Tamas Adamszki, Michel Molenaar'ın 2023 EPT Prag'daki 10.200 NL Hold'em Turnuvasında Formda Olduğunu Reddetti (117.150)

Tamas Adamszki, Michel Molenaar'ın 2023 EPT Prag'daki 10.200 NL Hold'em Turnuvasında Formda Olduğunu Reddetti (117.150)

Her zaman ilkini hatırladığını söylüyorlar, bu yüzden Tamas Adamszki'nin 2023 Prag Poker Turu'nda ilk PokerStars spadie ödülünü aldıktan sonra ömür boyu sürecek bir anı yaratması çok muhtemel.

Son zamanlarda canlı alanda kendini gösteren Macar çevrimiçi öğütücü, Etkinlik #4:10,200 NL Hold'em'de 117,150 puanla 35 girişli alanda zirveye yerleşti.

Zaferi garantilemek için teke tek oyunda Hollandalı yükselen yıldız Michel Molenaar'ı mağlup etti. Yılın üçüncü turnuva zaferini PokerStars şemsiyesi altında arayan Molenaar, takdire şayan çabasıyla 76.400 topladı. Etkinlikten önce Molenaar, son 12 ayda 483.934 dolar canlı kazanç elde ederek kariyerinin en iyi dönemini yaşadı.

İlk altı oyuncu 339.500 ödül havuzundan pay aldı; EPT'nin müdavimleri Pablo Brito Silva, Deividas Daubaris, Niklas Astedt ve Yulian Bogdanov festivalin ilk nakit parasını ayırttı.

2023 EPT Prag 10.200 NL Hold'em Sonuçları

YerOyuncuÜlkeÖdül
1Tamas AdamszkiMacaristan117.150
2Michel MolenaarHollanda76.400
3Pablo Brito SilvaBrezilya52.600
4Deividas DaubarisLitvanya39.050
5Niklas Astedtİsveç30.550
6Yulian BogdanovBulgaristan23.750

PokerStars Tam Beş Duraklı 2024 EPT Programını Duyurdu

Kazananın Tepkisi

Herhangi bir poker turnuvasını kazanmak başlı başına bir başarıdır, ancak Astedt ve Silva gibi rakipleriniz olduğunda bunu söylemek yapmaktan daha kolaydır ve bu, Adamszki'yi gün boyunca motive eden bir şeydi.

"Zor bir saha olacağını biliyorum çünkü burada birkaç iyi oyuncu var. Bu sadece bir meydan okumaydı, ancak kupayı kazanmak için daha az katılımcı olduğunda biraz daha kolay oluyor, bu yüzden benim için motivasyon buydu." En iyisinden öğrenmenin yanı sıra" dedi PokerNews'e.

On yıl boyunca profesyonel olarak çevrimiçi oynayan Adamszki, canlı poker sorununa yakalandı ve sanal keçe üzerindeki tüm çabaları bugünkü gibi günler içindi.

"Bu benim ilk canlı poker denemem çünkü sadece 10 yıldır çevrimiçi oynuyorum. Dolayısıyla bu benim için yeni bir mücadele. Çevrimiçi ortamda başardığım şey bunun canlı gerçekleşmesini sağlamaktı. Bu benim için yeni bir mücadele, canlı poker oyuncusu olmak profesyonel."

Ve Adamszki henüz durmuyor çünkü onun için büyük bir seri daha yeni başlıyor.

"Elbette 50K'da oynayacağım, belki birkaç 25K'da da oynayacağım. Bu etkinliklerin üstesinden geleceğim."

Mini EPT Prag Çevrimiçi'nde Güç Elden Çıkarılıyor

Son Gün Aksiyonu

  1. Günde, bazı yeni yüzlerin yanı sıra geri dönenlerden oluşan 18 ek katılım daha vardı. Geç kayıt dönemi, 19 oyuncunun kaldığı ilk iki seviyenin ardından sona erdi. 11. ve 12. Seviyelerde, ilk aradan sonra oyuncu sayısını 11'e çıkaran talihsiz grup arasında Steve O'Dwyer, Conor Beresford ve Andras Nemeth gibi sekiz kayıp daha vardı.

Deividas Daubaris ve Pablo Brito Silva, seansın ilk bölümünde 1. Gün fiş liderliğini sürdürürken yakalanacak iki oyuncu olarak kaldı.

Hala ilk canlı turnuva zaferini arayan PokerStars elçisi Parker Talbot, final masası balonunu getirmek için cebindeki üçlülerin sahtesi yapıldıktan sonra oyun yeniden başladığında boyun eğdi.

Kısa bir süre sonra Hwany Lee, sahayı tek bir masada birleştirmek için as-kral ile gezilere çıktıktan sonra çekişmeden çıkarıldı. Hem Talbot hem de Lee, fiş sayısında zirveye çıkan Adamszki tarafından elendi.

Sırada Daubaris'in cep aslarına düşen Teun Mulder vardı. Robbie Toan, valeleri Silva'nın as şahına dayanamayınca taş balonu kurmak için birkaç dakika sonra istiflendi. Balon oyunu iki el boyunca sürdü ve Silva, üstün ası 2013 PCA Şampiyonu Dimitar Danchev'e karşı en iyi performansını sürdürürken bir nakavt daha attı.

Daubaris, Silva ve Adamszki'den dörtlüyle ödeme aldıktan sonra bir milyon çip eşiğini aşan tek oyuncu olduktan sonra onlardan ayrılmaya başladı. Bir sonraki elemeye kadar oyun yarım saat kadar yavaşlamaya başladı ve Silva başka bir kafa derisi aldı. Daha önce tekrar oyuna giren Yulian Bogdanov, as-kral riskiyle karşı karşıyaydı ve Brezilyalıların cep dokuzlularını geçemedi ve paranın içine giren ilk oyuncu oldu.

Bir sonraki all-in ve aramaya kadar 40 dakika daha geçecekti. Niklas Astedt günün ikinci molasından önce son elinde cep onluklarıyla asları kırarak üçlü sayı elde etmeyi başardı.

Birkaç seviye sonra, Molenaar ve Adamszki kontrolü ele alırken büyük yığınlar artık kısa yığınlara dönüştü, Daubaris ve Silva ise ortalamanın altında bir yığına sahipti. Ancak Astedt, hakimiyetini tersine çeviremeyince beşinci sırada yer aldı. 30.550 tutarındaki ödemeye rağmen, etkinliğe dört kurşun sıkan çevrimiçi fenomen hâlâ kırmızı renkteydi.

Daubaris ve Silva, Molenaar ve Adamszki arasında teke tek oyun kurmak için Astedt'i hızla kapıdan dışarı doğru takip etti ve Hollandalı 2:1'lik fiş liderliğinden çok uzaktı.

Molenaar ilk birkaç potu aldı, ancak Adamszki cep vezirlerine karşı asını eşleştirdikten sonra skoru eşitledi ve ardından uzaklaşmaya devam etti. İkili, Molenaar'ı riske atarak çiplerini ortada alana kadar birkaç pot değiş tokuş edildi. Vezir valesi, Adamszki'nin beşlik acesini yenemedi ve Adamszki'nin ilk EPT unvanını doğruladı.

Etiketler

İlgili Oyuncular

Bu Seride

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.