WPT Dünya Şampiyonası'nın 1. Gününde Yap ya da Öl

WPT Dünya Şampiyonası'nın 1. Gününde Yap ya da Öl

Wynn Las Vegas'taki WPT Dünya Şampiyonası'nın 1. Günü ve ya yap ya da öl. Birden fazla şekilde. Oyuncular için bu, günü atlatmak, bir çanta bulmak ve 40.000.000$ garantili ödül havuzundan yararlanmak için son şansları. Etkinliğin kendisi için, söz konusu garantiyi vermenin yolu burada sona eriyor - sadece bir başlangıç ​​uçuşu daha ve günün en başında sahaya bakıldığında - büyük bir uçuş olacak.

Dünya Poker Turu'nun iddialı garantisine ulaşması için yaklaşık 1.700 giriş yapılması gerekiyor ve her iki durumda da, başarırsanız ya da kaçırırsanız, kazanan oyuncular oluyor. Daha önce söylenmişti ki, neredeyse kesin olarak 5 milyon dolardan fazla birincilik ödülü olacak olan bu ödülle birinin hayatı değişecek.

Ve sadece bir kişi değil, muhtemelen birden fazla altı rakamlı puan olacak ve bunlardan bazıları 1. Günün erken saatlerinde odada olabilir. İşte ilk kart keçeye çarptığında koltuklarında oturan 700'den fazla oyuncunun bulunduğu odaya bir bakış.

Elbette üst üste dördüncü günde WPT Şampiyonlar Kulübü, Mike Sexton WPT Şampiyonlar Kupası'nda isimleri yazılı olan oyuncularla iyi bir şekilde temsil edildi. Ryan Reiss, Dominik Nitsche, Balakrishna Patur, Craig Varnell, Kevin Eyster, Keven Stammen, James Mackey ve Noah Schwartz bunlardan birkaçı. Ayrıca WPT başkanı ve WPT Onur Ödülü sahibi Lyle Berman da "Karıştır ve Anlaşma" töreninde hazır bulundu.

İlk aradan çok önce sahada 1.000'den fazla koşucunun sayısı arttı ve üç farklı balo salonu devreye girdi. Üst katta, Beethoven Balo Salonu'nda büyük isimlerin mücadele ettiği görülüyordu. Poker süperstarı Fedor Holz'a WSOP şampiyonları Espen Jorstad ve Damian Salas, poker medyası mıknatısı Joey Ingram, Game of Gold yıldızı Olga Iermolcheva'nın yanı sıra Ashley Sleeth, Lynne Ji, yeni başlayan profesyonel Bert Hammant ve hatta Allen gibi isimler katıldı. Kessler.

Brahams Balo Salonu daha küçük bir salondur ancak aralarında Jesse Lonis, Chris Brewer, Mustapha Kanit ve Erick Lindgren'in de bulunduğu üst düzey yeteneklerle doludur.

Büyük Encore Balo Salonu da büyük isimlerle doluydu. Shannon Shorr, Lara Eisenberg, Bin Weng ve eski WPT Yılın Oyuncusu Joe Serock gibi, her başlangıç ​​gününde sahada olan çanta arayışına geri döndü.

WPT Prime Şampiyonası ve GPI 2022 Yılın Oyuncusu Stephen Song gitmeye hazırdı ve Faraz Jaka ve Jacob Ferro'da eski WPT Yılın Oyuncusu kazananları Kyna İngiltere'den Kathy Liebert büyük salona katıldı.

Geçen yılın WPT Dünya Şampiyonası'nın son şampiyonu Eliot Hudon dün geç saatlerde yakalandı ve yüksek bahis fenomeni Aleksejs Ponakovs'un yanında oturarak tekrar aksiyona geçti. Kalabalığın diğer ilk yüzleri arasında Kitty Kuo, Matt Stout, Dan Lowry, Athanasios Polychronopoulos, Xuan Liu, WSOP Şampiyonu Scott Blumstein ve Adrian Mateos vardı.

Bu bir donma uçuşu, artık şansımız yok. Erken ayrılanlar için tatilde rahatlamanın ve 2024'e bakmanın zamanı geldi. Ancak bazıları için macera henüz başlamamıştı, çünkü hâlâ kaydolacak yüzlerce kişi kalmıştı ve belki içlerinden biri bir sonraki şampiyon olacaktı.

Final masasına kadar olan tüm gelişmeleri [WPT Canlı Güncellemeleri](https://www.worldpokertour.com/event/main-tour-wpt-world-championship-at-wynn-las-vegas-season-2023/? use-theme=wpttrans#eventTab2).

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.