David Coleman Uzun zamandır Beklenen Canlı Galibiyeti Garantiledi ve Bunu Hat Trick'e Dönüştürdü

David Coleman Uzun zamandır Beklenen Canlı Galibiyeti Garantiledi ve Bunu Hat Trick'e Dönüştürdü

Bir yıla, David Colemans'ın 2024'ü başlatırken yaptığından çok daha iyi bir başlangıç ​​yapmak zor. Aynı yıl, PokerGO Turu Başlangıcında Coleman, art arda dört etkinlikte bir çift galibiyet, ikincilik ve beşincilik elde etti.

PGT Başlangıç ​​koşusu, 7 Ocak'taki CardPlayer Poker Turu zaferinin hemen ardından geldi ve 457 oyuncudan oluşan bir sahadan daha uzun süre zafer elde etti. Bu üç galibiyeti daha da etkileyici kılan şey, yıl başladığında, 2017'den bu yıla kadar 3,1 milyon doların üzerinde kayıtlı canlı turnuva sonucuna sahip olan Coleman'ın hiçbir zaman tek bir canlı galibiyet elde edememiş olmasıdır.

Coleman bunun çok uzun zaman alacağını hissettim ve sırtımdan büyük bir maymun koptu dedi. Kullandığım terminoloji bu. Kendimi harika hissettim ve çok minnettarım. PokerGO stüdyosundaki bu diğer iki galibiyet de gerçekten aynı derecede muhteşem hissettirdi. Bu sadece çılgın bir koşuydu.

Coleman, PGT Kickoff'unda beşe beş final masasına ulaşamasa da, 2021'deki 50.000 $'lık High Roller etkinliklerini ilk üçte bitiren üçlüden bu yana kariyerinin en ciddi açıklamasını yaptı. PokerGO stüdyosu bir test merkezi haline geldi. Dünyanın en iyileriyle karşı karşıya gelmek isteyen birçok yetenekli poker oyuncusu için zemin oluşturuyor ve Coleman'ın yaptıklarına benzer bir dizi başarı, ona o odaya ait olduğu konusunda güvence veriyor.

Coleman, bu nedenle burada oynamayı seviyorum dedi. Evet, zor. Evet, yatırım getirisi açısından muhtemelen 1 bin dolarlık büyük bir alanda kazanacağınız kadar kazanmıyorsunuz. Ama burası oyununuzu geliştirmek ve başkalarından bir şeyler öğrenmek için harika bir yer; sadece oynama tarzlarını değil, aynı zamanda hareket etme şekillerini de özümseyin ve beyinlerini seçin.

Coleman, herkesin burada oynamayı gerçekten sevdiği çok samimi ve eğlenceli bir ortam olduğunu söyledi. Ve bedava yiyecek alıyorsunuz.

New Jersey yerlisi, son birkaç ayda Las Vegas'ı evi haline getirdi ve çok sayıda turnuva teklifinden tam anlamıyla yararlandı. Ocak ayı alışılmışın dışında iyi geçmiş olsa da, başarı serisinin izini, Kuzey Amerika Poker Turu Las Vegas Ana Etkinliğinde üçüncü olduğu Kasım ayına kadar takip edebilirsiniz. Coleman ayrıca hem WPT Prime Şampiyonası'nda hem de WPT Dünya Şampiyonası'nda para kazandı ve Wynn Las Vegas'taki festivali 255.796 $ nakit parayla 1.600 $'lık bir yan etkinlikte üçüncü olarak tamamladı (2021'den bu yana en büyük sonucu).

Coleman, buraya birkaç ay önce taşındım ve bu beni son derece mutlu eden harika bir karar oldu, dedi. Köklerim New Jersey'de; doğup büyüdüğüm yer orası ve kesinlikle ileri geri gideceğim. Ama burada yaşamayı seviyorum; yapılacak sonsuz eğlenceli şeyler ve sonsuz poker var ve hava da çok güzeldi.

Coleman'ın yakın zamanda elde ettiği başarı, en dikkate değer sonuçlarından bazılarını doğurdu ve büyüklüğe yakınlık konusunda söylenecek pek çok şey olabilir. Bu fikir PGT stüdyosunda oynamanın da ötesine geçiyor, çünkü son birkaç aydır Vegas'taki oda arkadaşlarından biri Bin Weng pokerin sunduğu neredeyse tüm Yılın Oyuncusu ödüllerini kazandığı bir yılı geride bırakıyor; [WPT Yılın Oyuncusu ödülleri dahil](https://www.worldpokertour.com/news/bin-wengs-dominant- 2023-wpt-yılın-oyuncusu-ünvanıyla-sonuçlanıyor/#:~:text=Bin%20Weng%20found%20success%20everywhere,Player%20of%20the%20Year%20honors.&text=Sonra%20an% 20inanılmaz%20year%2C%20Bin,Tur%20Player%20of%20the%20Year.).

Yeni keşfettiği kendine güveni ve başarısı nereden gelirse gelsin, Coleman yetenekleri ve daha büyük katılımlı turnuvalarda nerede durduğu konusunda sağlam duruyor. Ocak ayında şu ana kadar yaptıklarından hatırı sayılır bir gurur duyuyor ancak aşırı egonun onu süpürüp atması pek mümkün görünmüyor.

Coleman, oyunum son iki ayda pek değişmedi dedi. Ben sadece işimi yapıyorum. Güvenin kesinlikle küçük bir faktör olduğunu düşünüyorum, ancak bunu galibiyete dönüştürmenin büyük çoğunluğu sadece ısınmak, her şeyi kazanmak, büyük noktalarda iyi eller almaktır. Poker oyunu bu bakımdan çok aptalca olabilir.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.