WPT Dünya Şampiyonası 1A Günü'nde Yıldızlarla Dolu Saha Aksiyonda

WPT Dünya Şampiyonası 1A Günü'nde Yıldızlarla Dolu Saha Aksiyonda

40.000.000 dolar.

Bu hemen hemen her şey için büyük bir fiyat etiketi. Bir poker turnuvası garantisi için bu rakam çok uçuk bir rakam. Ve Wynn Las Vegas'taki 10.400 $ değerindeki WPT Dünya Şampiyonası için bu toplam rakama ulaşma yarışı, Salı sabahı oyuncuların ödül havuzundan bir parça kapmak için balo salonunu doldurmasıyla ciddi bir şekilde başladı. elinde hayat değiştirecek bir skorla ayakta kalan son kişi.

Riskin bu kadar çok olduğu bir ortamda, bir grup poker yıldızının Shuffle Up and Deal'ın duyurusunu duyacak kadar erken yerlerine oturması sürpriz olmamalı. Fişlerin ısrarlı, huzurlu cıvıltısı devreye girdiğinde ve oyuncular gerçekten el oynamaya başladığında, ilk ruh hali sessiz ve odaklanmıştı. Buz kırıldı.

Andrew LuckyChewy Lichtenberger, İrlandalı poker efsanesi Andy Black, 2023 Dünyada Yılın Poker Serisi Oyuncusu Ian Matakis gibi isimlerin de katıldığı salondaki ilk kişiler arasındaydı. 1-yazının tadını çıkarırken-ian-matakis-için-poy-baskısı/), WSOP şampiyonu Martin Jacobson, WPT Onur Ödülü sahibi Bruno Fitoussi ve üç kez WPT şampiyonu Brian Altman

Altman'ın olduğu herhangi bir başlangıç ​​masası zorlu bir kura olarak değerlendirilmelidir. Yine de Altman'ın masası, Kane Kalas, çevrimiçi poker efsanesi Kevin BeL0WWaB0Ve Saul ve yeni basılmış 10 kez WSOP bilekliği kazananı ve WPT Şampiyonlar Kulübü üyesi Erik Seidel gibi eğlence amaçlı bir oyuncu için bir kabus olacaktır. .com/news/erik-seidel-wins-10th-career-wsop-bracelet-tying-ivey-brunson-and-chan/) birinci seviyedeki ilk "kıyamet masası" yarışmacılarından birini tamamladı. Bahamalar'daki büyük zaferini yeni kazanan Seidel, Poker Hall of Famer'ın fotoğrafını çekmek için medyanın masaya akın etmesiyle hemen dikkatleri üzerine çekti.

Aslında saha, dört kez kazanan Darren Elias, Dietrich Fast, [Scott Eskenazi](https://www.worldpokertour.com/news/scott-eskenazi-enjoying-his-chance-to- dahil olmak üzere WPT şampiyonlarıyla doluydu. live-out-wpt-dreams/), Daniel Strelitz, Ben Palmer, Mike Leah, iki kez kazanan Mohsin Charania ve [şu anki WPT Yılın Oyuncusu puan lideri Bin Weng](https://www.worldpokertour. com/news/bin-weng-leads-ama-wpt-yılın-oyuncusu-hala-herkesin-oyunu/).

Odanın canlanması ve konuşma seviyesinin yükselmesi uzun sürmedi. Ayrıca patlamaların başlaması da çok uzun sürmedi. Seviyeye on dakika kala, balo salonu girişine yakın bir masada, insanları raya gönderecek (pek çok) soğutucudan ilki olması muhtemel olan, nehirle dolu bir eve doğru hızlı bir koşu görüldü. Sona ulaşmak için doğuya gidilmeyeceğini söylemeye gerek yok.

Tek gereken birkaç el ve bir kart çatışmasıydı ve Maria Konnikova, Kevin Rabichow ve Landon Tice gibi oyuncular büyük bir etkinlikte oynamanın olası tüm sinirlerini silkip taşlama işine giriştiler.

İlk altmış dakikanın sonunda saha, aralarında Ben Lamb, Japon süperstar vlogger Masato, Ian Steinmann, Scott Ball, John Monnette, Alex Torelli ve [WPT'nin dayanak noktası Shannon Shorr'un da bulunduğu 400 giriş için baskı yapıyordu](https://www .worldpokertour.com/news/shannon-shorr-wins-friends-influences-people-for-545k-score/).

Ve bu sadece Birinci Seviye.

Daha fazla güncelleme ve çip sayısı için – [WPT Canlı Güncellemelerine göz atın](https://www.worldpokertour.com/event/main-tour-wpt-world-championship-at-wynn-las-vegas-season-2023/ ?use-theme=wpttrans#eventTab2).

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.