Ronaldo'nun

Ronaldo'nun

Ronaldo'nun

$45,760

Ronaldo poker oyuncusu profili. En son bilgileri, kazançları ve galeriyi alın.

Profile

Name
Ronaldo
Nationality
Brazil
GPI Rank
WPT Wins
Total Live Earnings
$45,760

Biyografi

Yaygın olarak Ronaldo olarak bilinen Ronaldo Lus Nazrio de Lima, eski bir profesyonel futbolcudur ve bu güzel oyunu oynayan en iyi forvetlerden biri olarak kabul edilir.

Brezilyalı ikon, AC Milan, Inter Milan, Barselona, ​​Real Madrid ve Brezilya Milli Futbol Takımı gibi takımlarda forma giydi.

Bireysel ve kulüp ödüllerinden oluşan sonsuz listenin başında, Ronaldo'nun iki FIFA Dünya Kupası şampiyonluğu madalyası var (1994, 2002).

Ronaldo ve Poker

Ronaldo, poker endüstrisine adım attığını ilk kez vatandaşı ve PokerStars elçisi Andre Akkari'yi 9INE spor ve eğlence ajansına imza atmasıyla fark etti. Üç yıl sonra Ronaldo, Akkari'nin izinden gitti ve çevrimiçi poker odasının elçisi oldu.

Ronaldo, Temmuz 2022'de tekrar güçlerini birleştirmeden önce PokerStars Takımından ayrılacaktı.

"Tekrar PokerStars ailesinin bir parçası olduğumu duyurmaktan son derece heyecanlıyım. Her zaman oyunun büyük bir hayranı oldum ve gelecekte bazı heyecan verici projeler üzerinde çalışmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Bir gözünüz Ronaldo TV'de olsun.' Yakında bazı turnuvaları yayınlayacağım!" dedi.

Ronaldo, Paris St. Germain'in megastarı Neymar Jr, Rafael Moreas ve adı geçen Akkari'ye katılarak ünlü PokerStars yamasını oynarken Brezilya bayrağını dalgalandırıyor.

Ronaldo'nun Kaydedilen Turnuva Nakitleri

Ronaldo, her ikisi de 2015 ve 2016'da PokerStars Karayip Macerası'na katılan turnuvalarda iki paralı bitiş kaydetti.

Ronaldo, 2015 PCA $10.000 Ana Etkinliğini $42.180 karşılığında 26. sırada tamamladı. Bir yıl sonra, 1.100$ Limitsiz Hold'em - 6-El etkinliğini 3.580$ karşılığında 7. sırada tamamladı.

PokerNews'te Kapsanan Etkinlikler

EtkinlikYerÖdül
2015 PokerStars Karayip MacerasıAna Etkinliği26.42.180$