WPT Prime Şampiyonası 2. Yılda Büyük Beklentileri Yerle Bir Ediyor

WPT Prime Şampiyonası 2. Yılda Büyük Beklentileri Yerle Bir Ediyor

Bu yılki 1.100 $'lık WPT Prime Şampiyonasına yönelik yüksek beklentiler vardı, özellikle de geçtiğimiz yılın açılış Prime Şampiyonası'nın 5.000'den fazla koşucuyu çıkarması ve 2 milyon $'lık garantiyi yerle bir etmesinden sonra.

Beklenti olarak, World Poker Tour, oyuncuların WPT Dünya Şampiyonasına eklenen 40 milyon $ garantiye uygun olarak daha agresif bir rakama yanıt vermesini umarak ödül havuzu garantisini bu yıl 5 milyon $'a çıkardı. Bu itme, şu ana kadar oyuncular toplu halde ortaya çıktıkça meyvesini veriyor. Başlangıç ​​uçuşlarından ilk ikisinde (dört uçuştan) Wynn'e 3.834 giriş yığılırken, izleyiciler WPT Prime Şampiyonası'nın ne kadar yükseğe uçacağını merak ediyor.

Elbette, her şey olabileceği için hiçbir şey kesin değil, ancak ilk iki uçuşun rakamlarını tahmin etmek, bu yılın kazananı için yedi haneli bir maaş günüyle sonuçlanabilecek bir tablo çiziyor.

Geçen yıl rakamlar şöyleydi:

Gün 1A – 1.205 giriş

  1. Gün – 1.868 giriş
  2. Gün – 2.357 giriş

Toplam giriş: 5.490 Ödül havuzu: 5.267.100 $

Sonunda etkinliği Stephen Song, ödül havuzunun %13,5'ini oluşturan 712.650 $ karşılığında kazandı.

İşte iki uçuşta turnuvanın nerede durduğuna bir bakış

1A Günü – 1.636 giriş (+431, ~%35 artış) 1B Günü – 2.198 giriş (+330, ~%18 artış)

İki uçuş boyunca toplam giriş sayısı: 3.834

Hem Gün 1A hem de Gün 1B, sahadaki pek çok önemli ismin ve Şampiyonlar Kulübü üyesinin yer aldığı kalabalığı bir araya getirdi. 1. Günde Poker Onur Listesi'nden Huck Seed'e WSOP şampiyonu Joe Cada, Jack McClelland, Maria Konnikova, Tyler Patterson, Cherish Andrews, Landon Tice ve Lara Eisenberg gibi isimler katıldı.

1B Günü aynı zamanda WPT Yılın Oyuncusu puan lideri Bin Weng ile yıldızlarla dolu bir olaydı. yıl hala herkesin oyunudur/) WPT elçileri Brad Owen ve Andrew Neeme, Calvin Anderson, WSOP Şampiyonu Hossein Ensan, Kathy Liebert, Jared Jaffee, Scotty Nguyen ve WPT yorumcusu Tony Dunst gibi isimler arasında yer aldı. Yani her iki gün de aksiyonun bir parçası olmak isteyen tanıdık yüzlerle doluydu.

İki gün boyunca turnuvada 1.400'den az koşucu garantiye ulaşacak. İki uçuş kala, WPT Prime Şampiyonası modern çağdaki hemen hemen her turnuvada aynı şeyi yaparsa, uçuş ne kadar geç olursa o kadar çok oyuncu gelir. Garantinin elinizin altında olduğunu hissediyorsunuz ve 1C Günü öğle vaktine kadar ulaşılması ve muhtemelen o günkü kaydın sonunda geçen yılın toplamlarının aşılması gerekiyor.

Garanti karşılandığında (5.211 başvuru), dikkat edilmesi gereken bir sonraki sayı birincilik ödülüdür. Yetkililerin kazananın payını belirlemek için geçen yıla yakın bir formül izlemesi koşuluyla, birisinin 1.100 dolarlık katılım payını yedi haneli bir maaş gününe çevirmesi için ödül havuzunun muhtemelen 7,5 milyon doları aşması gerekiyor. Bu büyük bir sayı: 7.816 koşucu ama oldukça yapılabilir.

Şöyle görünebilir: Geçen yılın 1C Günü 2.357 giriş sayısına göre mütevazı bir artış bile, toplam giriş sayısının 6.400'e yaklaşmasını sağlamalıdır. Bir kez daha tarih, Day 1D gibi hayat değiştiren paranın zirvede olduğu bir turnuvaya katılmak için son şansın, Wynn'de kesinlikle dolu bir gün geçirebileceğini gösteriyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.