Banner Yılından Sonra Brian Rast Başarıya Dayanmayacak

Banner Yılından Sonra Brian Rast Başarıya Dayanmayacak

Brian Rast geçmişte pokerin son patronlarından biri olarak anılıyordu. Ve 2023'teki kariyer yılından sonra bu unvan hiç bu kadar uygun olmamıştı.

Poker Onur Listesi'nin yeni üyesi iddiada bulundu bu yaz altıncı WSOP altın bileziğini, prestijli 50.000$'lık Poker Oyuncuları Şampiyonası'nda rekor kıran üçüncü zaferiyle elde etti. Bu tanınmayla birlikte yeni bir ciddiyet düzeyi geliyor; Wynn Las Vegas'taki WPT Dünya Şampiyonası'nın 1B Günü'nde yer almak için Encore Balo Salonu'na girdiğinde, odanın etrafındaki oyuncular şunu fark etti: Rast burada.

Rast'ın beşinci WSOP bileziğini kazanmasından ve 40 yaşına girmek üzereyken poker tarihinde bir yer kazanmak için yeterince şey yaptığını düşündüğünü açıklamasının üzerinden bir yıldan biraz fazla zaman geçti. Poker dünyası buna mecbur kaldı ve şimdi, Hall of Fame'e girişinin üzerinden neredeyse altı ay geçmişken, kendisi bir başka poker zirvesine ulaşmayı düşünüyor.

Bu iyi. Demek istediğim, bu konudaki bakış açım iki yıl içinde gelişti, dedi. İkinci yılda ne olursa olsun olmasına izin vereceğimi ve hiçbir beklentiye girmeyeceğimi hissettim.

Rast, poker kariyerinde neredeyse her şeyi başardı; bunlara 25 milyon dolardan fazla canlı turnuva kazancı ve bilezikleriyle birlikte Super High Roller Bowl zaferi de dahil. Kesinlikle bir Hall of Fame özgeçmişi. Ancak Poker Onur Listesi'ne dahil olması, sanki sonunda "başarmış" gibi, onun için bir durma noktası değil. Bu oyuna yatırım yaptı ve bunu sürdürmeyi planlıyor.

Her zaman poker oynayacağım, diye devam etti. Her zaman bir şeyler kazanmayı ve iyi şeyler yapmayı umuyorum. Ama birkaç bilezik kazandığımı bilmiyorum ve belki de bu son büyük başarımdı. Yani gerçekten güzel ve havalı bir şeydi.

Demek istediğim, yetişkinlik hayatımı buna adadım, dolayısıyla akranlarınızın takdirini almak özel bir şey ve bu hoşuma gidiyor.

Rast'ın başarması gereken ne kaldı? Elbette henüz Dünya Poker Turu unvanına sahip değil. (Şu anda bunun için oynuyor). Ve Triton Poker kapşonlusunu giydiği için bu turda da galibiyet rezervasyonu yaptırmayı muhtemelen sorun etmeyecektir. Ancak Rast'a göre bu unvanlar ve ödüller, yapmayı sevdiği bir şeyde iyi olmanın bir ürünü gibi görünüyor.

Sadece oynamaktan, gelme sürecinden, anda olmaya çalışmaktan, elleri izlemekten, okumalardan keyif alıyorum. Bunun gibi turnuvalar benim için en eğlenceli olanlardır. Şu var ki, dünyadaki en iyi Limitsiz Holdem turnuvası oyuncuları, neredeyse hepsi - bir istisna olabilir - GTO'yu benden daha fazla çalışmışlardır. Çalıştım ve bazı şeyleri biliyorum ama çoğu adamın arkasındayım. Ancak böyle bir turnuvaya katılmak aslında bununla ilgili değil.

Pek çok insanla oynuyorum ve GTO'yu bilmenin iyi olmadığını söylemiyorum ama daha ilk andan itibaren şöyle oluyor, ah, bu adamlar çok sıkı ya da bu ve ben zaten bir tür istismar yapıyorum, bir açılış yapmak gibi. burası biraz daha geniş, bunu, bunu, her ne ise onu yapıyorum. Yani tüm bu süreç benim için çok eğlenceli ve hala bundan keyif alıyorum. Para kazanmaya çalışmak hâlâ eğlenceli.

Poker dünyasının benim için belki otuzlu yaşlarımdaki kadar ciddi olacağını sanmıyorum ama bu, hayatımın geri kalanında her zaman rekabet edeceğim ve oynayacağım bir şey olacak. Bu yüzden burada olduğum için mutluyum. Bu harika bir olay. Yani 10K için 4.000 giriş garantili. WSOP Ana Etkinliğinin yarısı gibi bir şey.

Bir bakıma bu, Hall of Fame sonrası kariyerinin ikinci yarısını geçiren Rast için yeni bir dönem. Salon, kilidi açılmış bir başarıdır, ömürde yalnızca bir kez gerçekleşebilecek bir olaydır. Her ne kadar bu onur için minnettar gibi görünse de, en iyi oyuncular (seçkinler) göreve başladıktan sonra da üretmeye devam ediyor ve poker oyununun da Rast'tan bekleyebileceği şey muhtemelen bu. Bunu yapabileceğini defalarca kanıtladı.

Bu kısacık zamanda geriye dönüp bakmak için çok fazla zaman harcayacak gibi görünmüyor ve kesinlikle gelecek yılın bazı zorluklarını şimdiden dört gözle bekliyor gibi görünüyor.

Demek istediğim, sanırım gelecek yıl geri dönüp Triton için tekrar yorum yapmam gerekiyor, ki bunu sabırsızlıkla bekliyorum çünkü bundan keyif alıyorum. Ve ders çalışmayla ilgili söylediğim gibi, 22'de bunu yaptığımda, bu benim bir numaralı çalışma yöntemimdi ve bunun Limitsiz oyunuma gerçekten yardımcı olduğunu hissettim, bu yüzden geri dönüp bunu tekrar yapmaktan biraz mutluyum. WSOP oynayacağım ama poker açısından herhangi bir şey olması gerekmiyor. Sadece oynayın, rekabet edin ve bir şeyler kazanmaya çalışın.

Her şeyden çok, sanırım gelecek yıl, Bitcoin için çok güzel olacağına inandığım yılı gerçekten sabırsızlıkla beklediğimi söyleyebilirim.”

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.