Lynn Gilmartin, WPT Dünya Şampiyonasının 1b Gününde Bir Yığın Başlattı

Lynn Gilmartin, WPT Dünya Şampiyonasının 1b Gününde Bir Yığın Başlattı

Çarşamba günkü devasa 1b. Gün oturumunun ardından Wynn Las Vegas'ta yapılacak Dünya Poker Turu (WPT) Dünya Şampiyonası'nda 40 milyon dolarlık garantili ödül havuzu yok edilecek gibi görünmeye başlıyor.

Salı günü 609 oyuncu 1a Gününe girdikten sonra, 730 oyuncu daha ikinci açılış uçuşuna kaydolmak için 10.400 $'la geldi; bunlardan biri, ilk 100.000 destesini 556.000'e çeviren Dünya Poker Turu sunucusu Lynn Gilmartin'di. Bu, Avustralyalı poker kişiliğini 1b. Günde torbaya giren 265 kişi arasında en üst sıralara yerleştiriyor.

Gilmartin geçen yılki WPT Dünya Şampiyonası'nı 2.960 üzerinden 91. sırada bitirerek kariyerinde en iyi 36.500 $'lık skorla yarıştı. Yılın en büyük poker turnuvalarından birinde bir kez daha güçlü bir başlangıç ​​yapıyor.

Neff Herkese Liderlik Ediyor

Gilmartin'in destesi etkileyici olsa da, seansı 899.000 fişle, yani yaklaşık 150 büyük kör bahisle bitiren Peter Neff'i kimse geçemedi. Kharlin Sued 735.000 ile ikinci en büyük yığına sahipken, Colton Blomberg 704.000 ile üçüncü sırada yer alıyor.

Dört kez Dünya Poker Serisi (WSOP) bilezik kazananı Calvin Anderson oldukça iyi bir hafta geçiriyor. Kazanana 1 milyon dolardan fazla parayla 19 Aralık WPT Prime Şampiyonası final masasına giden kalan altı oyuncu arasında ikinci en büyük desteyi elde etti. Çarşamba günü ise 400.000'in üzerinde sağlıklı bir yığın yakaladı.

Ancak Anderson için küçük bir sorun olabilir. WPT Dünya Şampiyonası'nda ilerlemesi halinde 5. Gün, Prime final masasının tam ortasında gerçekleşecek. WPT'nin yönetici tur direktörü Matt Savage, PokerNews'e WPT'nin Anderson'un böyle bir durum ortaya çıkması durumunda her iki etkinlikte de yarışabilmesini sağlamak için yer sağlayacağına dair güvence verdi.

Tam çip sayımları sabahın erken saatlerinde mevcut olacak.

Toplamda, 1. Gün başlangıç ​​uçuşlarının ilk ikisine 1.339 oyuncu kaydoldu ve 467 oyuncu ilerledi. Jeff Hakim (998.000) genel fiş lideri olmayı sürdürürken Alan Keating de 957.000 fişle onun hemen arkasında yer alıyor.

1c. Gün Perşembe günü saat 11.00'de (PT) başlıyor ve ardından Cuma günü 1. Gün geliyor. Her iki oturumun da, özellikle de 1c. Gün'ün büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Etiketler

İlgili Turnuvalar

Bu Seride

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.