Danny Sepiol, 2023 WPT Dünya Şampiyonasına Giden Yolda Gözünü Kırpmadı

Danny Sepiol, 2023 WPT Dünya Şampiyonasına Giden Yolda Gözünü Kırpmadı

Yaklaşık beş ya da altı yıl önce, Danny Sepiol pokerden çıkış yolundaydı. Oyunun iniş çıkışları onu biraz yıpratmaya başlamıştı. Gerçek bir işten bahsediliyordu. Bunun yerine koçluk ve destek grubu onu kendi vesayeti altına aldı.

Grubun kurucularından biri olan WPT Şampiyonlar Kulübü üyesi Taylor Black, "Onu getiren ve 'bu adamda iş var' diyen Brown kardeşlere (Jeremy ve Justin) çok teşekkür ediyorum" dedi. . "Benim için sanki Danny her zaman işin zor kısmına sahipti; büyük anlarda oyun oynamaya cesareti ve istekliliği vardı ki bunu kimseye gerçekten öğretemezsiniz."

Perşembe gecesi, şu anda 29 yaşında olan Sepiol, poker kariyerinin en büyük anını yüzüne baktı ve gözünü bile kırpmadı. Sekiz saat sonra, daha etkileyici özgeçmişlere sahip oyuncuların birer birer elendiği bir masanın ardından, WPT Dünya Şampiyonu oldu ve Georgios Sotiropoulos'u teke tek mağlup ettikten sonra 5,2 milyon dolardan biraz fazlasını cebe attı.

Sepiol, turnuva 4., 5. ve 6. günde devam ederken uyumakta zorluk çektiğini kabul ediyor. Çarşamba günü son altı oyuncu fişlerini paketlediğinde bitkin düşmüştü ve eve gidip başını yastığa koymaya hazırdı. Saat akşam 8 bile değildi. Birkaç röportaj yaptı, sonra gidip çok ihtiyaç duyduğu uykuyu çekti ve final masasına biraz daha enerjik hissederek geri döndü.

"Dün gece gayet rahat uyudum. Zihinsel olarak yorgun hissediyorum ama adrenalinim şu anda pompalanıyor, bu yüzden bu tuhaf bir duygu," dedi Sepiol. Bu ekstra dinlenme, Perşembe gecesi, ortaya çıkan fırsatları en üst düzeye çıkarmasına yardımcı olacak bir zihniyete odaklanmasına olanak tanıdı.

“Sadece oyunumu oynayın, yerlerimi seçin, doğru zamanın geldiğini hissettiğimde agresif olun ve doğru zaman geldiğinde de şanslı olun. Bu yardımcı oluyor,” dedi Sepiol.

Siyah ve Kahverengi Kardeşler, Matthew Wantman ve Ian Steinman'ın da aralarında bulunduğu diğer bazı kişilerle birlikte Sepiol'un rayındaydı. Gece ilerledikçe gürültülü bir ray haline gelen yerde, hepsinin arasında, gruba son dakikada katılan Danny'nin babası Dan Sr. oturuyordu.

Dan Sr., "YouTube'da masayı, final masasını hazırladığını gördüm, bu yüzden hemen aradım ve son dakika rezervasyonlarını yaptırdım ve Uber'in beni saat 4:30'da almasını sağladım" dedi. “Tampa'ya saat beşte vardım ve buraya gelmem yedi buçuk saat sürdü; hepsine değdi. 24 saattir ayaktayım, kolay ama sadece adrenalinle koşuyorum."

Babasının oğlu.

Teke tek oyun sırasında Sepiol'un turnuvanın kendisine ait olduğunu düşündüğü bir an vardı. Danny_Sepiol_Didn_t_Blink_on_Way_to_2023_WPT_World_Championship tahtasında! Danny_Sepiol_Didn_t_Blink_on_Way_to_2023_WPT_World_Championship![Danny_Sepiol_Didn_t_Blink_on_Way_to_2023_WPT _Dünya_Şampiyonası](https://wptmedia.wpt .com/wp-content/plugins/wpt-pokercard/images/cards/encoded/OGgK.gif "Kalp 8")![Danny_Sepiol_Didn_t_Blink_on_Way_to_2023_WPT_World_Championship](https://wptmedia.wpt.com/wp-content/plugins/wpt- pokercard/images/cards/encoded/NmgK.gif "Kalp 6")Danny_Sepiol_Didn_t_Blink_on_Way_to_2023_WPT_World_Championship, Sotiropoulos tamamen oyuna girdi ve Sepiol aradı ve Sotiropoulos elini masaya koyduktan sonra Sepiol masaya koydu ![Danny_Sepiol_Didn_t_Blink_on_Way_to_2023_WPT_World_Championship](https://wptmedia.wpt.com/wp-content/plugins/wpt-pokercard/images/ kartları/encoded/S2QK.gif "Diamond K")Danny_Sepiol_Didn_t_Blink_on_Way_to_2023_WPT_World_Championship ve kutlamak için küpeşteye koştu. Ne yazık ki Sepiol, Sotiropoulos'un elini yanlış okumuştu. Yunan profesyonel, doğrudan ikiye katlamayı başardı.

Sonraki 20 dakika içinde 6'ya 1'lik fiş farkı ortadan kalktı ve Sotiropoulos kendisini büyük destenin elinde buldu. Zaferinin ardından geriye dönüp baktığında Sepiol, o zamanlar güldüğü hatanın kendisine söz konusu pottaki fişlerden daha pahalıya mal olabileceğini kabul ediyor.

"Kesinlikle bir olasılık. Kesin olarak bilmiyorum ama kesinlikle, kelime nedir? Bundan sonra ivme kesinlikle değişti," diye itiraf etti ilk kez ortaokulda poker oynayan Sepiol. Ancak gidişatı durdurdu ve beş el sonra teke tek maçta son kez fiş liderliğini yeniden ele geçirdi.

Bu, yolda olan arkadaşlarını şaşırtan bir şey değildi çünkü onlar onun poker kariyerinde bazı şeyler yaşadığını biliyorlardı.

Black, "Parası vardı ve birkaç kez meteliksiz kaldı ve bunu çözdük ve şu anki destekçisiyle yaptığı iş, onun bir arkadaşı ve temelde onunla ilgilenildi, çok normal bir poker hayatı vardı" dedi. “Yani bunu hak ettiğini söyleyebilirim. Çok çalıştı. Ayrıca bunu sadece çok çalışarak değil, aynı zamanda salınımlarda da kazandı. Yani evet, açıkçası onun adına daha fazla mutlu olamazdım."

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.