Kristen ve Alex Foxen, WPT Dünya Şampiyonası 4. Günün Baş Oyuncuları Arasında

Kristen ve Alex Foxen, WPT Dünya Şampiyonası 4. Günün Baş Oyuncuları Arasında

2023 WPT Dünya Şampiyonası'nın 4. günü, bu tarihi etkinlikte bu noktaya kadar derin, etkileyici koşular yapanları, sonunda şampiyonluk ve 5.678.000 $'lık birincilik ödülü için mücadele edecek olanlardan ayırmak için tasarlandı.

Başlangıçta, son derece başarılı Foxen poker eşleşmesinin her iki yarısı da sadece 132 oyuncuyla hala karışımda.

Kartlar havaya uçtukça, Kristen Foxen, diğerlerinin yanı sıra Chance Kornuth'un da dahil olduğu harika bir kadroyla öne çıkan bir masada oynadığı 3. Günün ardından 7.260.000 ile ilk 10'da başlıyor. Kristen'ın kocası, WPT Şampiyonlar Kulübü üyesi Alex Foxen'ın 4. Güne başlamak için 2.115.000 ile yapacak daha çok işi olacak.

Fiş sayılarının en üstünde, 5. Güne doğru ilerlemeye önemli bir avantajla başlayan dört oyuncu yer alıyor. Avustralyalı Naj Ajez 11.435.000'i oyuna dahil ederken, onu yükseklerde önemli bir başarı elde eden Rusya'dan Artur Martirosyan (10.930.000) takip ediyor. Son yıllarda makaralı devre. Meksikalı Andres Campero (10.535.000) gecenin üçüncü sırasında yer alırken, çevrimiçi poker efsanesi ve WPT Şampiyonlar Kulübü üyesi Chris Moorman (9.400.000) ilk 4'e girdi.

Moorman ve Alex Foxen'ın yanı sıra Alessio Isaia, Jack Hardcastle, Roberto Romanello, Ben Palmer, Vitalijs Zavorotnijs ve Davidi Kitai, 2023 WPT Dünya Şampiyonasını tekrarlama şansına sahip olan kalan 8 WPT Şampiyonlar Kulübü üyesi oldu.

WPT'nin ilk günlerinde ufuk açıcı bir rakam olan Lyle Berman da dahil olmak üzere fiş sayımlarında yukarı ve aşağı başka önemli isimler de var. WPT Büyükelçisi Brad Owen üst üste ikinci derin koşusunun ortasında. Yüksek bahisli müdavimler Christoph Vogelsang ve Ren Lin, 2009 WSOP Ana Etkinlik şampiyonu Joe Cada gibi hala bu karışımda yer alıyor. -return-for-wpt-world-championship/), poker oyuncusu melek yatırımcıya dönüşen Igor Kurganov, 'Aşk ve Hip Hop'un öne çıkan Prenses Aşkı, [yeni ortaya çıkan çevrimiçi yıldız Roman Hrabec](https://www.worldpokertour.com/news /roman-hrabec-seeks-best-poker-experience-at-wpt-world-championship/) ve LearnWPT'den Andrew Lichtenberger ve diğerleri.

Pazartesi günü 90 dakikalık beş seviyenin sonunda bu yıldızlardan bazıları yükselirken diğerleri düşecek. Ve bir grubun diğerinden ayırt edilmesini yalnızca zaman gösterecek.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.