Altın Oyunu Hayatta Kalma Mücadelesine Dönüşürken Maria Ho Hakim Oluyor

Altın Oyunu Hayatta Kalma Mücadelesine Dönüşürken Maria Ho Hakim Oluyor

Game of Gold'un üçüncü haftasında bir takım ikinci turda galibiyet sırasını belirlerken diğer bir takım çifti elenmenin eşiğinde mücadele etti.

Oyuncular bir dizi poker temalı takım mücadelesinde 456.000 $'lık birincilik ödülü için yarışırken, bir gösterinin yıldırım çarpması set içinde ve dışında drama yaratmaya devam ediyor.

Artan riskler, İkinci Haftanın kötü adamını, bu sefer çoğunlukla sadece sohbet eden ve kestiren Daniel "Ormancı" Cates'i aslında sakinleştirmiş gibi görünüyordu. Bu arada, elenmeye yaklaştıkça, takım arkadaşları Charlie Carrel ve David Williams'ın yeşil odada kavga etmesiyle gerilim diğer oyuncuların gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya başladı.

Ayrıca bu hafta, arka arkaya üç rakibi ezip geçen ve altın para sıralamasında doğrudan zirveye sıçrayan Maria Ho'nun şaşırtıcı gösterisiyle yeni bir kahramanımız oldu.

Altın Oyunu SonuçlarıÜçüncü Haftanın Başlangıcı

PozisyonOyuncuMadeni Paralar
1.Johan "YoH Viral" Guilbert190
2.Josh Arieh120
3.Charlie Carrel105
4.Fedor Holz95
5.David Williams80
6.Maria Ho75
7.Nikita Luther69
8.Olga Iermolcheva50
9.Daniel "Orman Adamı" Cates41
10.Andy Yığınları67
11.Luka "RobinPoker" Robinson31
12.Kyna İngiltere26
ElendiDaniel Negreanu-
ElendiMichael Soyza-
ElendiKevin Martin-
ElendiJason Koon-

Ho İçin Arka arkaya Üç

Kazananlar grubu, Team Fedor'u temsil eden Maria Ho ve Team Johan'ı temsil eden çevrimiçi poker efsanesi Daniel Cates ile ilk sırada yer aldı.

Cates, ilk turdaki soluğunun ardından Ho'yla el ele sohbet ederek biraz sakinleşmiş görünüyordu. Ho bir dizi iyi okuma, pas geçme ve blöf yaparak liderliği ele geçirmesine ve elinde tutmasına izin verdiği için konuşmak bir hata olabilir. Sonunda Cates 64 ile oyuna girdi ve Ho onu Q5 ile iptal etti. Kraliçe yüksekliğini korudu ve Kyna England, masada Cates'in yerini aldı.

İngiltere, cep üçlüleri ile sopanın hemen üzerinden iki sert el aldı ve ardından as-kral flop öncesi destesinin yarısına mal oldu. Ho rolüne devam ederek İngiltere'yi devirdi ve böcek gözü gözlükle Johan "YoH Viral" Guilbert rolüne geçti.

Üç Johan Takımı üyesinden Guilbert, Ho'ya karşı en ikna edici mücadeleyi verdi. Her ne kadar Cates yeşil odaya olan ilgisini kaybetmiş olsa da maçın büyük bölümünde horlayarak ilerledi.

İngiltere onu uyandırdığında "Aslında meditasyon yapmam gerekiyordu" dedi.

Cates tam zamanında uyandı ve Ho'nun Guilbert'i kazara yavaşlattığını, onu küpeşteye gönderdiğini, Fedor Takımının final masasındaki yerlerini kilitlediğini ve kendisine ve takım arkadaşlarına yüklü bir altın bonus kazandığını gördü.

İkinci Tur Takımları

Takım JohanCharlie TakımıFedor TakımıNikita Takımı
Johan GuilbertCharlie CarrelFedor HolzNikita Luther
Dan CatesAndy YığınlarıMaria HoLukas Robinson
Kyna İngiltereDavid WilliamsJosh AriehOlga Iermolcheva

PokerNews'in İlk Çevrimiçi Elçisi Lukas "RobinPoker" Robinson'u Tanıyın

Kaybedenler Grubu

Haftanın ikinci bölümünde her iki takım da Altın Oyunu'da hayatta kalmak için mücadele ederken, riskler çok daha yüksekti. İlk teke tek turun kaybedenleri, Nikita Takımı ile Charlie Takımı'nı karşı karşıya getirdi.

Robinson, Iermolcheva'ya Nikita Takımının yeşil odasına vardığında "Negatif enerji yok" dedi.

Iermolcheva'nın yanıtı "Pek şansımız yok" oldu.

Diğer yeşil odada David Williams ve Charlie Carrel, Carrel'in ikinci kez ilk oynamakta ısrar etmesiyle artan bir çatışmanın içindeydi.

Carrel, ilk maçta Iermolcheva ile oynayarak takımı adına birinci oldu. Başlangıçta iyi bir şans, Iermolcheva'nın flop öncesi onluklarına karşı valelerle oyuna girdiğini gördü.

Destesinde fazla bir şey kalmayan Iermolcheva kısa bir süre sonra kumar oynamak zorunda kaldı ve Carrel onu geride bırakmayı başardı. Bu, paraları Charlie'nin cebine, Lukas Robinson'u da karşısındaki koltuğa yerleştirdi.

Robinson genellikle konuşkan bir oyuncu ve Carrel kameralara saldırmayı seviyor. Bu yüzden ikisinin de birbiriyle eşleşen birkaç kelimeden fazlasını konuşmaması sürpriz oldu. Robinson masa konuşmalarını vermemeye kararlıydı ve Carrel onu kırmayı başaramadı, ancak Robinson onu kırmayı başardı. Maçta bazı büyük dalgalanmalar oldu, ancak son vuruş, kör bahislerin artmasıyla Carrel'in J7'sine karşı K8 ile maçı yapan Robinson'a gitti.

İşte GGPoker'de Bahamalar'a WSOP Cennet Kaçamağı Kazanma Şansınız

Her şey yolundayken ikinci bölüm, Williams'ın sahada Robinson'a katılmasıyla sona eriyor. Her biri takımlarının sondan bir önceki nefesiydi ama oyun önceki maçlara göre daha rahattı. Williams ve Robinson sohbet etti, küçük potları değiştirdiler ve fişler ileri geri ilerledi, ta ki Robinson'un yanlış zamanlanmış bir blöfü Williams'a rahat bir üstünlük sağlayana kadar, desteler kısaldıkça.

Kaçınılmaz 60-40'lık skor geldiğinde Williams sağ taraftaydı ve dayandı. Robinson yeşil odaya geri döndü.

Nikita Luther masaya vurdu ve Williams'ın neredeyse büyük bir nehir blöfünü atlattığı gergin bir elin ve kendi yarı blöfünü yaptığı bir başka elin ardından komuta pozisyonuna geldi. Williams birçok all-in'den sağ çıkmayı başardı ama Luther sonuncusunda onu yakaladı. Williams raylara gitti ve onun yerini Andy Stacks aldı.

Hayatta kalan

Artık her şey iki omuz üzerindeydi. Andy Stacks ve Nikita Luther. Kaybeden oyuncu finali Youtube'da izlemesi için takımını evine gönderirken, kazananlar üçüncü turda biraz daha altın kazanma şansına sahip olacak.

Maçın ortasında, Luther'in arka planda olduğu ve Andy'nin büyük desteyi kullandığı bölüm, haftalık heyecan verici dönemine giriyor. GGPoker Youtube Kanalında Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri yayınlanacak bu haftanın bölümlerinde İkinci Turun nasıl sonuçlanacağını ve Üçüncü Turda neler olacağını öğrenmemizi bize bırakın.

Altın Oyunu Sonuçları Üçüncü Hafta Sonu

PozisyonOyuncuMadeni Paralar
1.Maria Ho261
2.Josh Arieh220
3.Fedor Holz195
4.Johan "YoH Viral" Guilbert190
5.Charlie Carrel135
6.David Williams110
7.Nikita Luther99
8.Andy Yığınları67
9.Lukas "RobinPoker" Robinson61
10.Olga Iermolcheva50
11.Daniel "Orman Adamı" Cates41
12.Kyna İngiltere26
ElendiDaniel Negreanu-
ElendiMichael Soyza-
ElendiKevin Martin-
ElendiJason Koon-

Etiketler

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.