WSOP Paradise Devasa Canlı Poker Ayı Başlıyor; EPT Prag ve WPTWC Hala Gelecek

WSOP Paradise Devasa Canlı Poker Ayı Başlıyor; EPT Prag ve WPTWC Hala Gelecek

Dokuz Kasım'ı geçin, bu yıl her şey Üç Aralık'la ilgili.

World Series of Poker (WSOP), European Poker Tour (EPT) ve World Poker Tour (WPT) bu ay önemli etkinliklere ev sahipliği yapıyor ve hepsi dünyanın dört bir yanından oyuncuların ilgisini çekmek ve katılımlarını sağlamak için yarışacak.

Festivaller şampiyonlarını taçlandırırken PokerNews size en son haberleri, güncellemeleri, dramaları ve daha fazlasını sunacak, ancak burada üçünü birbirinden ayıran şeylere daha yakından bakacağız.

İlk önce vuruşa mı geçeceğiz? WSOP Cenneti.

WSOP Cenneti

Yıl, Bahamalar'da büyük bir patlama festivaliyle başladı, bu yüzden de bir festivalle bitmesi doğru geliyor. Yıllarca oyuncuların 2021 Kış Serisi ve WSOP Avrupa için haykırışlarından sonra, WSOP nihayet bu yılın Temmuz ayında WSOP Paradise'ı duyurdu.

Etkinlik, 3-14 Aralık tarihleri ​​arasında 15 bilezik etkinliği sözü verdi ve tüm etkinliklerde en az 50 milyon dolar para ödülü verilecek.

Eylem, Ekim ayının başında başlatılan "Cennete Giden Yol" promosyonu aracılığıyla kazanan birçok GGPoker elemelerinin yer aldığı 1.500$'lık Mystery Millions'ın ilk uçuşlarıyla halihazırda devam ediyor.

WSOP Paradise Canlı Raporlama Merkezine gidin

Her WSOP Paradise paketi, prestijli 5.000 $'lık WSOP Paradise Ana Etkinliğine giriş ve lüks Atlantis Paradise Island tatil beldesinde 10 gecelik konaklamayla birlikte gelir. Kazananlar arasında Ontario'lu bir mühendis, ilk canlı poker etkinliğine katılan bir Rumen ve Daniel Negreanu ile tanışıp kendisine bir Porsche 911 kazanmayı ümit eden sıradan bir oyuncu yer alıyor.

Negreanu, Bahamalar'daki Atlantis Paradise Island'daki WSOP Paradise'a katılacak tek poker yıldızı değil. 17 kez WSOP bilezik kazananı Phil Hellmuth, eski WSOP Yılın Oyuncusu Shaun Deeb ve deneyimli WSOP yorumcuları Lon McEachern ve Norman Chad'in de aralarında bulunduğu diğer birçok ünlü ve tanınmış poker profesyoneli de katılımlarını doğruladı.

EPT Prag

Aralık ayı poker takviminde yepyeni bir etkinlikten şenlikli bir fikstüre. EPT Prag ilk olarak Aralık 2007'de düzenlendi ve 6-17 Aralık tarihleri ​​arasında bu ay 15. kez geri dönüyor. Prag, Avrupa'daki oyuncuların favorisi olmaya devam ediyor ve 2024 EPT takviminin bir parçası olarak geri döneceği zaten doğrulandı.

Prag, oldukça unutulmaz poker anlarına sahne oldu. Hossein Ensan'ın dünya şampiyonu olmadan dört yıl önceki 2015 zaferinden, Mikalai Pobal'ın 2019'da iki EPT Ana Etkinliğini kazanan ikinci oyuncu olmasına kadar.

Tüm EPT Prag Güncellemelerini Takip Edin

Ayrıca Noel pazarları, inanılmaz yerel yemekler ve planlanan birçok heyecan verici aktiviteye sahip PokerStars Live ekibiyle Çek başkentinde büyülü bir festival olacağı kesin.

WPT Dünya Şampiyonası

Son olarak ve en önemlisi WPT Dünya Şampiyonasımız var.

Etkinlik, geçen hafta başlayan WPT Dünya Şampiyonası Serisinin bir parçasını oluşturuyor ancak birçok kişi, Eliot Hudon'un 4,1 milyon dolara kazandığı, geçen yılki açılış Dünya Şampiyonasının başarısının ardından 10.400 dolarlık katılımlı gösteriyi heyecanla bekliyor.

WPT bu yılın başlarında etkinliğin geri dönüşünü duyurmakta hızlı davrandı ve ardından poker tarihindeki en büyük tek etkinlik garantisi olan 40 milyon dolarlık şaşırtıcı bir garanti verdi. 23 Aralık'a kadar sürecek olan WPT Dünya Şampiyonası Serisinin tamamında 55 milyon $'ın üzerinde garantiyle, poker hayranları 2 milyon $ GTD $1.600 Mystery Bounty ve 5 milyon $ GTD $1.100 WPT Prime Şampiyonasını içeren bir ödüle hazır.

1.000.000 $'lık Big One for One Drop, 2018'den beri ilk kez poker takvimine geri dönüyor; Phil Ivey, Dan Cates, Jason Koon ve Nick Petrangelo'nun katılacağı onaylanan bir düzineden fazla oyuncu arasında yer alıyor.

Wynn'den En Son WPTWC Haberlerini Okuyun

Bu ankete katılmak için buraya tıklayın.

Etiketler

İlgili Turnuvalar

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.