Global Pokerdeki Hangi Altın Avcılar Bayan Frosty Avatarlarını Kazanacak?

Global Pokerdeki Hangi Altın Avcılar Bayan Frosty Avatarlarını Kazanacak?

Global Poker şu anda heyecan verici bir turnuva programı, zorluklar ve bazı sürprizler içeren 25 Days of Poker serisine ev sahipliği yapıyor.

25 Days of Poker serisi 1 Aralık'ta başladı ve paranın sonuna kadar devam etmesi planlanıyor. Düzenli Gold Coins ve Sweeps Coins turnuva aksiyonuna ek olarak günlük çevirmeler ve freeroll'lar da vardır. Seri, 26 Aralık'ta GC 40.000.000 ve SC 250.000 garantili ödüllerle dolu iki Ana Etkinlikle sona erecek ve bu da onları yılın en büyük garantili Global Poker etkinliği haline getirecek.

Ayrıca oyuncuların iki yeni avatar ve Tatil Sezonu Global Poker promosyonu dahil olmak üzere şenlik ödülleri kazanmaları için çeşitli günlük zorluklar ve fırsatlar da olacak. Aslında, Gold Coin Ana Etkinliğini ilk 200 bitiren kişi Global Poker tatil berelerini kazanacak.

Her ne kadar 25 gün olarak duyurulsa da, Aralık ayı sona erdiğinde seri, Yılbaşı Gecesi GC 2.024.000 Freeroll ve SC 2.024 Freeroll dahil olmak üzere birkaç gün daha devam edecek.

Serinin diğer önemli noktaları arasında her ikisi de 22 Aralık'ta gerçekleşecek olan Home For The Holidays Flops Challenge Davetiyesi SC 5.000 Garantili ve Home For The Holidays Spins Challenge Invitational SC 5.000 Garantili yer alıyor. 28 Aralık'ta Snowbrows Freeroll'u ve 29 Aralık'ta Mrs. Frosty Freeroll'u, her ikisi de ilk 250'ye girenlere Global Poker promosyonu sunacak.

Bayan Frosty Avatarını kazanın

Bu hafta sonu Global Poker, Altın Avcılar sıralamasını ilk 100 oyuncu arasında bitirerek oyunculara özel bir Bayan Frosty avatarı kazanma şansı verdi. Bayan Frosty avatarına sahip olan herkes artık 29 Aralık'ta Bayan Frosty GC 10.000.000 Freeroll Turbo'ya katılabilecek!

Noel Avcıları'ndaki en iyi 100 oyuncu, 27 Aralık'ta Home For The Holidays Invitational SC 15.000 Freeroll'a giriş hakkı kazanacak.

Cuma günü oyuncular, Altın Avcı GC 2.500.000 Garantili Aşamalı Ödül, Derin'de bir avatar kazanırken, Noel Avcısı C 4.000 Garantili Aşamalı Ödül, Derin'e davetli girişler kazanıldı.

Bunu zamanında okuyorsanız cumartesi günkü etkinliklerde hâlâ kazanabilirsiniz:

ARTI Pazar günü bir sürprizle karşılaşmak için Pazar günü gelen kutunuza ve Global Poker Facebook sayfasına göz atmayı unutmayın.

Global Poker'de yaklaşan 25 Days of Poker serisi hakkında daha fazla bilgi için globalpoker.com/online-poker-promotions/25-days-poker adresini ziyaret edin.

Etiketler

İlgili Turnuvalar

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.