Poseidon Hellmuth WSOP Paradise Ana Etkinliğine Büyük Giriş Yaptı

Poseidon Hellmuth WSOP Paradise Ana Etkinliğine Büyük Giriş Yaptı

Dünya Pokef Serisi (WSOP) Cenneti 5.300 Dolarlık Ana Etkinliği, Pazar günü 1b. Gün'e ev sahipliği yaptı ve akşam yemeği arasından birkaç seviye önce WSOP'nin en çok ödül alan oyuncusu, 17 kez bilezik kazanan Phil Hellmuth giriş yaptı. Her zamanki gibi bunu büyük bir üslupla yaptı.

Hellmuth, Bahamalar'da sürdürdüğü bir Vegas geleneği olan WSOP Ana Etkinliğine katıldığında gösteri yapma konusunda yabancı değil. Geçtiğimiz yıllarda Poker Velisi Julius Caesar, yarış arabası sürücüsü General Patton, Yüzüklerin Efendisi'nden Gandalf ve en son 2023 WSOP'ta P.T. The Greatest Showman'dan Barnum, Dan Jungleman Cates'in aslan rolündeki yardımcısıyla tamamlandı.

Atlantis Cennet Adası'na Hellmuth, deniz tanrısı Poseidon kılığında gelme temasındaydı. Görünüşü Jason Mamoa'nın Aquaman'ini andıran Hellmuth'un yanında her biri altın bilezikleri için 17 denizkızı ve bir tür Bahama bandosu bulunuyordu.

Oyuncular Tepki Veriyor

Giriş karışık tepkilerle karşılandı, ancak hayran olan oyunculardan biri GGPoker Elçisi Daniel Negreanu'ydu.

Negreanu, her yıl Phil Hellmuth'un WSOP ana etkinliğine muhteşem bir giriş yaptığını ve her yıl bazı kişilerin bir poker turnuvası sırasında sonuçta yaşanan küçük bir rahatsızlıktan şikayetçi olduğunu ve bunun saygısızlık olduğunu söyleyerek Negreanu'nun tweetini attı. Kişisel olarak, oyuna kattığı renk ve çirkinlik için bu insanların ona teşekkür etmesi gerektiğini düşünüyorum çünkü sonuçta bu profesyonellerin hepsi, kısmen Phil'in hem keçe hem de keçe dışı maskaralıkları nedeniyle daha zengin. Beğenmek zorunda değilsin. Bunun iğrenç ve rahatına düşkün olduğunu düşünebilirsiniz. Ben yapmazdım ama Phil'in yaptığına sevindim.

Negreanus'un gönderisine verilen yanıtlardan da anlaşılacağı üzere herkes bu görüşe katılmadı.

Eric Froehlich, kesinlikle katılmıyorum, ancak burada listelenen nedenlerden dolayı değil, diye yazdı. Dan Cates olayı harika ve bunun nedeni, konsantrasyon gerektiren bir etkinliği oynayan tüm mekanın işleyişini bozmamasıdır. Gözlükler, eğlence ve eğlence harika. Yüksek sesler korkunç.

DJ MacKinnon da bu duyguları yineledi: Tek yapması gereken, aksiyona ara verildiğinde bunu yapmak. Bu kadar! Ancak turnuvasını oynamak için 5-10 bin dolar ödeyen herkes odaklanmaya çalışırken, bir şekilde o da sahneye çıkmak zorunda kalıyor. Mola sırasında veya moladan dönerken şikayetler %98 daha az olurdu.

Endüstrinin duayeni Chris Gawlik şunları yazarken iki sentini teklif etti: Poker eğlencelidir ve bundan daha fazlası olmalı. Onun tuhaflıkları, pokerin ana akım haline gelmesinde büyük rol oynadı. Beğenin ya da beğenmeyin, Hellmuth'un tuhaflıkları kendilerine poker profesyoneli diyen herkese fayda sağladı.

Bu ankete katılmak için buraya tıklayın.

Yıllar boyunca Hellmuth'un kostümlü girişlerinden bazılarına bir bakış:

2023 WSOP Cennet Programının Kalanı

Başlangıç ​​TarihiEtkinlikGirişGaranti
8-14 Aralık#10: Ana Etkinlik Şampiyonası5.300$15.000.000$
12 Aralık Salı#11: Çevir ve Git800$
13 Aralık Çar#12: Limitsiz Hold'em Dondurma (Çevrimiçi)1.050$1.000.000$
#13: Pot Limitli Omaha Şampiyonası10.400$1.000.000$
#14: Yakın Turbo Ödülü2.200$1.000.000$
14 Aralık Per#15: High Roller No-Limit Hold'em 6-El10.400$1.000.000$

Etiketler

İlgili Oyuncular

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.