadele etti. Held sonunda turnuvayı bir kenara bıraktığında her tarafta gülümseme vardı. Hayatının en gerçeküstü gecelerinden birinin ortasında, 2023’ün çoğunu bitiş çizgisine acı verici bir şekilde yaklaşarak geçirdikten sonra ilk büyük şampiyonluğunu elde etti.

Held, geçen yıl boyunca üç benzer noktam olduğunu söyledi. EPT final masamı Paris’te yaptım ve altıncı oldum. Miami’deki Lucky Hearts Poker Open’da büyük bir ana etkinlikte 10. oldum. Ve daha Aralık ayında Da Nang, Vietnam’daki USOP’ta, final masasına dokuz üzerinden üçüncü olarak başlayarak ana etkinlikte dokuzuncu oldum.

Held, Yaptığım koşuların harika olduğunu hissettim, ancak eğer mantıklıysa, hiçbir zaman o kadar da harika olmadı, dedi. Aslında, sonunda, gerçekten oraya ulaşmak için çok fazla ateşim vardı, yani evet, ilk üçe girip, sonra teke tek ve gerçekten kazanarak, çok büyük bir hedefimi tamamlıyordum. Daha önce hiç kupa kazanmamıştım, bu yüzden sadece bir kupa kazanma şansına sahip olmak değil, aynı zamanda çok prestijli ve fiziksel olarak çok büyük bir kupa kazanma şansına sahip olmak çok şey ifade ediyor.

Kamboçya’da gerçekleştirilen atılım, WPT’nin Güneydoğu Asya’daki ilk ana tur durağına uygun bir sondu. Hiçbir şekilde dünyanın öbür ucuna yolculuk yapan tek oyuncu o değildi; 760 girişli sahada, hiçbiri sahanın %10’unu bile oluşturmayan 51 farklı ülkeden oyuncular oynamak için ülkede bir araya geldi. başlık için.

Canlı turnuva poker sayıları dünya çapında artmaya devam ederken, Held’in son yıllarda yaptığı bir gözlem meyvelerini vermeye başlamış olabilir.

Held, “Ben gerçekten pokerde ilerlemenin yolunun çevrimiçi teknolojinin gelişmesiyle birlikte yaşamaktan geçtiğini düşünüyorum” dedi. Geçen sene çok seyahat etmeye başladım ve Afrika hariç her kıtada çaldım. Seyahat etme fırsatını yeni yakaladım ve sanırım bundan sonra daha çok geçen seneki gibi olacak, yani neredeyse 50/50’lik bir karışım, belki de çevrimiçi olandan biraz daha az canlı.

Held’in sürekli genişleyen dünya seyahatlerinde bundan sonra nerede ortaya çıkacağı henüz belli olmasa da, 2024’te Wynn Las Vegas’taki WPT Dünya Şampiyonası’nda ortaya çıkacağı neredeyse kesin olan bir yer var. Şimdilik, Kamboçya’dan eve dönüş için 19 saatlik bir uçuşun ardından Held, elindeki anın kıymetini bilmenin mutluluğunu yaşıyor.

Kendimi inanılmaz derecede kutsanmış hissediyorum, dedi Held. Süper şanslı. Çok iyi oynayan ve bu koşulardan hiçbirini yapmamış olan birçok insan var ve benim için bu kadar çok koşuya sahip olmak ve sonra tartışmasız en prestijli olanı almak benim için harika hissettiriyor.

FAQ

101 Okey Plus internetli mi?

WPT'yi bir VPN ile oynayabilir misiniz?

Facebook’ta milyonların oynadığı internet’in en hızlı ve en seri 101 Okey oyunu olan 101 YüzBir Okey Plus ‘ın eğlenceli dünyasında arkadaşların yerlerini aldılar, şimdi sen de katıl ! - 4G, 3G, Edge veya Wi-Fi üzerinden online olarak, arkadaşlarınla veya Milyonlarca oyuncuya karşı oyna.

101 Okey Online mı?

WPT’yi bir VPN ile oynayabilir misiniz? Genel olarak, WPT global’in çevrimiçi poker için harika bir platform olduğunu söyleyebilirim, ancak özellikle kumarın yasak olduğu bir ülkede iseniz veya IP adresiniz engellendiyse, erişim sağlamak için bir yerleşik VPN IP hizmetine ihtiyacınız olacak.

WPT'yi nerede oynayabilirim?

101 Okey Plus, Zynga oyun şirketinin sunduğu, milyonlarca kullanıcıya sahip bir online okey oyunudur.

WPT Global kimin sahipliğinde?

WPT’yi nerede oynayabilirim? WPT Global, 100’den fazla ülkede mevcuttur, ancak lütfen ABD’den yapılan kayıtların şu anda kabul edilmediğini unutmayın. Bu durum yakında değişebilir ve bu gerçekleştiğinde bu sayfayı güncelleyeceğiz.

🔥 🎮 101 Okey Oyna 🎻
🎼 Son Makaleler 🎪 👀 faqs 🎼
🎮 blog 🎉