WPT Dünya Şampiyonasında Oynayan ClubWPT Elemelerinden Bazılarıyla Tanışın

WPT Dünya Şampiyonasında Oynayan ClubWPT Elemelerinden Bazılarıyla Tanışın

Dünya Poker Turu (WPT) Dünya Şampiyonası şu anda Wynn Las Vegas'ta gerçekleşiyor ve saha, çoğu ClubWPT'de 12.500$ WPT Dünya Şampiyonası Pasaportu kazanan eleme katılımcılarıyla dolu.

Aşağıda, sektörün en büyük ve en prestijli etkinliklerinden biri oynanırken göz önünde bulundurulması gereken bir avuç elemeye bir bakış yer alıyor.

Ayrıca, PokerNews'in WPT Dünya Şampiyonası'na giden geçmiş ClubWPT elemelerine bir bakış:

PokerNews'teki WPT Merkezine buradan göz atın!

75 yaşındaki emekli müteahhit Jim Barger'a Vegas'ta 56 yıllık eşi Sharon ve kızı Kimberly eşlik edecek. ve golf arkadaşı ve eşi Dean ve Maureen Butterfield.

Dört çocuk babası, hatırlayabildiğim kadarıyla poker oynuyorum, ailemin bodrum katında bir poker masası vardı, dedi. Dört yıldır ClubWPT üyesiyim. 2015 yılında WSOP Super Seniors'ta oynadım. WPT turnuvasında 2.000 oyuncuyu yenerek bu paketi açık ara kazanmak benim için en gurur verici başarıdır.

Şöyle ekledi: Profesyonellere karşı oynamayı sabırsızlıkla bekliyorum ve Scotty Nguyen'le tanışmak isterim çünkü o çok iyi, sıradan bir adama benziyor; Phil Helmuth çünkü onun yaşayan en iyi poker oyuncusu olduğunu düşünüyorum; ve oyuna olan tutkusundan dolayı Mike Matusow.

Catlin Lockhart Pokeri Kariyer Haline Getirmeyi Umuyor

Oxford, Nova Scotia, Kanada'dan gelen 34 yaşındaki Catlin Lockhart şu anda işsiz ama bol bol poker oynuyor ve bunu benim kariyerim haline getirmeyi umuyor.

Şu anda burayı geride tutan tek şey mi? Bu büyük bir para kaynağı olacak ve WPT Dünya Şampiyonası'nda telafi etmeyi umduğu bir şey.

Hiç WPT etkinliğinde oynamadım ya da Las Vegas'a gitmedim, bu yüzden sabırsızlıkla bekliyorum."

Diğer sitelerde para yatırma konusunda zorlanıyordum ve denemek ucuz bir seçenekti, bu yüzden bir şans verdim ve yayın ekibiyle buluştum, ClubWPT'yi bulduğunu söyledi. Harika bir gruba katıldım. Oldukça iyi iş çıkarıyorum ve birden fazla turnuvayı, birçok derin koşuyu ve final masasını alt ettim.

WPT Dünya Şampiyonası'na katılmak onun bugüne kadarki en gurur verici poker başarısı ve ona hayallerimi gerçekleştirme şansı veriyor.

O olmasaydı oynayamazdım, diye paylaştı. Hiç WPT etkinliğine katılmadım ya da Las Vegas'a gitmedim, bu yüzden sabırsızlıkla bekliyorum. Vegas'ı görmeyi, yayın ekibiyle tanışmayı, VIP deneyimi yaşamayı ve iyi bir poker oynamayı sabırsızlıkla bekliyorum.

Annesiyle birlikte ziyaret edeceği Vegas'ta tanışmayı umduğu poker profesyonelleri arasında Phil Ivey, Phil Hellmuth, Scotty Nguyen, Maria Ho, Brad Owen ve Andrew Neeme yer alıyor.

Michael Capo Öne Çıkmaya Hazır

West Newbury, Massachusetts'ten gelen 59 yaşındaki Michael Capo, eşi Sandra ile evli ve Chris ve Joseph adında iki oğlu var.

Capo, PokerNews'e, Muhasebe alanında yüksek lisans derecem olduğunu ve Newburyport'ta küçük bir CPA Firmasının sahibi olduğumu söyledi. Pokeri çoğunlukla Foxwoods Casino'ya giderek kendi başıma öğrendim ve küçük turnuvalarda oynamaya başladım ama hiçbir zaman çok fazla oynamaya zamanım olmadı çünkü büyüyen kendi işim vardı ve boş zamanımın çoğunu gençlik sporlarına (çoğunlukla hokey) koçluk yaparak geçirdim. ve çocuklarım büyürken beyzbol.

Capo, Mayıs 2020'de COVID karantinaları sırasında ClubWPT'ye katıldı.

Haftada birkaç kez oynamaya çalışıyorum ve her ay birkaç etkinlikte para kazanma eğilimindeyim. Sanırım bir gün kazandığım en fazla para 900 dolardı, dedi. Hiç bir WPT etkinliğine katılmadım ama son iki yaz bu deneyim için WSOP'a gittim. Giriş ücreti 1.500 dolardan az olan turnuvalarda oynandı. Yıllar boyunca Foxwoods'taki turnuvalarda oynadım.

Şunları ekledi: Artık oynadığımda kendime oldukça güveniyorum ve çoğu turnuvada daha da ilerleyebileceğimi hissediyorum ve inanıyorum ki ne kadar çok oynarsam o kadar iyi bir oyuncu olacağım ve en kısa zamanda iyi sonuçlar alacağımı umuyorum. Karar verme yeteneğim artık çok gelişti, sadece biraz şansa da ihtiyacım var. Dürüst olmak gerekirse, piyasadaki en iyi oyuncularla oynamayı sabırsızlıkla bekliyorum. En iyi olabilmek için en iyiyi yenmeniz gerektiğine inanıyorum. Her ne kadar bir amatör olsam ve oyunun her alanında çok daha deneyimli ve çok daha derin ceplere sahip çok sayıda harika oyuncuya karşı aynı anda oynama konusunda bariz bir dezavantaja sahip olsam da kendime güveniyorum ve ne kadar ilerleyebileceğimi görmek için sabırsızlanıyorum.

Kime karşı oynamak istediğine gelince, Capo'nun Daniel Negreanu ve Phil Hellmuth ile yolları kesişmekten çekinmez.

Ken Turkington Keçeye Bağlantılardan Başlıyor

Sahadaki en yaşlı oyunculardan birinin Ocak ayında 79 yaşına girecek olan Ken Turkington olacağı kesin. Sekiz yıl önce Nuarrow Industries'in başkanı olarak emekli olduğu Destrehan, Louisiana'dan geliyor. Evli, bir oğlu ve iki torunu olan Turkington, 1968'de Donanmadayken poker oynamayı öğrenmiş tutkulu bir golfçudur.

Turkington, ClubWPT'ye kuruluşundan bu yana üye olduğumu söyledi. Para için büyük değer.

Vegas'a pek çok kez gittiğini söyleyen Turkington, bir keresinde Mississippi'deki Beau Rivage'de Büyükler Etkinliğini ikinci sırada tamamlamıştı ve bu onun bugüne kadarki en gurur verici poker başarısıydı.

Büyük bir turnuvanın parçası olmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Darren Elias'la tanışmak isterim. Bence dünyanın en iyi oyuncusu. Maria Ho'yla da tanışmak isterim. Vegas'a eşi Suzanne ve oğlu Adam'la birlikte eşlik edecek olan Turkington, onun bir sınıf gösterisine benzediğini söyledi.

Colorado'lu Charles Guttierez İlk WPT'sinde Oynayacak

Colorados Charles Guttierez (59), bir yapısal çelik şirketinde üretim müdürü olarak çalışıyor ve eşi Lee ile birlikte bir oğlu ve iki torunu var. ClubWPT'de Tcb802 olarak bilinen bu, Elvis'e olan sevgisi ve bowlingdeki yüksek serisinin bir birleşimidir.

"WPT Dünya Şampiyonası Pasaportunu kazanmanın en gurur verici poker başarım olduğunu söyleyebilirim."

Kışın dağlarda poker oynuyoruz ama araba kullanmak umurumda değil ve istediğim zaman ClubWPT oynayabiliyorum, dedi siteye dört ya da beş yıl önce katıldığını söyledi. Orada burada biraz para kazandım ama bu şu ana kadarki en heyecan verici şey.

Guttierez birkaç WSOP turnuvasında oynamış ve Heartland Poker Turu (HPT) etkinliğinde para kazanmış olsa da, Vegas'a yaptığı gezi onun ilk WPT etkinliği olacak.

WPT Dünya Şampiyonası Pasaportunu kazanmanın benim için en gurur verici poker başarısı olduğunu söyleyebilirim, dedi. Atmosferi ve WPT ailesiyle tanışmayı sabırsızlıkla bekliyorum.

Vitaly Demyanenko

33 yaşındaki Vitaly Demyanenko, Budva'dan Karadağ'a kadar Las Vegas'a doğru yol alıyor. Aslen Rusyalı olan Demyanenko ve 15 yıllık eşi son 6 yıldır Soçi'de, daha önce Sibirya'nın Omsk şehrinde yaşıyorlardı ve mevcut savaş onları Karadağ'a kadar götürüyordu.

Ben profesyonel bir poker oyuncusuyum, diye paylaşmadan önce bu oyunu üniversitedeki ikinci yılında öğrendiğini söyledi. Ağustos ayında ClubWPT'ye katılan Demyanenko, ilk kez Amerika Birleşik Devletleri'ne seyahat edecek.

Esas olarak nakit parayla oynanan bir oyun oyuncusu olan Demyanenko, çok sayıda EPT Ana Etkinliğinde oynadı.

Bu etkinliğe katılımcı olduğum için mutluyum, paylaşım sırasında kendisine iki arkadaşın da katılacağını söyledi.. Umarım güzel bir oyun ve sonuç ortaya koyarım. Gençken Poker After Dark gibi bazı poker şovlarını izlemiştim, dolayısıyla bu şovun kahramanlarıyla tanışmak ilginç olacak.

Afrika Kaplanı Aly Youssef'i Tanıyın

Yarışmanın en renkli elemelerinden biri de kişiliğinden dolayı bu lakabı alan Afrika Kaplanı Youssef Aly olacak.

Her zaman kimseden korkmam. Ayrıca 40 yaşındaki oyuncu, Afrika'da kaplan bulunmadığından bana yakıştığı için bu benzersiz takma adı verdiklerini söyledi. Mısır'ın Kahire kentinde doğan Aly, 18 yaşındayken ABD'ye taşındı.

Kendi kendini yetiştirmiş bir adam olduğumu söylemekten gurur duyuyorum, diye paylaştı. Gıda sektöründe uzun yıllar Cargill, Tyson Foods ve Butterball gibi şirketlerde gıda üretim yönetiminde çalıştım. Şu anda Tennessee'de Mid-South Electric'in müteahhitliğini yapıyorum.

The African Tiger'ın çalışmak ve poker oynamak dışında birçok hobisi vardır.

Usta bir dalgıcım ve aynı zamanda dalış ve kültür için farklı yerlere seyahat etmeyi seviyorum. Hayatım boyunca 15'ten fazla ülkeye gittim. Boks, judo ve Muay Tai'ye karşı büyük bir tutkum var. Bunlar benim büyüdüğüm ve katılarak katıldığım sporlardı ve bu benim kim olduğumun ayrılmaz bir parçası. Bu sporlar içimdeki asla pes etmeyen savaşçıyı yarattı.

Pokere gelince, 2015 yılında Clarksville, Tennessee'de çeşitli ev oyunlarında oynamaya başladı.

Hepsini, ilk başladığımda beni kanatları altına alan Marcus Gildersleeve'e ve şu anki koçum Danny Calway-Fagen'a borçluyum. İnsanlardan biri olduğum için poker bana doğal geliyor ve kişiliğime mükemmel şekilde uyduğunu düşünüyorum.

Aly, ClupWPT aracılığıyla koltuğunu kazanamayan birkaç elemeden biri. Bunun yerine Pearl River, Mississippi'deki Şampiyonlar Turnuvasını kazanarak koltuğunu kazandı.

Onları ve kendimi yeteneklerimin en iyisiyle temsil edeceğim için çok heyecanlıyım. Kesinlikle Las Vegas'ı seviyorum ve birkaç kez orada bulundum ve geri dönmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Çok fazla büyük turnuvada oynamadım çünkü bu bugüne kadar katıldığım en büyük turnuva olacak.

Aly çok fazla büyük turnuvada oynamamış olabilir ama büyük sahalarda ilerlemek için gereken yeteneğe sahip olduğunu zaten gösterdi.

En gurur duyduğum başarımın ve turnuva pokerine olan güvenimi sarsan şeyin WSOP Cherokee Circuit Ana Etkinliğinde dördüncü sırayı almam olduğunu söyleyebilirim. Bu altı haneli bir skordu ve beni gerçekten büyük olaylarda tutarlılıkla derinlere inebileceğime inandırdı. Vegas'a dönüp karımı da getireceğim için çok heyecanlıyım ve Las Vegas'ın sunduğu her şeyin tadını çıkaracağız.

Dahası, Aly zihnimi boşaltmak ve kendimi buna daha iyi hazırlamak için üç ay izin aldı ve bunu büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum. Afrika Kaplanı WPT'ye hazır!

WPT Global'e Bugün Katılın

WPT Global ile dünyanın dört bir yanındaki poker oyuncuları artık WPT etkinliklerine katılma, ödüller kazanma ve dünyanın en büyük nakit oyun poker ağlarından birinde heyecan verici oyunların keyfini çıkarma şansına sahip. WPT Global, dünya çapında 50'den fazla ülke ve bölgede mevcuttur.

WPT Global büyük bir para yatırma bonusu sunuyor: 1.200$'a kadar para yatırma işlemlerinde %100 (herhangi bir ödeme yöntemi kullanılarak). Minimum 20$ yatıran yeni oyuncular, her 20$'lık komisyon katkısı için 5$'lık artışlarla (doğrudan kasiyere yatırılan) açılan bu maç bonusunu otomatik olarak alırlar.

Hem turnuvalar hem de nakit oyunlar bonus kilidinin açılması için sayılır; yeni oyuncuların kilidini açmak ve bonus miktarının tamamını talep etmek için ilk para yatırma tarihinden itibaren 90 günü vardır.

Etiketler

İlgili Turnuvalar

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

101 Okey Oyna

101 Okey Oyna

Okey Oyun Cennetine hoş geldiniz! Klasik okeyi çevrimiçi oynayın, Okey Nirvana'nın tadını çıkarın. Sanal okeyden Aylak okeye kadar çeşitli okey oyunla…

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.