Andrew Lichtenberger WPT Dünya Şampiyonası Son Maçına Hazır

Andrew Lichtenberger WPT Dünya Şampiyonası Son Maçına Hazır

2023 WPT Dünya Şampiyonası'nda noktalar şu anda olduklarından çok daha büyük değil. Geriye sadece iki masa kaldığında, her kararın altı, hatta yedi rakamlı sonuçları olabilir ve altı günlük pokerden sonra kalan her oyuncu, haftanın büyük bir bölümünde baskı dolu anlarla karşı karşıya kalıyor.

5,6 milyon dolardan fazla para söz konusu olduğunda çok az kişi böyle bir ortama Andrew Lichtenberger kadar hazırlıklı görünüyor. LuckyChewy'nin [WPT Alpha8 unvanı] var(https://www.worldpokertour.com/news/mohsin-charania-wins-wpt-five-diamond-world-poker-classic-andrew-lichtenberger-wpt-alpha8-las-vegas /), bir Dünya Poker Serisi bileziği ve Super High Roller Bowls'da çok sayıda final masasına katılım, WPT Şampiyonası etkinlikleri, WSOP bilezik etkinlikleri ve diğer çeşitli yüksek bahisli oyuncular, çevrimiçi poker maceralarının uzun listesi hakkında hiçbir şey söylemiyor.

WPT Dünya Şampiyonası Çarşamba günü final masasına yaklaşırken, Lichtenberger genel fiş liderliğini en üst düzeye çıkarmak için çalıştı; bu, pek sık karşınıza çıkmayan türden bir fırsat.

Lichtenberger, kendi kendime şunu söyleyebilirim ki, kararlarım hakkında net bir şekilde düşünebilecek kadar enerjik olduğumdan emin olmaya çalışıyorum, dedi. Çok fazla heyecanlanmayın, çünkü hala gidilecek uzun bir yol var ve sadece kararlı kalmaya çalışıyoruz. Ve evet, sanırım rakiplerimde de bunu arıyorum. Derinleştikçe yorgunluğun ortaya çıkabileceği ilginç bir dinamik var.

Sahadaki bazı oyuncular her gece otel odalarına dönerken Lichtenberger, fişler paketlendikten sonra kendi yatağında uyumanın avantajını yaşadı.

Açıkçası burada yaşamanın avantajına sahibim. Bunun çok yardımcı olduğunu düşünüyorum, dedi Lichtenberger. İyi rutinlere sahip olmak ve daha önce bu deneyimlerden bazılarını yaşamış olmak da çok yardımcı olur.

Lichtenberger'in zafere giden yolu hiçbir şekilde kolay olmayacak ve bu küçük unsurların her birini daha da önemli hale getirecek. Hâlâ WPT Champions Club üyesi ve çevrimiçi poker efsanesi arkadaşı Chris Moorman ve High Roller'in öne çıkanları [Ben Heath]( gibi isimlerle rekabet ediyor. https://www.worldpokertour.com/player/ben-heath/) ve Artur Martirosian 2023 WPT Dünya Şampiyonu olma yarışında .

Lichtenberglilerin de bu olasılığa hazırlıklı olması şaşırtıcı değil.

Lichtenberger, genellikle dört başlangıç ​​uçuşuyla, gerçekten elit bir rekabetle karşılaşacağınızı söyledi. Ve evet, yıllardır birlikte oynadığım bu tanıdık yüzlerden bazılarını görmek hiç de şaşırtıcı değil.

Turnuvanın bu aşamasında devreye giren ve sürecin başka hiçbir noktasında ortaya çıkmayan bir diğer unsur da kısa süreli oyundur. Sahada oyuncu sayısı 12'nin altına düştüğünde, iki masa kaldığında aksiyon beş ve altı kişilik olmaya başlıyor; bu da oyuncular final masasında gıpta ile bakılan noktalardan biri için yarışmaya çalışırken bir başka zorluk daha sunuyor.

Özellikle söz konusu olan para miktarı göz önüne alındığında, bu noktaların statik, teorik bir ortamda kopyalanması zor olabilir. Ancak 15 yılı aşkın tecrübesiyle Lichtenberger, kendisini mümkün olan en iyi konuma getirmek için bilgi derinliğine güçlü bir şekilde güvenecek.

Lichtenberger, "Sadece oyunumu oynamaya ve kendime güvenmeye çalışıyorum" dedi. Bu tür son iki masadan final masası durumuna kadar pek çok deneyimim oldu ve bu, özellikle desteler biraz kısalmaya başladığında, ölçülemez derecede yardımcı oluyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.