101 Okey Oyunu Oyna

101 okey oyna ve tahtadaki taşların aritmetik ortalamasını 34 yapmaya çalış. Katlamalı ve cezalı versiyonlarından birini seçerek 101 okey oyunu oyna. 101 Okey51 Okey51 OkeyOkey OynaOkeyTavla OynaTavlaKlasik Okey OynaKlasik OkeySolitaire OynaSolitaireSpider Solitaire OynaSpider SolitaireBatak OynaBatakDama OynaDamaFreeCell Solitaire OynaFreeCell SolitaireUno OynaUno

101 okey oyunu 106 tane taş ile oynanıyor. Her oyuncunun tahtasında 21’er tane taş bulunuyor. Yerde ise kullanmak için 20 tane taş bulunuyor. Taşlarla düz ve sıralı perler oluşturmaya çalışıyorsunuz. Oluşturulan perlerin sayısı 101 değerine ulaşınca taşları masaya açmaya hak kazanıyorsunuz. Taşların değerini daha kolay saymak için perlerin aritmetik ortalamasını alabilirsiniz. Perlerin aritmetik ortalaması 34 değerine ulaşınca da taşları yere dizebilirsiniz. Tüm taşlardan per oluşturup yere dizerek eli kazanıyorsunuz.

Aynı renk ve sayıya sahip olan taşlara çift denir. Tahtanızda 5 tane çift olduğunda taşları yere dizebiliyorsunuz. Eğer elinizi çift olarak açmışsanız yere seri per açamazsınız.

Istakasındaki 21 taşı per oluşturup yere açan kişi elindeki son taşı da sağ tarafa koyarsa eli kazanmış oluyor. Istakasında hiç taş bırakmadan eli kazanan kişiden 101 PUAN siliniyor. El açamayan her kişiye de ceza olarak 202 puan ekleniyor.

Yerdeki 20 taş bittiğinde halen daha hiç kimse ıstakasındaki taşların hepsini yere açamamışsa, ıstakasında en az taş değeri kalan kişi eli kazanıyor.

Ekranın sağ üst köşesinde bulunan AYARLAR menüsünden zorluk derecesini, KOLAY, NORMAL veya ZOR olarak seçebilirsiniz. YARDIMI GÖSTER seçeneğinden taşların otomatik olarak dizdirerek perleri oluşturabilirsiniz. KATLAMALI seçeneğinden açılan el değerini yükseltebilirsiniz. Bu şekilde el açamayan kişi tahtasında bulunan perlerin değerini yükseltmek için çabalıyor. En son el açan kişinin el açma değerini geçmek zorunda kalıyor. CEZALI seçeneğiyle de işlek taşlarla rakiplerinize ekstradan puan yazdırabiliyorsunuz. Bu şekilde el açan kişilere ekstra ceza puanları yazdırarak rakiplerinizi yenmeye çalışıyorsunuz. 101 okey oyunu oynarken her hamlenizde stratejik düşünerek hem tahtanızdaki taş sayısını düşürmeye çalışıyorsunuz hemde rakiplerinizin el açmasına engel olmaya çalışıyorsunuz. Bu şekilde elleri kazanarak mücadeleyi lider olarak tamamlıyorsunuz.

  • Balon Patlatma

  • 101 Okey

  • Okey

  • Tavla

  • Recep Abiye Sor

  • Öğretmenden Kaçma

  • 2248

  • Uçurum Parkuru

  • Mahjong 4

  • Hırsız Çöp Adam

  • Araba Yarışı Oyunları

  • Mahjong Oyunları

  • Giydirme Oyunları

  • Balon Patlatma Oyunları

  • Kız Oyunları

  • Yeni Oyunlar

  • En Güzel Oyunlar

  • Sitene Oyun Ekle

  • Gizlilik Politikası

  • Linkler

  • İletişim

FAQ

How do I add friends on 101 Okey Plus?

Tap the name of the desired player in the results list to open their profile. Now select “Add friend.” 2. If you are looking for a player you have already been playing against, open the menu item “Games.” Tap the name of the desired player in the game history to open their profile.Jun 23, 2022

What is 101 okey?

Okey 101 is a four-player Turkish game played with rummy tiles. It is a rummy game, closely related to ordinary Okey (Düz Okey), the main differences being that players begin with hands of 21 tiles instead of 15, that that tiles can be melded during the game and laid off on other players’ melds.Feb 22, 2013

How to play okey online?

During the game each player receives a hand of 14 tiles. The objective of the game is to form a hand that consists entirely of sets of equal numbered tiles and runs of consecutive tiles of the same color. This can be achieved by drawing and discarding tiles. The first player to complete their hand wins the game.Dec 13, 2020

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

WPT Global’de gerçek para kazanabilir misiniz? Evet, WPT Global’de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

Okey 101 Plus ücretli mi?

· Oyun ücretsizdir ancak ek içerik ve özel para birimi için uygulama içi satın alım mümkündür.

WPT Prime Pasaportu nasıl kazanabilirim?

WPT Prime Pasaportu nasıl kazanabilirim? Her Cumartesi ve Pazar belirli saatlerde WPT’nin 110 Dolar’lık Pasaport Eleme Turları’na katılabilirsiniz. Kazanırsanız, platform size 1,500 Dolar değerinde bir WPT Prime Pasaportu verecektir. Bunu, seçtiğiniz bir Dünya Poker Turu canlı turnuvasında oynamak için kullanabilirsiniz.

WPT çevrimiçi oynanabilir mi?

WPT çevrimiçi oynanabilir mi? WPT Global’de, dünyanın en iyi poker oyunlarını sunma konusundaki zengin deneyimimizi çevrimiçi poker ile birleştiriyoruz; yeni başlayanlardan uzmana kadar tüm oyuncular için tasarlanmış güvenli masalarda gerçek para poker oyunları oynama fırsatı sunuyoruz.

WPT Global'da nakit oyunlar oynayabilir misiniz?

WPT Global’da nakit oyunlar oynayabilir misiniz? Tek seferde üç No-Limit Hold’em, Pot-Limit Omaha, 5-Card Pot-Limit Omaha veya Short Deck masası oynayabilirsiniz. Ayrıca, uygulamada üç turnuvaya kadar veya nakit oyunlar ve MTT’lerin kombinasyonunu oynayabilirsiniz.

Bu site yalnızca ilgili makaleleri toplar. Orijinalini görmek için lütfen aşağıdaki bağlantıyı kopyalayın ve açın:101 Okey Oyunu Oyna

🔥 😘 101 Okey Oyna 🎵
🎬 Son Makaleler 🎶 🎸 faqs 🎀
🎵 blog 🎥
WePoker